قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

تکنیک احراز هویت جدید در تلفن همراه برای جلوگیری از هک شدن

به گزارش خبرآنلاین، دو هفته پیش مشخصات فنی گوشی میان رده سونی لورفته بود و حالا با توجه به اطلاعات جدید گفته می‌شود تراشه قدیمی روی دو گوشی جدید نصب‌شده و به قیمت گران عرضه خواهد شد.

 

 گفته می‌شود مدل ۱۰ با نمایشگر ۵.۹ اینچی و مدل ۱۰ پلاس با نمایشگر ۶.۵ اینچی طراحی‌شده و رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل روی آن‌ها تعریف‌شده است.

 

 پیشانی گوشی جدید همچنان بلند بوده و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و اسپیکر روی آن دیده می‌شود. دو دوربین ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی روی مدل ۱۰ و ۱۰ و ۸ مگاپیکسل روی مدل ۱۰ پلاس در عقب گوشی دیده می‌شود.(دوربین دوم در عقب برای تصویرسازی عمقی بکار می‌رود.)

 

گفته می‌شود دوربین اصلی در عقب گوشی فایل ویدئویی ۴K می‌گیرد.

 

 دو گوشی جدید بدون زرق‌وبرق در داخل طراحی‌شده است و تراشه قدیمی اسنپ دراگون ۶۳۰ و ۶۶۰ به‌جای تراشه‌های جدید اسنپ دراگون ۶۳۲ یا ۶۷۰ روی ۱۰ و ۱۰ پلاس نصب‌شده است.(نکته منفی)

 

در واقع سونی تراشه‌های مربوط به ۲ سال پیش را روی گوشی‌های جدید گذاشته است.

 

دو گوشی با ۶۴ گیگ حافظه و اندروید ۹ راهی بازار می‌شوند. ۳ گیگ رم برای مدل اکسپریا ۱۰ و ۴ گیگ رم برای اکسپریا ۱۰ پلاس نصب‌شده و باتری ۲۸۷۰ میلی‌آمپر ساعت نیز روی ۱۰ نصب‌شده است.

 

سونی در مراسم رونمایی در کنفرانس جهانی موبایل بارسلونا ‎/ MWC دو گوشی جدید خود را رونمایی خواهد کرد و گفته می‌شود اکسپریا ۱۰ به قیمت ۳۹۳ دلار و ۱۰ پلاس نیز ۴۸۴ دلار به فروش خواهد رفت.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از اسپکتروم، همانطور که در فیلم‌های جاسوسی مشاهده کرده‌ایم، هکرها می‌توانند صدا یا اثر انگشت ما را به سرقت ببرند و از اطلاعات موجود در تلفن همراه سو استفاده کنند.

 

با توجه به خطرات سیستم‌های تشخیص هویت فعلی، محققان دانشگاه شانگهای برای اولین‌بار از سیستم تشخیص حرکات لب با دقت ۹۰ درصد رونمایی کردند.

 

اساس عملکرد این سیستم بر مبنای اثر دوپلر است. این اثر که اولین بار توسط یوهان دوپلر، فیزیکدان اتریشی معرفی شد بیانگر تغییرات بسامد یک موج بر اثر حرکت فرستنده یا گیرنده آن است.

 

پلتفرم تشخیصی فناوری لیپاس با الگوریتم یادگیری عمیق مجهز شده است. الگوریتم یادگیری عمیق، شاخص دوپلر هر کاربر را با استفاده از متغیرهای معرفی شده، شناسایی می‌کند.

 

محققان به منظور تشخیص عملکرد این فناوری، آن را بر روی چهار تلفن همراه پرطرفدار Nexus 6P ، Galaxy S6، Galaxy Note 5 و Huawei Honor 8 نصب کردند و در اختیار کاربران قرار دادند.

 

قدرت تشخیص نرم‌افزار لیپاس در آزمایش‌های اولیه حدود ۹۵.۳ درصد اعلام شد که در مقایسه با سایر سیستم‌های مبتنی بر تشخیص صدا عملکرد بسیار بهتری دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، امکان ندارد کسی گلکسی S9 را با دو لبه خمیده از طرف چپ و راست آن دیده باشد و شیفته آن نشده باشد. حالا همین تکنیک را برای یک گوشی در نظر بگیرید که از بالا و پایین هم دارای لبه‌های خمیده باشد. ایده چنین طرحی برای نمایشگر گوشی‌های هوشمند به تازگی توسط شیائومی در اداره جهانی حقوق مالکیت معنوی (Wipo) به ثبت رسیده است و به نظر می‌رسد این شرکت در تلاش است تا یک گوشی با چهار لبه خمیده تولید کند.

 

اینگونه که از طرح ثبت شده این گوشی به نظر می‌رسد، هیچ دوربین سلفی روی آن کار گذاشته نشده است و این بدان معنا است که شرکت سازنده چینی یا قرار است که دوربین سلفی را داخل نمایشگر آن جای‌گذاری کند یا به طور کامل آن را از روی دستگاه حذف کند. در ادامه می‌توانید طرحی را که شیائومی از گوشی هوشمند نسل آینده خود ثبت کرده، مشاهده کنید.

 

اخبار,اخبار تکنولوژی,شیائومی

گفتنی است، این اطلاعات از طریق سایت LetsGoDigital به اشتراک گذاشته شده است که یک نگاه کلی از زاویه‌های مختلف گوشی هوشمند شیائومی را به نمایش گذاشته است. این طرح مفهومی گرافیکی نشان می‌دهد که این گوشی قرار است دارای دو دوربین با یک فلش LED در کنار آن باشد. گوشی هوشمند شیائومی دارای یک پورت USB در پایین دستگاه خواهد بود و این پورت در کنار لبه صفحه نمایش قرار خواهد گرفت.

 ه سازی عکس ها برای افزایش سرعت سایت

تصاویر برای خوانایی محتوا کمک زیادی می کنند و بر پایه احصاء های موجود محتواهایی که دارای عکس هستند برای کاربر جذاب تر هست و از دید گوگل هر امتیاز بسیار ارزشمند و اخص ای در عقیده می گیرد ولی اگر تصویر بهینه نشده باشد شدنی به سرعت سایت وردپرس شما آسیب بزند.


انتخاب فرمت می تواند نقش مهمی در کم حجم بودن عکس ایفا کند فرمت JPG فرمتی فشرده و مختصر حجم است که می توانید از این فرمت بهره‌گیری کنید اما در نظر داشته باشید که این فرمت قابلیت transparent ندارد و برای این نوع تصاویر باید از PNG کاربرد کنید.


و اما تدبیر عملی برای تفریق حجم عکس به کارگیری نرم اسباب های رایج است و سایت هایی هستند که این کار را با بهترین کیفیت و کمترین حجم انجام می دهند پیشنهاد من به شما سایت tinypng و tinyjpg.com است که می توانید با ای پی بیگانه از آن ها کاربرد کنید همچنین از سایت resizeimage هم می توانید کمک بگیرید. کوشش کنید حجم عکس هایتان را کمتر از 80KB کنید.


در سیستم مدیریت محتوا وردپرس هم افزونه هایی هستی دارد که این کار را بدون دخالت شما و زیاد تند تر سپریدن دهند در ریشه-بن-بیخ تمام عکس ها آپلود شده در سایت شما را معرفی می کنند و آن ها را مختصر حجم می کنند. افزونه هایی که ما به شما توصیه می کنیم Compress JPEG & PNG images و EWWW Image Optimizer است اگر از این دو افزونه نتیجه دلخواه نگرفتید افزونه WP Smush هم می تواند کمکتان کند.


5. قابلیت Lazy Load برای تصاویر

یکی دیگر از شغل هایی که برای تصاویر می توانید سپریدن دهید به کارگیری قابلیتی است که با اسکرول کردن کاربر تصاویر همهنگام لود می شوند و با لود صفحه تصویری لود نمی شود که می تواند زیاد کاربردی باشد.


یعنی در زمانی که این افزونه فعال باشد تنها تصاویری بارگذاری می شود که در محدوده دیدن کاربران باشد و بقیه تصاویری که در دید مرورگر آن ها نیست فعلا لود نمی شود لغایت وقتی که با اسکرول به آن تصاویر برسند و همین موضوع مایه افزایش سرعت سایت ورپرس شما می شود.


افزونه ای که برای این شغل پیشنهاد می شود BJ Lazy Load است در چهره بروز هر دشوار یا اختلالی در این افزونه با سایت شما افزونه jQuery Image Lazy Load WP را کاربرد کنید.


6. استفاده از قالب های بهینه وردپرس

یکی از تاثیرگذار ترین موارد در سرعت سایت شما ، قالب وردپرس است. حتما قبل از استفاده از قالب سئو آن را چک کنید برای این پیشه می توانید از سایت gtmetrix استفاده کنید.




سعی کنید از قالب های ساده که کدنویسی بهینه دارند استفاده کنید و از جزئیات و زیبایی های اضافه امتناع کنید.


7. استفاده از اسلایدر بهینه

اگر سایت شما حائز اسلایدر هست روی سرعت بارگذاری صفحاتتان کارایی زیادی می گذارد علاوه بر این که تصاویر اسلاید باید با روشی که بالا توضیح دادم بهینه شده باشد خود اسلایدشو هم باید بهینه باشد.


بهترین پلاگین که کد نویسی تمیز و بهینه ای دارد Soliloquy و Nivo Slider است که می توانید متعلق به استفاده کنید.


8. استفاده از گالری  بهینه

اگر سایت شما حائز گالری  است به عنوان مثال گالری  عکس ها نمونه پیشه ها و یا عکس ها یک فرآورده یا نرم افزار است باید یک افزونه با کدنویسی بهینه استفاده کنید و این در سرعت سایت وردپرس شما تاثیر گذار خواهد بود.


افزونه Envira Gallery بیشینه بهینه سازی را در بین افزونه های موجود دارد که می توانید به راحتی متعلق به کاربرد کنید.


9. انتقال اسکریپت ها به فوتر

انتقال اسکریپت ها به فوتر از دیگر راه های افزایش سرعت سایت وردپرس و یا دیگر سایت ها است . اسکریپت ها در وردپرس ابتدای بارگذاری لود می شوند و شما می توانید با انتقال آن ها در ذیل صفحه سرنوشت فوتر سایت به سرعت سایتتان بی افزایید.


برای این پیشه افزونه Scripts To Footer توصیه می شود که به احسان این پیشه را سپریدن می دهد.


10. دسته پست در چند صفحه

از سایر راه های افزایش سرعت سایت وردپرس این است که پست های بلند که دربرگیرنده ویدئو و تصاویر زیادی هستند می تواند برای سرعت سایت وردپرس مضر باشد که با استفاده از تگ <!––nextpage––> در هر سرنوشت می توانید محتوای خویش را به چند دسته دسته کنید.


11. بهینه سازی دیتابیس

اطلاعات زیادی از دسته های گوناگون یک سایت مانند اطلاعات افزونه ها ، احصاء ها نظرات و موارد سایر در دیتابیس اندوخته می شود و به بازبینی زمان شامل اطلاعات بسیار زیادی می شود این اطلاعات غیر ضروری است که بود فقدان آن ها به سایتتان صدمه ای نمی زند و باید آن ها را حذف کنید چون در طولانی مدت مایه سنگینی سایت و کندی سایت می شود.


پس این طریق را هر چند وقت یک بار باید استفاده کرد تا دیتابیس بهینه سازی شود البته توجه داشته باشید که یک بک آپ هم از اطلاعات هاست بگیرید لغایت در چهره نارسایی بتوانید اطلاعات را بازگردانی کنید.


برای این پیشه افزونه WP-Sweep plugin و WP Optimize هستی دارد که این شغل را به راحتی برای شما اتمام می دهند و موارد اضافی را منزه می کند.


12. ارتقا نسخه PHP

در نسخه های جدید PHP وب سایت سعی شده سرعت را در نظر بگیرند که این موضوع می تواند روی سرعت سایت تاثیر گذار باشد افزایش سرعت بالا آمدن سایت  یعنی سرعت اجرای اسکریپت ها و کد ها در نسخه PHP جدید افزایش پیدا کرده و طبیعتا کارایی آن روی افزایش سرعت سایت مشخص است.


13. حذف افزونه های اضافه و غیر ضروری وردپرس

در CMS وردپرس افزونه های زیاد زیادی هستی دارد به کارگیری افزونه های زیاد باعث کندی سایت شما می شود به همین جهت باید از افزونه های اضافه و غیر ضروری در وردپرس دوری کنید و فقط افزونه هایی که برای سایت شما مهم هستند را نگه دارید و بقیه را حذف کنید.


شما می توانید برای این که متوجه شوید افزونه هایی که استفاده می کنید چقدر در سرعت سایتتان نشانه گذار هستند می توانید تک به تک افزونه های خویش غیرفعال کنید و بعد سرعت سایتتان را چک کنید الی متوجه شوید کدام افزونه ها روی سرعت شما زیاد تاثیرگذار هستند الی آن ها را در صورت امکان حذف کنید و گواه افزایش سرعت سایت وردپرس خویش شوید.


در رابطه با جوملا هم ماژول‌ های متنوع را مورد بررسی قرار دهید و اضافه ها را حذف کنید لغایت باعث افزایش سرعت سایت جوملا شما شود.

از آنجایی که شیائومی این طرح را به ثبت رسانده تا دیگر شرکت‌ها از آن استفاده نکنند، تولید شدن این دستگاه به زودی بعید به نظر می‌رسد. احتمال دارد شیائومی این طرح را برای گوشی‌های میزو Zero و ویوو APEX 2019 در نظر گرفته باشد و این طرح را به آن شرکت‌ها بفروشد. به نظر می‌رسد شرکت شیائومی این کار را انجام داده است تا بتواند طرح خود را با قیمت بالایی بفروشد. حال باید منتظر ماند تا خبرهای معتبر درباره این اقدام شیائومی منتشر شوند.

اشکال این برنامه این بود که وقتی کسی با استفاده از این برنامه با شما تماس می‌گرفت، می‌توانست قبل از پاسخ دادن شما به تماس، به صدای محیط شما گوش دهد.

 

"گرنت تامپسون" دانش‌آموز دبیرستانی ۱۴ ساله‌ای از توسان ایالت آریزونا حدود دو هفته پیش در حالی که یک چت گروهی با دوستانش برقرار کرده بود این باگ را کشف کرد.

 

مادر گرنت می‌ید که بارها از طریق ایمیل و رسانه‌های اجتماعی سعی در تماس با اپل در مورد این موضوع داشته اما بی‌فایده بوده است. اما سرانجام هنگامی که اخبار این ایراد فراگیر شد، شرکت اپل یک هفته پیش با این خانواده ارتباط گرفت.

 

اپل ساعاتی روی به‌روزرسانی امنیتی سیستم عامل خود(iOS 12.1.4) این ایراد را برطرف کرد.

 

بر اساس گزارش رویترز، اپل تأیید کرده که قصد جبران لطف خانواده تامپسون و اعطای کمک هزینه تحصیلی برای این نوجوان را دارد.

 

جزئیات این پرداخت هنوز منتشر نشده است، اما اپل برای رفع اشکال برنامه‌های خود مبلغ ۲۰۰ هزار دلار کنار گذاشته است.

 

این شرکت به طور رسمی یک برنامه ابتکار عمل را در سال ۲۰۱۶ راه‌اندازی کرد و گزارش داد که تعدادی از متخصصان امنیتی برای شرکت در آن داوطلب شدند. در این برنامه "لوکا تودسکو" جوان ۱۹ ساله‌ای که به عنوان اولین فردی که توانست قفل آیفون ۷ را بشکند، به شدت مورد ستایش قرار گرفت.

 

در همان سال فیسبوک ۱۰ هزار دلار جایزه به یک کودک ۱۰ ساله فنلاندی که راهی برای حذف نظرات کاربران دیگر از سرورهای اینستاگرام پیدا کرده بود، پرداخت کرد.

 واتس‌اپ که یکی از بزرگترین و معروف‌ترین اپلیکیشن‌های پیام‌رسان در جهان به شمار می‌رود، چندی پیش اعلام کرده بود که کاربران گوشی‌های آیفون قادر خواهند بود در هفته‌های آتی از سیستم فناوری تشخیص چهره هوشمند موسوم به فیس آی دی بهره مند شده و بدین ترتیب با امنیت سایبری بیشتری وارد اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ شوند.

 

حالا این شرکت اعلام کرده است که کاربران گوشی‌های آیفون ۵ اس و مدل‌های بالاتر و همچنین دستگاه‌های مبتنی بر سیستم عامل آی او اس نسخه ۹ به بعد قادر خواهند بود از این پس از قابلیت تشخیص چهره هوشمند و یا احراز هویت مبتنی بر اثر انگشت در این پیام‌رسان بهره‌مند شوند.

 

واتس‌اپ پیش‌تر خاطرنشان کرده بود که قصد دارد این ویژگی و قابلیت جدید را به منظور افزایش امنیت سایبری دستگاه‌های متصل به اینترنت ارائه کند.

 

طبق اعلام واتس‌اپ و توصیه کارشناسان فعال در حوزه فناوری، کاربران باید توجه داشته باشند که آخرین نسخه به‌روزرسانی شده از اپلیکیشن مربوطه را از فروشگاه آنلاین و اینترنتی اپ استور اپل دریافت و دانلود کرده باشند و برای فعالسازی این قابلیت نیز باید به قسمت تنظیمات این پیام‌رسان مراجعه کرده، وارد حساب کاربری ( Account ) شده، بر روی گزینه حریم خصوصی ( privacy) ضربه زده و گزینه قفل صفحه ( screen lock) را انتخاب کنند. در این بخش آنها باید گزینه تشخیص چهره هوشمند یا فیس آی دی ( face ID) و یا احراز هویت مبتنی بر اثر انگشت ( touch ID) را فعالسازی کنند.

 

کاربران بدین ترتیب از نفوذ و ورود افراد غریبه به حساب کاربری آنها و پیام‌رسان واتس اپ و همچنین پیام‌های رد و بدل شده آنها جلوگیری خواهند کرد.

 

آنها همچنین قادر خواهند بود مدت زمانی را که صفحه گوشی آنها باید قفل شود و بعد برای ورود دوباره نیازمند فیس آی‌دی و یا تاچ آ ی‌دی باشد، را در این قسمت تعیین کنند.

 

همه این مراحل بدان معناست که واتس‌اپ می‌خواهد احراز هویت بیومتریک را به اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ اضافه کند تا به کاربرانش این امکان را بدهد که از خدمات جدیدتری بهره‌مند شوند و ورود و خروج خود به حساب کاربری را با استفاده از فناوری نوین تشخیص چهره و احراز هویت هوشمند ثبت کنند.

 

این اپلیکیشن از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام‌رسان جهان را گرفت. واتس‌اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.

 

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان محبوب بوده است. طبق تازه‌ترین آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیام‌رسان واتس اپ هم اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.

 

انتظار می‌رود در ماه‌های آینده این قابلیت به پلتفرم اندرویدی واتس‌اپ نیز اضافه شود و کاربران گوشی‌های اندرویدی نیز بتوانند از چنین امکانی بهره ببرند.

«کریس جکسون» مدیر ارشد امنیت سایبری این شرکت فناوری از کاربران خواسته از این مرورگر قدیمی استفاده نکنند. این در حالی است که مایکروسافت از سال ۲۰۱۵ میلادی نیز به طور رسمی این سرویس را قطع کرد.

 

در مقابل جکسون از کاربران خواسته از مرورگرهای مدرن تری استفاده کنند که مجهز به استانداردهای وب فعلی هستند. همچنین او در یک پست وبلاگی دلایل اینکه چرا کاربران باید از مرورگرهای جدید استفاده کنند را نیز بیان کرده است.

 

بسیاری از کاربران از مرورگرهایی مانند گوگل کروم، فایرفاکس یا مرورگر «ادج» مایکروسافت استفاده می کنند. اما برخی کسب وکارها هنوز هم از «اینترنت اکسپلورر» استفاده می کنند.

 

جالب آنکه جکسون در این پست وبلاگی «اینترنت اکسپلورر» را حتی به عنوان یک مرورگر معرفی نمی کند.

 

او در این باره می نویسد: «اینترنت اکسپلورر» یک راه حل همسان سازی است. ما از استانداردهای جدید وب پشتیبانی نمی کنیم. هرچند بسیاری از وب سایت ها در این پلتفرم مشکلی ندارند اما توسعه دهندگان به طور کلی از اینترنت اکسپلورر برای تست ها استفاده نمی کنند. آنها از مرورگرهای مدرن استفاده می کنند.

 

همچنین به گفته جکسون هنگامیکه شرکت ها همچنان به استفاده از «اینترنت اکسپلورر» ادامه می دهند، در نهایت مجبور می شوند هزینه ای اضافی برای پشتیبانی از نرم افزارهای قدیمی پرداخت کنند که با گذر زمان انباشته می شود.

 به گزارش خبرآنلاین، گمان می‌رود آنچه می‌بینید «گلکسی اس ۱۰ ای» Galaxy S۱۰E باشد که مدل ارزان‌قیمت اس ۱۰ است که طبق سیاست جدید سامسونگ با مشخصات سخت‌افزاری پایین‌تر (شبیه آیفون ایکس آر با تنوع رنگ) راهی بازار خواهد شد. 

 

قبلاً گفته شد نوت ۹ به رنگ زرد قناری خواهد آمد اما درنهایت قلم آن به این رنگ عرضه شد.

 

حالا گفته می‌شود سامسونگ قصد دارد ۳ نوع گلکسی اس ۱۰ راهی بازار کند که یکی از آن‌ها ارزان‌قیمت با تنوع رنگ بالا است که ممکن است آنچه در زیر می‌بینید، واقعیت داشته باشد.

 

قرار است ۲۰ فوریه پرچم‌دار ۲-۱۹ سامسونگ رونمایی شود.

بزرگ‌نمایی و کوچک‌نمایی دائمی در کروم

تغییر اندازه نمایش محتوا در مرورگر

 

یکی از امکاناتی که این روزها همه مرورگرها در اختیار کاربران قرار می‌دهند، قابلیت بزرگ‌نمایی یا کوچک‌نمایی محتوای به‌نمایش درآمده در مرورگر است.

برای استفاده از این قابلیت می‌توانید کلید Ctrl را از روی صفحه‌کلید فشار دهید و در ادامه اسکرول ماوس را به سمت بالا یا پایین بچرخانید تا محتوای موجود، بزرگ‌تر یا کوچک‌تر شوند. همچنین می‌توانید از کلیدهای میانبر Ctrl به همراه کلید + و – نیز برای این کار کمک بگیرید.

 

نکته‌ای که وجود دارد این است که در این روش فقط یکی از تب‌های مرورگر دستخوش تغییرات می‌شوند و با باز کردن تب جدید، دوباره حالت پیش‌فرض که همان نمایش در حالت 100 درصد است باز می‌شود و در صورت نیاز ‌باید دوباره عملیات تغییر اندازه را اجرا کنید.

 

چنانچه به هر دلیلی نیازمند تغییر اندازه نمایش محتوا در مرورگر به‌صورت دائمی هستید و می‌خواهید با بستن و اجرای مجدد مرورگر نیز این تغییرات حفظ شود، می‌توانید از این روش در مرورگر کروم کمک بگیرید. البته این روش با کمی تفاوت در گزینه‌های انتخابی روی دیگر مرورگرها نیز قابل استفاده است:

 

مرورگر کروم را اجرا کنید.

 

از بالا سمت راست روی آیکون منوی اصلی کلیک کرده و گزینه Settings را انتخاب کنید.

 

صفحه را کمی به پایین اسکرول کرده و گزینه Page Zoom را پیدا کنید.

 

تنها کاری که باید انجام دهید این است که از منوی موجود در مقابل این گزینه یکی از مقادیر 25 درصد تا 500 درصد را انتخاب کنید.

 

از حالا به بعد، اندازه پیش‌فرض برای نمایش در مرورگر تغییر یافته و چنانچه بخواهید دوباره به ابعاد 100 درصد بازگردید ‌باید ضمن تکرار مراحل بالا در مرحله 4 گزینه 100درصد را انتخاب کنید.

کاربران قدیمی‌تر، اینترنت سریع را روی سیستم ADSL یا کابل‌های شبکه تجربه می‌کردند. بر همین اساس هم کامپیوترها و لپ‌تاپ‌ها مرکز اصلی مصرف اینترنت به شمار می‌آمد، اما تغییرات زیادی در فاصله‌ زمانی کوتاهی اتفاق افتاده که این معادله را تقریبا برهم زده است. اینترنت موبایل با سرعت فراوانی رشد کرد و بخصوص در کشور ما از اینترنت ثابت خانگی هم چه از بابت سرعت و چه صرفه‌ اقتصادی پیشی گرفت. این امر سبب شده امروزه موبایل‌ها کانون اینترنتی کاربران به شمار آیند. بنابراین جای تعجب ندارد که استفاده از بسته‌های اینترنتی همراه روی لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترها هم طرفداران زیادی پیدا کند. در این مطلب می‌خواهیم راه‌های این اشتراک‌گذاری (Tethering) را معرفی و بررسی کنیم.

 

هات‌اسپات وای‌فای

اشتراک‌گذاری اینترنت موبایل از طریق وای‌فای، یکی از مرسوم‌ترین و پرطرفدارترین راه‌های استفاده از آن روی کامپیوتر است. در این حالت، موبایل شما یک شبکه‌ وای‌فای ایجاد کرده و عملا شبیه به یک روتر، پلی میان شبکه‌ موبایلی و آن شبکه برقرار می‌کند تا داده‌ها از این مسیر منتقل شوند.

 

برای راه‌اندازی این سیستم که به آن هات‌اسپات (Hotspot) نیز گفته می‌شود، پس از اطمینان از فعال بودن اینترنت موبایلتان، به تنظیمات اصلی گوشی بروید. در گوشی‌های اندرویدی باید از قسمت اتصالات (Connections) روی گزینه‌ای به نام هات‌اسپات موبایل (Mobile hotspot and tethering) یا شبیه به آن بزنید تا وارد بخش ایجاد شبکه‌ وای‌فای و فعالسازی آن شوید. در آیفون مستقیما گزینه‌ای به نام هات‌اسپات شخصی (Personal Hotspot) در تنظیمات وجود دارد.

 

در این بخش می‌توانید نام و رمز عبوری را برای شبکه‌ وای‌فای‌تان‌ انتخاب کنید. دقت کنید نوع پروتکل را از WPA2 PSK تغییر ندهید، زیرا امن‌ترین پروتکل است. علاوه بر این، برخی از انواع گوشی‌های اندرویدی تنظیمات بیشتری مانند انتخاب کانال یا مخفی‌سازی نام شبکه را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

 

پس از ایجاد و روشن کردن هات‌اسپات روی گوشی، شبکه‌ وای‌فای ایجاد شده را در فهرست شبکه‌ها در لپ‌تاپ یا کامپیوترتان می‌بینید و با وارد کردن رمز عبور می‌توانید به آن متصل شوید. هنگامی که یک یا چند دستگاه به هات‌اسپات ساخته‌شده متصل شوند، روی گوشی‌تان تعداد این دستگاه‌ها نوشته می‌شود تا متوجه شوید در حال حاضر چند دستگاه به هات‌اسپات شما وصل شده‌اند. در بعضی گوشی‌های اندرویدی قابلیت اجازه به دستگاه‌های خاص نیز تعبیه شده و بقیه حتی با داشتن رمز عبور هم امکان اتصال را نخواهند داشت.

 

به این نکته‌ هم توجه داشته باشید که فعال بودن هات‌اسپات، مصرف باتری گوشی‌ را بشدت بالا می‌برد و اگر هم گوشی‌تان حسابی داغ شد، تعجب نکنید! بنابراین زمانی که با آن کاری ندارید، حتما هات‌اسپات را خاموش کنید.

 

تنظیمات اینترنت موبایل,نحوه استفاده از اینترنت موبایل در کامپیوتر

فعال سازی اینترنت موبایل

 

اتصال فیزیکی

اگر تلفن همراه‌تان را به کامپیوتر متصل می‌کنید، می‌توانید از طریق همان کابل USB، اینترنتش را هم با کامپیوتر به اشتراک بگذارید. این‌ نوع اشتراک‌گذاری بخصوص برای کامپیوترهایی که امکان اتصال به وای‌فای را ندارند، بسیار کاربردی خواهد بود.

 

ممکن است در نگاه اول، اشتراک اینترنت از طریق USB به نظر پیچیده بیاید، اما در عمل این آسان‌ترین راه انتقال اینترنت موبایل به کامپیوتر به شمار می‌آید. کافی است در همان تنظیمات اتصالات،‌ تیک فعالسازی USB tethering را بزنید و گوشی‌تان را با کابل به کامپیوتر متصل کنید. حال در قسمت Network Connections، آداپتور جدیدی پدیدار می‌شود که در زیر آن …Remote NDIS based Internet نوشته شده است.

 

اگر از این آداپتور برای اتصال به اینترنت استفاده کنید (که اگر به هیچ آداپتور دیگری متصل نباشید، به‌صورت خودکار انجام می‌شود)، عملا به اینترنت موبایلتان متصل هستید. اشتراک‌گذاری اینترنت آیفون از راه USB هم دقیقا به همین صورت و فقط با فعال بودن Personal Hotspot و اتصال کابل امکان‌پذیر است. تنها تفاوت این است که توصیف آداپتور، Apple Mobile Device Ethernet خواهد بود.

 

اشتراک‌گذاری اینترنت به کمک کابل USB سرعت بالایی دارد و مزیت دیگر آن هم این است که هنگام استفاده نگران خالی‌ شدن باتری گوشی‌تان نخواهید بود!

 

اینترنت بلوتوثی

شاید تا به حال به این فکر نمی‌کردید که می‌توان اینترنت موبایل را از طریق بلوتوث هم به اشتراک گذاشت! اما اگر به هر دلیل می‌خواهید به جای وای‌فای، از بلوتوث لپ‌تاپ برای دریافت اینترنت از گوشی‌تان استفاده کنید، می‌توانید از این روش بهره بگیرید.

 

اشتراک‌گذاری اینترنت گوشی از طریق بلوتوث کمی پیچیده‌تر از دو روش پیشین است. برای این‌ کار، ابتدا در قسمت اتصالات تیک Bluetooth tethering را می‌گذارید. سپس با فعالسازی بلوتوث لپ‌تاپ‌ و گذاشتن موبایل در حالت discoverable، به قسمت Devices & Printers در کنترل پنل بروید. حال دکمه‌ افزودن یک دستگاه (Add a Device) را زده و با انتخاب گوشی‌تان، مراحل pairing را انجام دهید تا لپ‌تاپ و گوشی‌تان pair شوند.

 

پس از این مرحله و در همان قسمت Devices & Printers، روی آیکون گوشی‌تان کلیک راست کنید و از منوی Connect using، گزینه‌ Access Point را انتخاب کنید. با این کار، لپ‌تاپ‌تان از اتصال بلوتوث با گوشی برای اتصال به اینترنت استفاده خواهد کرد. در مورد گوشی‌های آیفون نیز دقیقا مراحل به همین صورت انجام خواهد شد.

 

لازم به ذکر است، سرعت اشتراک‌گذاری بلوتوثی از هر دو حالت وای‌فای و کابل USB کندتر است و البته دردسر بیشتری هم دارد! بنابراین استفاده از آن تنها در موقعیتی که هیچ‌‌کدام از دو حالت قبلی جواب ندهد، توجیه دارد.

 

بی‌موبایل!

اگر از آنتن‌دهی و سرعت اینترنت همراه در منطقه‌تان راضی هستید و می‌خواهید از آن روی لپ‌تاپ یا کامپیوترتان بهره ببرید، نیازی نیست حتما از گوشی‌تان برای این کار کمک بگیرید. مودم‌های نسل سوم و چهارم می‌توانند همین کار را با یک سیمکارت و بدون نیاز به گوشی انجام دهند. مزیت اصلی این کار؟ هزینه‌ خرید و استهلاک مودم به مراتب پایین‌تر از یک گوشی هوشمند سطح بالاست!

 

مودم‌های وای‌فای یا USB نسل سوم را می‌توانید در مارک‌های مختلف از بازار تهیه کنید و با گذاشتن یک سیمکارت در آنها، اینترنت موبایلی را روی کامپیوتر یا لپ‌تاپ‌ داشته باشید. مودم‌های وای‌فای، کارکردی مانند روترهای ADSL دارند و با تنظیم شبکه‌ وای‌فای روی آنها، دستگاه‌ها به آن متصل می‌شود. مودم‌های USB کمی خاص‌تر هستند و با اتصال به پورت USB (مثل یک فلش)، اینترنت سیمکارت را در اختیار آن کامپیوتر یا لپ‌تاپ می‌گذارند.

 

برای استفاده از اینترنت 4G روی دستگاه‌های مختلف نیز می‌توانید از مودم‌های TD-LTE استفاده کنید که البته باید غیر از آن، سیمکارت‌ خاص این تکنولوژی را هم تهیه کنید و با خرید بسته‌های اینترنت روی آن، اشتراک‌گذاری اینترنت نسل چهارم را تجربه کنید!

نگران از دست رفتن داده های خود نباشید؛ با چند راه ساده می‌ توانید بسیاری از داده‌ های از دست‌ رفته خود را بازگردانی کنید.

در دنیای امروزی که بسیاری از کارها به‌صورت دیجیتالی انجام می‌شود به طبع، حجم عظیمی از داده هم تولید می‌شود. معمولاً همه‌ی ما برای ذخیره‌سازی اطلاعاتمان از فلش مموری یا هارد استفاده می‌کنیم. حتی در بعضی مواقع از این تجهیزات ذخیره‌سازی برای بک‌آپ‌های معمولی هم استفاده می‌کنیم.

 

اما یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد از بین رفتن داده‌های فلش یا هارد است. برای بازگردانی اطلاعات روی هارد یا فلش راه‌هایی وجود دارد اما همیشه شانس بازگردانی کل داده‌ها وجود ندارد. در ادامه قصد داریم چندین گام را برای بازگردانی اطلاعات فلش یا هارد به شما آموزش دهیم.  

 

از ساده‌ترین راه‌ها شروع کنید

برای رفع این مشکل باید از ساده‌ترین راه ممکن شروع کنید. به‌عنوان اولین قدم، از اتصال کامل فلش یا هارد خود به سیستم مطمئن شوید. درصورتی‌که مشکل حل نشد، آن را روی سایر پورت‌های کامپیوتر خود، و درنهایت روی سیستم‌های دیگر امتحان کنید.

 

مطمئن شوید فایل‌های شما مخفی نشده باشند

گاهی ممکن است به دلایلی داده‌های روی فلش یا هارد، مخفی یا در اصلاح hidden شده باشند به همین دلیل نمایش داده نشوند. درصورتی‌که از ویندوز 8 استفاده می‌کنید تنها کافی است برای دسترسی به این داده‌ها، در محیط فلش خود، به منو view بروید و گزینه hidden items را تیک بزنید.

 

در ویندوز 7 فلش یا هارد خود را باز کنید، از منو بالای صفحه گزینه organize را انتخاب کرده و روی Folder and Search Options کلیک کنید. حالا به تب view بروید و Hidden Files and Folders را پیدا کنید؛ از این بخش Show hidden files, folders, and drives را انتخاب کنید و روی Apply کلیک کنید.

 

از محیط cmd هم برای نمایش داده‌های مخفی می‌توانید استفاده کنید. برای این کار کافی است command prompt را انتخاب کنید و روی آن راست کلیک کرده و Run as administrator را انتخاب کنید. سپس دستور زیر را در این محیط تایپ کنید و به‌جای F نام درایو موردنظر خود را وارد کنید.

  attrib –h –r –s /s /d F :*.*

 

نام درایو را تغییر دهید

درصورتی‌که فلش یا هارد خود را به سیستم وصل کنید و بتوانید درایو مربوط به آن را ببینید، اما فایل‌های درون درایو برای شما نمایش داده نشود، به این معناست که فایل‌های شما دچار مشکل شده‌اند.

برای تغییر نام درایو کافی است روی آیکن کامپیوتر راست کلیک کرده و manage را انتخاب کنید. سپس به قسمت Disk Management بروید. حالا روی Change Drive Letter and Paths کلیک کنید.

 

 بازیابی اطلاعات پاک شده, بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال

بازیابی اطلاعات پاک شده

 

اکنون از پنجره نمایش داده‌شده گزینه Change را انتخاب کنید. سپس از منوی drop down نام دلخواه دیگری را انتخاب کنید.

 

 بازیابی اطلاعات پاک شده, بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال

بازگردانی اطلاعات فلش

 

درایو را دوباره نصب کنید

گاهی اوقات ممکن است داده‌های شما دچار مشکل نشده باشند بلکه درایوهای روی سیستم شما درست کار نکنند. برای اینکه مطمئن شوید درایوهای سیستمتان به‌درستی کار می‌کنند، آن‌ها را دوباره نصب کنید.

 

برای این کار ابتدا روی کامپیوتر راست کلیک کرده و manage را انتخاب کنید و به قسمت Device Manager بروید. در لیست نمایش داده‌شده، Disk Drives را انتخاب کنید. در این قسمت تمامی ذخیره‌سازهایی که به سیستم وصل هستند نمایش داده می‌شود. روی نام فلش یا هارد خود کلیک کرده و Uninstall device را انتخاب کنید. سپس آن را از سیستم جدا کرده و سیستم خود را restart کنید. حالا دوباره فلش یا هارد را به سیستم متصل کنید. سیستم به‌صورت خودکار درایور را تشخیص داده و آن را نصب می‌کند.

لپ تاپ ویندوز دزدیده شده خود را به راحتی بیابید.

هیچ چیز بدتر از این نیست که لپ‌تاپ خود را گم کنیم و یا کسی آن را از ما بدزدد. خوشبختانه به لطف سرویس‌های مکان یاب، یافتن دستگاه‌های گم شده بسیار ساده شده و ویندوز10 قابلیت‌های امنیتی بسیار خوبی از جمله یافتن لپ‌تاپ‌های گم شده دارد. 

۱. تا وقتی‌که یک پژوهش کامل درباره‌ی کلمه‌ی کلیدی اتمام نداده‌اید، مطلب دیگه‌ای در بلاگ ننویسید

تحقیق درباره کلمه‌ی کلیدی باید نقطه آغاز هر کمپین سئو یا بازاریابی محتوایی باشه.


اگه درباره‌ی اینکه ملت واقعاً از چه واژه ها کلیدی‌‌ای برای جستجو در نیش شما استفاده می‌کنند پژوهش نکنید، به‌جای اینکه برای تصمیم‌گیری‌هاتون از داده‌ها کمک بگیرید، دارید به شانس‌تون تکیه می‌کنید.


و این اصلاً روش راستی برای مدیریت کسب‌وکارتون نیست.


بعد از اینکه ما استراتژی محتوایی‌‌مون رو به شیوه «تمرکز بر کلمه‌‌ی کلیدی» تغییر دادیم، ترافیک جستجوی ما فقط در 3 ماه 89% رشد کرد.


استراتژی سئو

با اتمام یک تحقیق گسترده درباره‌ی واژه کلیدی شما هم می‌تونید نتیجه مشابهی رو بگیرید.


۲. وب‌سایت جدید یا اتوریتی (Authority) پایین؟ واژه ها کلیدی که رقابت کمتری برای اون‌ها هستی داره رو پیدا کنید تا خیلی تند بتونید رتبه بگیرید

وقتی‌که وب‌سایت شما جدید باشه یا اتوریتی (Authority) پایینی داشته باشه، رتبه‌بندی شما برای کلمات کلیدیِ رقابتی، سخت‌تر می‌شه.


مسلماً می‌شه این شغل رو اتمام عدل ولی باید کوشش ویژه‎ای رو انجام بدید و یک محتوای فوق‌العاده رو برپایی کنید و پس الی می‌تونید اون رو به اشتراک بذارید (Promote).


بنابراین وقتی پیگیری این هستید که شدامد سایت‌تون رو بالا ببرید، منطقیه که اول استفاده از واژه ها کلیدی با چشم وهمچشمی کم رو منظور بگیرید.


خوشبختانه، فهمیدن میزان دشواری برای رتبه اخذ در هر کلمه کلیدی با به کارگیری Ahrefs Keywords Explorer و معیار «دشواری کلمه‌ی کلیدی – Keyword Difficulty» خیلی آسون شده. [همچنین از Keyword Planner گوگل می‌تونید استفاده کنید.]


در نمونه‌ی زیر می‌بینیم که اکثر پیشنهادها برای عبارت search engine optimization امتیاز کاستی (KD) خیلی فوقانی دارن. ولی یکتا از اون‌ها امتیاز دشواری پایین‌تری داره و رتبه دریافت برای اون باید آسون‌تر باشه.


دشواری کلمه کلیدی Keyword Difficulty

نحوه‌ی محاسبه‌ی معضل یه کلمه‌ کلیدی رو می‌تونید در اینجا بیابید.


۳. اون تقسیم از کلمات کلیدی که باعث افزایش شدامد جستجوی رقبای شما شده‌اند رو پیدا کنید. بعد اون‌ها رو سرقت کنید و در سایت خودتون به شغل ببرید!

خیلی باحال نبود اگه می‌دونستید رقباتون از چه واژه ها کلیدی‌ای برای افزایش رتبه‌بندی کاربرد می‌کنن و این واژه ها کلیدی چقدر شدامد براشون به به اتفاق داره؟


آره واقعاً باحال بود… و هست!


درواقع، می‌تونید این پیشه رو با به کارگیری Ahrefs Site Explorer طی چند ثانیه انجام بدید. [همچنین می‌تونید از ۵ ابزار رایگان دیگه که در اینجا معرفی شده هم استفاده کنید.]


در Ahrefs Site Explorer تنها کافیه آدرس دامین رقیب‌تون رو وارد کنید و بعد به دسته « Organic keywords report» برید. در این بخش، فهرستی از تمام کلمات کلیدی اصلی رقیب شما که در حال حاضر برای اون‌ها رتبه گرفته، ارائه می‌شه.


به صفحه‌ی Site Explorer مراجعه کنید.

دامنه‌ی رقیب‌تون رو وارد کنید و روی Explore کلیک کنید.

از ستون سمت چپ به بخش Organic search برید.

بعد روی Organic keywords کلیک کنید.

کلمات کلیدی ارگانیک organic keyword

 


۴. واژه ها کلیدی سودآوری که حجم کاربرد بالایی دارند رو در مملکت هدف‌تون پیدا کنید

برای ایجاد شدامد جستجو به سمت سایت‌تون، باید از دسته‌ای از واژه ها کلیدی برای رتبه‌بندی بهره‌گیری کنید که به‌طور ماهانه حجم قابل قبولی از جستجو رو در کشور قصد شما داشته باشن.


اولین قدم در این فرایند اینه که موضوع‌تون رو در Ahrefs Keywords Explorer وارد کنید لغایت ایده‌هایی رو به شما بده. [اینجا لیستی از ابزارها و روش‌های دیگری برای یافتن «کلمات کلیدی با حجم بالای جستجو» رو می‌تونید مشاهده کنید.]


برای دسترسی به این دسته در Ahrefs Keywords Explorer به‌این‌ترتیب عمل کنید:


به صفحه‌ی Keyword Explorer مراجعه کنید.

موضوع رو تایپ کنید.

کشور رو انتخاب کنید.

روی Explore کلیک کنید.

این گزارش بر بنیاد میزان جستجو دسته‌بندی‌شده، بعد شما می‌‎تونید خیلی سریع واژه ها کلیدی جذاب رو پیدا کرده و در برنامه‌ی محتواتون اون‌ها رو بکار ببرید.


اگرچه…


۵. واژه ها کلیدی مشابه رو در یک موضوع دسته‌بندی کنید (و پس رتبه‌بندی رو برای همه‌ی اون‌ها سپریدن بدید)

گوگل داره در فهمیدن روابط بین کلمات کلیدی خیلی هوشمندانه‌تر از قبل عمل می‌کنه.


مثلاً کلمات کلیدی « guest blogging» و « guest posting» خیلی همانند همدیگه‌اند درسته؟


چند سال پیش، برای اینکه در هر دو کلمه‌ی کلیدی رتبه بگیرید باید دو نوشتار مجزا می‌نوشتید.


اما امروز اگه شما یه مقاله عالی با کلمه‌ی کلیدی «guest blogging» بنویسید، گوگل می‌دونه که مطلب شما رو باید برای کلیدواژه‌ی «guest posting» هم رتبه‌بندی کنه. حتی اگه در هیچ جای صفحه به این عبارت اشاره نکرده باشین.


کلمات کلیدی مشابه Similar Keywords

بنابراین، با اینکه انتخاب واژه ها کلیدی «اصلی» و درست اهمیت داره اما نیازی نیست که بی گمان برای واژه ها کلیدی‌ای که هدف رتبه اخذ در اون‌ها رو دارید محتوای جداگانه‌ای تولید کنید.


ضرری نداره اگه از چند باره از این واژه ها کلیدی پیوسته در محتواتون بهره‌گیری کنید ولی زیاده‌روی نکنید.


مهم‌ترین چیز اینه که برای موضوع کلمه‌ی کلیدی‌ای که مدنظرتون هست، بهترین محتوای در دسترس رو فرآوری کنید و چندین لینک باکیفیت رو برای اون بسازید.


۶. حواستون به واژه ها کلیدی جدید باشه و سعی کنید جزو نخستین افرادی باشید که از این مهمونی ترافیکی نهایت فایده رو می‌برن

داده‌های مربوطه به کلمات کلیدی زیاد عالی‌اند اما یه دشوار خیلی بنیادی دارن – این داده‌ها همش یه ناچیز قدیمی‌اند. خُب بالاخره داریم به داده‌های ماضی نگاه می‌کنیم.


پس حواستون به واژه ها کلیدی «جدید و در حال پیشرفت» و اونایی که دارن مُد میشن باشه؛ کلماتی که حجم جستجوی اون‌ها در حال بالا رفتنه.


Google Trends یه ابزار خیلی خوب برای اینه که بفهمیم منحنی یه کلمه‌ی کلیدی ویژه چه روندی رو در پیش‌گرفته.


شاید یکی از این واپسین «چالش‌هایی» که در فیس‌بوک مطرح شده بود رو دیده باشید. فاکتورهای مهم سئو ورپرس چالش اینه که هرروز 22 جنبش شنا سوئدی سپریدن بشه و این پیشه برای 22 روز ادامه داشته باشه لغایت آگاهانیدن عمومی نسبت به پیشگیری از خودکشی باستانی سربازها بالا بره.


اگه الآن داده‌های مربوط به کلمه‌ی کلیدی «22 pushup challenge» رو رسیدگی کنیم، چیز خاصی نمی‌بینیم. 


اما باید پیش از آن که لپ‌تاپتان دزدیده شود این قابلیت را فعال کنید!

 

1- به  Settings > Update & Security > Find My Device بروید. 

 

2- اگر سرویس مکان یاب شما روشن است به بخش بعدی بروید. اگر نه یک لینک می‌بینید: Turn on location settings to use this feature. روی لینک کلیک کنید. سپس تنظیمات مکان را می‌بینید. زیر گزینه‌ی Location for this device is off روی Change کلیک کنید و سوئیچ آن را روشن کنید ( برای دسترسی به این صفحه می‎توانید به  Settings > Privacy > Location بروید.) به تب Find My Device بازگردید. 

 

3- زیر گزینه‌ی Find My Device is off روی Change کلیک کرده و سوئیچ گزینه را روشن کنید. ممکن است از شما خواسته شود که به حساب کاربری Outlook خود بروید. 

 

برای مشاهده‌ی مکان دستگاه خود به  account.microsoft.com/devices بروید. در این قسمت لیست دستگاه‌هایی را که از حساب کاربری ویندوز شما استفاده می‌کنند را می‌بینید. در این قسمت هر دستگاه که حساب کاربری شما روی آن تنظیم شده باشد به شما نشان داده می‌شود. در این قسمت می‌توانید ببینید که دستگاه شما آخرین بار چه زمانی و کجا دیده شده است. روی Find my device کلیک کرده تا مکان را روی نقشه ببینید. 

 

اما باید چند نکته را به یاد داشته باشید: 

 این قابلیت روی لپ‌تاپ‌هایی که نیاز به domain login دارند کار نمی‌کند. در نتیجه اگر از لپ تاپ مدرسه یا محل کار استفاده می‌کنید نمی‌توانید از این قابلیت بهره ببرید. 

 

 برای فعال کردن این قابلیت باید به عنوان ادمین وارد کامپیوتر شوید. 

 

 درضمن این قابلیت تنها زمانی کار می‌کند که کامپیوتر شما به وای‌فای متصل باشد. هرگاه که دستگاه آنلاین باشد مکان کامپیوتر به روز رسانی می‌شود.

زیرنویس‌ها سابقه‌ای طولانی در صنعت فیلمسازی دارند و نخستین زیرنویس نزدیک به 90 سال پیش، یعنی تنها چند سال پس از انقضای سینمای صامت، به زبان ف

رانسوی روی یک فیلم هالیوودی در سینما به نمایش درآمد. از آن زمان تاکنون زیرنویس‌ها به زبان‌های مختلف، چه در اکران سینمایی و چه در نمایش خانگی همراه با فیلم‌ها ایجاد شده‌اند تا امکان ارتباط مخاطبان با سینمای کشورهای گوناگون را فراهم کنند. امروزه نیز هزینه‌ ترجمه و تولید زیرنویس‌ها آنقدر پایین آمده که بسیاری از آنها را می‌توان به‌صورت رایگان از اینترنت دریافت کرد. اما بیایید کمی بیشتر با زیرنویس‌ها آشنا شویم و ببینیم چه انواعی دارند و نحوه‌ کارکردشان چگونه است.

 

انواع زیرنویس‌ها

از دیدگاه ارتباط با فیلم، زیرنویس‌ها را می‌توان به سه نوع تقسیم کرد: نوع اول، زیرنویس‌هایی هستند که در تصاویر حک شده‌اند. این نوع زیرنویس‌ها که زیرنویس‌های «سخت» هم نامیده می‌شوند، جزئی از فریم‌های فیلم هستند و به همین دلیل امکان حذف آنها وجود ندارد. نوع دوم که به زیرنویس‌های «نرم» مشهورند، در داخل فایل یک فیلم یا کلیپ قرار دارند، اما برخلاف نوع اول در فریم‌ها حک نشده‌اند و می‌توان نمایش یا عدم نمایش آنها را به دلخواه تعیین کرد. برای مثال، در فایل‌های AVI امکان تعبیه‌ تا هشت زیرنویس وجود دارد که می‌توان انتخاب کرد. نوع سوم زیرنویس‌ها به‌صورت یک فایل جداگانه عرضه می‌شوند و زیرنویس‌های خارجی (External) نام دارند.

 

علاوه بر این، جالب است بدانید زیرنویس‌ها می‌توانند به شکل متنی نباشند و زیرنویس‌های تصویری (Image Subtitles) هم وجود دارد! اینگونه زیرنویس‌ها که معمولا در DVDها یا VCDها مو‌رد استفاده قرار می‌گیرد، به جای متن، تصاویری هستند که روی فریم‌های فیلم به نمایش درمی‌آیند.

 

اگر بخواهیم زیرنویس‌های خارجی را در نظر بگیریم، این فایل‌ها می‌توانند فرمت‌های مختلفی داشته باشند که سه فرمت SubRip SubViewer و VPlayer مشهورترین آنهاست. اما احتمالا با خودتان فکر می‌کنید چگونه این سه مورد مشهورترین هستند در حالی‌که تا به حال اسمشان را نشنیده‌اید!

 

حق هم دارید، زیرا این سه فرمت معمولا با پسوند فایل‌هایشان، یعنی srt، .sub. و txt. شناخته می‌شوند. تفاوت فرمت و پسوند در آن است که فرمت فایل‌های زیرنویس، نحوه‌ چیدمان متون و زمان‌بندی‌ها را در یک فایل که معمولا دارای پسوند خاصی است، مشخص می‌کند. به عبارت دیگر، لزومی ندارد یک فایل srt حتما با فرمت SubRip باشد، اما اگر این پسوند را نداشته باشد، پخش‌کننده براحتی نمی‌تواند نوع آن را تشخیص و نمایش دهد.

 

بجز این سه پسوند، ممکن است با فایل‌های زیرنویس idx. هم برخورد کرده باشید. فایل‌های idx. از همان نوع زیرنویس‌های تصویری است که در بالا بیان کردیم و در آن به جای متن، تصاویری برای نمایش روی فیلم گنجانده شده است. معمولا پخش‌کننده‌ها امکان پخش این نوع زیرنویس‌ها را نیز دارند، اما اگر فیلمی باشد که از DVD برداشته شده است، احتمالا در کنار فایل idx فایل زیرنویس sub هم وجود دارد که برای نمایش زیرنویس کفایت می‌کند.

 

نمایش زیرنویس‌ها

احتمالا بسیاری از شما با نحوه‌ نمایش زیرنویس روی یک فیلم آشنا هستید، اما شاید ندانید این کار را از سه طریق می‌توان انجام داد: در حالت نخست، اگر فایل زیرنویس دقیقا همنام فیلمی باشد که می‌خواهید پخش کنید، اغلب پخش‌کننده‌ها از جمله VLC و KMPlayer این فایل را به‌صورت خودکار باز کرده و روی فیلم پخش می‌کنند. (به شرطی که در منوها، نمایش زیرنویس را فعال کرده باشید) مثلا اگر نام فیلم Hello.mkv باشد، قرار داشتن زیرنویسی به نام Hello.srt کنار آن باعث بارگذاری خودکار زیرنویس می‌شود.

 

حالت دیگر آن است که هنگام پخش فیلم، فایل زیرنویس را بگیرید و روی پنجره‌ نمایش فیلم رها کنید. در این حالت نیز پخش‌کننده‌ها فایل زیرنویس را بارگذاری کرده و نمایش می‌دهند. نگران زمان این کار هم نباشید، زیرا نرم‌افزارها زمان‌بندی زیرنویس را رعایت خواهند کرد. حالت سوم و کلاسیک‌ترین حالت هم این است که با استفاده از منوهای نرم‌افزار پخش‌کننده، فایل زیرنویس را برای نمایش انتخاب کنید.

 

در صورتی‌ هم که زیرنویس به شکل «نرم» در داخل فایل قرار گرفته باشد، به کمک منوی انتخاب زیرنویس پخش‌کننده‌ها می‌توانید این زیرنویس را برای نمایش تیک بزنید.

پخش یک زیرنویس آسان است، اما آیا می‌توان دو زیرنویس را به‌صورت همزمان روی یک فیلم نمایش داد؟ پاسخ مثبت است! برای این‌ کار چند راه‌ وجود دارد، اما ساده‌ترین آنها سایت /pas-bien.net/2srt2ass است که در آن دو فایل srt (که قاعدتا به دو زبان مختلف هستند) را وارد می‌کنید و سایت پس از ترکیبشان، به شما یک فایل زیرنویس با پسوند ass. تحویل می‌دهد. این فایل که فرمت خاصی از زیرنویس‌هاست، دو زیرنویس را برای قرارگیری در بالا و پایین فیلم تعریف می‌کند و با بارگذاری آن همین اتفاق نیز خواهد افتاد.

 

ساخت زیرنویس‌ها

شاید فکر کنید ساخت زیرنویس کار سختی است، اما باید بگوییم اصلا این‌طور نیست! یک زیرنویس با فرمت srt) SubRip.) را براحتی و به کمک notepad ویندوز می‌توانید درست کنید. کافی است فایل متنی با پسوند srt. را ایجاد کنید و این الگو را در نظر داشته باشید:

 

1

00:00:20,000 --» 00:00:24,400

Hello!

2

00:00:24,600 --» 00:00:27,800

What’s your name?

 

در این الگو، هر بخش به ترتیب شماره‌گذاری می‌شود و زمان شروع و پایان نمایش جملات تا میلی‌ثانیه ذکر می‌شود. پس از آن متن زیرنویس می‌آید و میان هر دو بخش نمایشی هم یک خط خالی فاصله وجود دارد. با رعایت این ساختار می‌توانید کل زیرنویس را تا پایان ایجاد کنید.

 

البته ابزارهایی هم برای آسان‌تر کردن این کار وجود دارد. یکی از بهترین این ابزارها، نرم‌افزار رایگان Aegisub است که می‌توانید آن را از سایت aegisub.org دانلود کنید. به کمک قابلیت‌های این نرم‌افزار از جمله نمایش سطر به سطر زیرنویس‌ها همزمان با نمایش فیلم، ساخت و ویراش زیرنویس‌ها سریع‌تر و راحت‌تر صورت می‌گیرد. در Aegisub حتی می‌توانید جزئیات ظاهری زیرنویس مانند فونت، رنگ و... را هم برای تک تک بخش‌ها مشخص کنید!

 

آیا می‌توان زیرنویس حک ‌شده را حذف کرد؟

سوالی که در مورد زیرنویس‌ها زیاد پرسیده می‌شود این است که چگونه می‌توان زیرنویس‌های حک ‌شده روی یک فیلم را حذف کرد؟ پاسخ این است: نمی‌شود! بحث‌های زیادی درباره این موضوع در تالارهای گفت‌وگو و شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته و افرادی هم ادعا می‌کنند امکان انجام این کار وجود دارد. اما مساله اینجاست که حذف زیرنویس‌های حک‌شده مانند آن است که بخواهید صورت یک شخصیت را در فیلم حذف کنید!

 

همان‌طور که امکان انجام این کار با ابزارهای خاص وجود دارد، می‌توان گفت امکان حذف زیرنویس هم وجود دارد، ولی نه به صورتی که اغلب کاربران فکر می‌کنند. راهکارهایی که برای این کار ارائه می‌شود تقریبا همگی شامل قرار دادن لایه‌ای روی زیرنویس یا کمی هوشمندانه‌تر، نمایش زیرنویس دیگری روی زیرنویس قبلی با پس‌زمینه‌ای برای پوشاندن آن است! بنابراین پاسخ سوال کماکان منفی است و با اینگونه روش‌ها زیرنویس حذف نشده و صرفا روی آن پوشانده می‌شود.

روتر وایرلسی که در خانه استفاده می‌کنید گزینه‌های پرکاربرد زیادی دارد که می‌توانید آن‌ها را تنظیم کنید. البته، اکثرشان مخفی هستند اما شناختن و آشنا شدن با آن‌ها خالی از لطف نیست.

توجه داشته باشید که روترهای مختلف گزینه‌های متفاوتی دارند. شاید تمام گزینه‌هایی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌شود در روتر شما وجود نداشته باشند یا در مسیرهای متفاوتی وجود داشته باشند.

 

دسترسی به اینترفیس وب روتر

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

خیلی از روترها دارای صفحات تنظیم مبتنی بر وب هستند که در صفحه مرورگر می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید. برای این‌کار، ابتدا آدرس IP محلی روتر را پیدا کنید. بعد از پیدا کردن آدرس، آن‌را وارد مرورگر کنید. بعد از وارد کردن نام کاربری و گذرواژه وارد روتر می‌شوید. در این مرحله، شما به صفحات مبتنی بر وب روتر دسترسی دارید و می‌توانید تنظیمات آن‌را به دل‌خواه تغییر دهید.

 

ببینید چه کسانی به روتر وصل هستند

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

معمولا روترها به شما این امکان را می‌دهند تا لیست افراد و دستگاه‌های متصل به شبکه را ببینید. احتمال دارد در صفحه عمومی روتر یا در بخش وایرلس قابل مشاهده باشد. نام این قسمت می‌تواند "Client List"، "connected devices" و موارد مشابه باشد.

اگر برای دستگاه‌ها و کامپیوترها اسامی با معنی قرار دهید به‌راحتی می‌توانید نام دستگاه‌های متصل به شبکه را ببینید. 

 

کانال وایرلس

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

یکی از ویژگی‌های قابل تغییر در اینترفیس وب روتر، کانال وایرلس است. تغییر این کانال می‌تواند باعث افزایش سرعت وای‌فای شود. اگر تعداد شبکه‌های وایرلس در منطقه‌ای که از اینترنت استفاده می‌کنید زیاد باشد و همه آن‌ها از یک کانال استفاده کنند سرعت اتصال پایین می‌آید.

بهتر از قبل از تغییر از ابزارهایی که برای اسکن شبکه محلی وجود دارد استفاده کنید تا بهترین کانال با کمترین تداخل را پیدا کنید.

 

شبکه فعلی را گسترش دهید

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

اگر نیاز به شبکه وایرلسی دارید که یک منطقه وسیع را پوشش دهد، ممکن است یک روتر کافی نباشد. البته، می‌توانید از ابزارهایی مانند اکستندرها یا شبکه‌های مش که برای همین منظور طراحی شده‌اند استفاده کنید ولی در صورتی‌که چندین روتر در اختیار دارید می‌توانید منطقه تحت پوشش را افزایش دهید. برای این‌کار لازم نیست شبکه‌های مجزا بسازید. ویژگی Repeat باعث افزوده شدن یک روتر به شبکه اصلی می‌شود.

 

کیفیت سرویس

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

اکثر روترها دارای یک ویژگی به‌نام QoS یا کیفیت سرویس هستند. این ویژگی با اولویت‌دهی به ترافیک تجربه بهتری به کاربر ارائه می‌کند. به‌عنوان مثال، QoS پهنای باندی که به برنامه BitTorrent اختصاص داده شده را کاهش می‌دهد و اولویت صفحات وب را افزایش می‌دهد.

 

DNS دینامیک

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

اگر روی کامپیوتر شما نوعی سرور نصب شده لازم است که آن کامپیوتر به اینترنت متصل باشد. از طرفی، خیلی از ISPها آدرس IP استاتیک به کاربران ارائه می‌دهند که پیوسته در حال تغییر است. اما، DNS با تخصیص یک آدرس ویژه مانند yourcomputer.service.com به کامپیوتر شما، این مشکل را دور می‌زند. هر زمانی‌که آدرس IP خارجی تغییر کند روتر آن‌را با سرویس DNS دینامیک مقایسه می‌کند و آدرس IP مرتبط با کامپیوتر شما را به‌روزرسانی می‌کند.

 

پورت فورواردینگ، DMZ & UPnP

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

با توجه به نحوه کار NAT، روترها ترافیک ورودی را بلاک می‌کنند. ولی اگر نیاز به کامپیوتری دارید که نقش سرور را داشته باشد به این‌گونه ارتباطات ورودی نیاز دارید.

روترها از روش‌های متعددی برای فعال کردن این قابلیت استفاده می‌کنند. می‌توانید پورت‌ها را فوروارد کنید تا ارتباطات ورودی روی این پورت‌ها همواره به‌سوی یک کامپیوتر مشخص ارسال شوند. می‌توانید از DMZ برای ارسال خودکار همه ارتباطات ورودی به یک کامپیوتر دیگر استفاده کنید. UPnP هم عموما به‌صورت پیش‌فرض فعال است. این ویژگی به برنامه‌ها امکان فوروارد پورت‌ها بر اساس تقاضای داده شده را می‌دهد.

 

سرور Network-Wide DNS ست کنید

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

در صورت نیاز، می‌توانید سرور DNS را برای کل شبکه روی روتر تغییر دهید. با این کار می‌توانید parental control را روی هر دستگاه متصل به شبکه فعال کنید. علاوه بر این، می‌توانید آن‌ها را ملزم به استفاده از یک سرور DNS سریع‌تر کنید.

 

بلاک وبسایت، زمان‌بندی دسترسی و Parental Controls

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

با Parental Control می‌توانید برخی وبسایت‌های خاص یا ترافیک را بلاک کنید. حتی می‌توانید زمان غیرفعال شدن دسترسی به اینترنت را کنترل کنید تا استفاده فرزندان‌تان از اینترنت محدود شود.

 

روتر را دوباره بوت کنید

 

آموزش کانفیگ روتر , تنظیمات وب اینترفیس روتر

 

گاهی اوقات، بوت دوباره روتر می‌تواند برخی از مشکلات شبکه را حل کند. روتر را از برق بکشید یا دکمه روی آن را فشار دهید. در صفحه تنظیمات روتر هم می‌توانید گزینه‌ای را برای بوت کردن دوباره روتر پیدا کنید. در این حالت، لازم نیست که از جای‌تان بلند شوید.


افزونه Tab colors: های‌لایت ۴ تب مهم در فایرفاکس

گوگل به تازگی تغییراتی در قوانین استفاده از سرویس‌های خود اعمال کرده است. یکی از این تغییرات این است که اگر شما در مورد محصول یا سرویسی از دکمه‌ی 1+ استفاده کنید.

گوگل این حق را دارد که در تبلیغات خود یا توصیه‌ی آن محصول یا سرویس به سایر افراد، از نام و عکس شما به عنوان یکی از استفاده‌کنندگان استفاده کند.

البته گوگل قابلیت غیرفعال کردن این امر را برای کاربرانش فراهم کرده است که در این ترفند روش انجام آن را به شما آموزش می دهیم.

کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید

در ابتدا به لینک زیر بروید:

https://plus.google.com/settings/endorsements

 

نکته: اگر از کاربران سرویس گوگل پلاس نیستید ابتدا از شما خواسته می‌شود تا حساب کاربری خود را ارتقا دهید تا پروفایل شما در این شبکه فعال شود. اگر هم عضو گوگل پلاس هستید مستقیماً به صفحه‌ی مورد نظر هدایت خواهید شد.

در مرحله بعد کافیست در پایین صفحه تیک گزینه‌ی Based upon my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads را بردارید و بر روی Save کلیک کنید.

با این کار دیگر از مشخصات شما در تبلیغات گوگل استفاده نخواهد شد.

 

نمایش اندازه دلخواه تصاویر در جستجوی گوگل
در قسمت جستجوی تصاویر (Images) پس از کلیک بر روی Search tools و انتخاب Any size دیگر نمی‌توان اندازه‌ی دقیق تصویر مورد نظر خود جهت جستجو را وارد کرد و تنها امکان انتخاب گزینه‌های تقریبی جهت نمایش تصاویر بزرگ، متوسط و کوچک وجود دارد.

پیش از این کاربران می توانستند اندازه‌ی عرض و ارتفاع تصویر را تایپ کرده و موتور جستجو تنها تصاویر با این اندازه را نمایش می‌داد.

در این ترفند نیز می توانید به روشی دیگر تصاویر را بر مبنای اندازه‌ی دقیق و بر اساس عرض و ارتفاع آن‌ها جستجو کنید.

برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

به بخش جستجوی تصاویر موتور جستجوی گوگل بروید (http://www.google.com/imghp)

حالا  عبارت زیر را جستجو کنید:

word imagesize:widthxheight

در این عبارت به جای word باید متن مورد نظر خود که قصد جستجوی تصویر مرتبط به آن را دارید وارد کنید،همچنین به جای width عرض تصویر و به جای height ارتفاع تصویر مد نظر خود را وارد کنید.

نمونه جستجو:برای جستجوی تصویر با موضوع flower و عرض 70 و ارتفاع 140 باید چنین عبارت زیر را جستجو کنید:

flower imagesize:70x140


مدیریت تب‌های مرورگر یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های وب‌گردان امروزی است. کاربران تنها به باز کردن چند تب در مرورگر راضی نمی‌شوند و گاه ده‌ها تب مختلف را هم‌زمان باز می‌کنند. اما امروز قصد داریم افزونه‌ای مفید برای مدیریت تب‌های فایرفاکس به شما معرفی کند. پس در ادامه با ما همراه باشید.

 

افزونه‌ Tab Colors به کاربران این امکان را می‌دهد تا ۴ تب پر اهمیت را به رنگ‌های مختلف درآورند و به عبارتی آن‌ها را های‌لایت کنند. با این کار تشخیص این تب‌ها در بین ده‌ها صفحه دیگر امکان‌پذیر خواهد بود.

 

افزونه های فایرفاکس, مدیریت تب‌های مرورگر

 

این افزونه ۴ رنگ مختلف را برای کاربران در نظر گرفته است؛ آبی، قرمز، سبز و زرد. هر رنگ تنها یکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد و نمی‌توان از یک رنگ بر روی دو تب مرورگر استفاده کرد. برای های‌لایت هر تب بر روی آن راست‌کلیک کرده و یکی از ۴ رنگ موجود را انتخاب کنید. (مطابق تصویر بالا)

 

رنگ انتخاب شده برای هر تب مرورگر به هنگام کلیک بر روی آن کم‌رنگ می‌شود و در صورتی که وارد تب های دیگر شوید پررنگ خواهد شد.

 

افزونه های فایرفاکس, مدیریت تب‌های مرورگر

 

یکی از نکات منفی افزونه Tab Color؛ امکان های‌لایت و رنگی کردن تب‌ها فقط در یک پنجره از فایرفاکس امکان‌پذیر است. به عبارتی اگر پنجره‌ی دیگری از فایرفاکس را باز کنید، دیگر با راست کلیک بر روی تب‌ها هیچ رنگی را برای قرار دادن بر روی آن‌ها نخواهید دید. البته بیشتر کاربران عادت به باز کردن چند پنجره مختلف از مرورگر خود را ندارند و این کمبود کمتر به چشم خواهد آمد. متاسفانه در جست‌وجوی خود موفق به پیدا کردن چنین افزونه‌ای برای کاربران مرورگر کروم و یا دیگر مرورگر‌ها نشدیم.

 

تمام وب‌گردان می‌دانند که استفاده از چنین افزونه‌ای کمک بسیاری به آنان در هنگام وب‌گردی خواهد کرد. و این که دیگر به صورت اتفاقی تب‌های حائز اهمیت خود را نخواهند بست. افزونه Tab Color در فروشگاه فایرفاکس به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار گرفته است.


لینک افزونه در فروشگاه فایرفاکس

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-colors


بدون شک فیس‌بوک بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان به شمار می‌رود و روزانه هزاران و یا میلیون‌ها کاربر را به خود مشغول می‌کند. در کشور ما نیز کاربران فیس‌بوک به نسبت سرویس‌های دیگری نظیر توییتر و اینستاگرام بیشتر می‌باشد.

 

اما آیا برای مشاهده فعالیت‌های دوستان خود و رویدادها‌ی زندگی‌ آن‌ها در فیس‌بوک حتما صفحه این شبکه را باز نماییم؟ اگر بخواهیم رویدادها و عکس‌های آشنایان را بدون پیشنهاد‌های فیس‌بوک نظیر دعوت به بازی، عضویت در گروه‌های مختلف و یا کسانی که احتمالا می‌شناسیم را بررسی نماییم چطور؟ نگران نباشید! خوشبختانه برای این کار راه‌هایی وجود دارد. در این مقاله راهکار های خود در این زمینه را ارائه خواهیم کرد.

 

دریافت آپدیت‌های فیس‌بوک, ترفندهای فیس بوک

 

چه چیزهایی را در فیس‌بوک می‌خواهید ببینید؟
متاسفانه برای انتخاب این موارد باید صفحه‌ی فیس‌بوک خود را باز نمایید اما این کار آنچنان وقت‌گیر و طولانی نخواهد بود. با این حال پس از اتمام آن دیگر نیازی به بازکردن فیس‌بوک و اپلیکیشن آن نخواهید داشت.

 

اولین قدم، مشخص کردن افرادی است که به خواندن آپدیت رویدادها و فعالیت‌هایشان علاقه دارید. بهترین راه برای این کار استفاده از لیست دوستان نزدیک ( Close Friends) می‌باشد. خوشبختانه این لیست توسط فیس بوک به صورت پیش‌فرض برای تمامی کاربران ساخته شده است. در منوی سمت چپ فیس‌بوک وارد قسمت دوستان (Friends) و شوید. در این بخش به دنبال عبارت Close Friends بگردید و آن را باز نمایید تا افراد درون لیست را مدیریت کنید.

 

دریافت آپدیت‌های فیس‌بوک, ترفندهای فیس بوک

 

در این بخش برای ایجاد تغییرات به ترتیب دو گزینه‌ی Manage List و Edit list را انتخاب نمایید. سپس به راحتی می‌توانید هر یک از دوستان خود را به لیست بیافزایید و آن‌هایی که از قبل به صورت پیش‌فرض در آن قرار داشته‌اند را حذف نمایید.

 

نکته‌ی مثبت این لیست، عدم آگاهی دوستان شما از حضورشان در آن است. در واقع تمامی تغییراتی که در بخش دوستان نزدیک خود ایجاد می‌کنید کاملا محرمانه باقی می‌مانند.

 

این کار را انجام دادید؟خوبه. از این به بعد تمامی آپدیت‌های دوستان نزدیکتان در بخش Alerts یا همان هشدارها(که توضیحاتش در ادامه آورده شده است) ظاهر خواهند شد.

 

آپدیت‌ها را به چه شکل می‌خواهید؟
در منوی بالایی فیس‌بوک بخش تنظیمات (Setting) را باز نمایید و وارد قسمت Notifications (اطلاع رسانی‌ها) بروید. در این بخش بر روی گزینه‌ی Edit در کنار بخش Close Friends کلیک نمایید (مطابق شکل). سپس عبارت On FaceBook and Email را تیک بزنید. با این کار اخبار و آپدیت‌های دوستان نزدیک شما مستقیما به اینباکس ایمیل شما ارسال خواهد شد.

 

دریافت آپدیت‌های فیس‌بوک, ترفندهای فیس بوک

 

شیوه‌ی دیگر دریافت آپدیت‌های فیس‌بوک از طریق پیامک یا همان SMS است. در قسمت Text Message بر روی گزینه‌ی Edit کلیک نمایید. اگر هنوز شماره تلفن همراه خود را در فیس‌بوک وارد نکرده‌اید، در بخش تنظیمات و Mobile این کار را طبق دستورالعمل‌های مربوطه انجام دهید.

 

دریافت آپدیت‌های فیس‌بوک, ترفندهای فیس بوک

 

اگر علاقه‌ای به دریافت ایمیل و پیامک از فیس‌بوک ندارید، فید RSS سومین انتخابی است که فیس‌بوک به شما داده است. در بخش تنظیمات و سپس Notifications بر روی گزینه‌ی See all کلیک کرده و سپس Rss را انتخاب نمایید. در بخش بعدی فید خود را به فید ریدر مورد نظرتان متصل نمایید تا تمامی آپدیت‌های فیس‌بوک – به همراه فعالیت‌ های دوستان نزدیکتان- را در فید خود داشته باشید.

امیدواریم این مقاله مورد استفاده تمامی کاربران فیس بوک قرار گرفته باشید.

یوتیوب یکی از محبوبت‌ترین سرویس‌های اینترنتی در جهان بوده و میلیون‌ها ویدیو را در خود گنجانده است. اما آیا یوتیوب به غیر از آپلود و مشاهده ویدیوها امکانات دیگری نیز دارد؟ آیا می‌دانستید سرویس یوتیوب دارای یک ویرایشگر ویدیو آنلاین است؟

 

Youtube Video Editor به عنوان ویرایشگر سرویس یوتیوب محسوب می‌شود و سال‌هاست که در اختیار کاربران قرار گرفته است. اما متاسفانه بسیاری از کاربران این ویرایشگر را دست کم می‌گیرند و به ندرت آن را مورد استفاده قرار می‌دهند. با این حال قابلیت‌های این بخش یوتیوب در نوع خود کامل و کاربردی است. در ادامه به آموزش استفاده بهینه از این ویرایشگر خواهیم پرداخت.

 

سرویس‌های اینترنتی, ویرایشگر سرویس یوتیوب

 

ویرایشگر یوتیوب امکان بریدن بخش‌های مختلف کلیپ ها و چسباندن آن‌ها به هم را به کاربران می‌دهد. علاوه بر این، کاربران به کمک این بخش می‌توانند مواردی نظیر نوشته، موزیک و افکت‌های مختلف را هب ویدیو بیافزاید. از آنجایی که این ویرایشگر در مرورگر قرار دارد، تمام رایانه‌ها قادر به اجرای آن بدون ابزارهای اضافی هستند.

 

در یک کلام، این ویرایشگر به جای استفاده از برخی ابزارها و اپلیکیشن‌های معمولا غیر رایگان می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. در مرورگر خود آدرس www.Youtube.com/edit را وارد کنید تا کار را آغاز نماییم.

 

افزودن فایل‌های ویدیویی و بریدن آن‌ها
در بخش بالایی گزینه‌ی Project را انتخاب کنید تا یک پروژه را آغاز نمایید. سپس متوجه خواهید شد که تمام ویدیوهای خود در یوتیوب را در سمت راست در اختیار خواهید داشت. ویدیو مورد نظر خود را به داخل کادر ویرایش بیاندازید تا کار را شروع کنید.

 

سرویس‌های اینترنتی, ویرایشگر سرویس یوتیوب

 

همچنین اگر می‌خواهید تعدادی کلیپ را به هم بچسبانید – به عنوان مثال ویدیویی کامل از تعطیلات تابسیتانی بسیازید- کافی است موارد مورد نظر خود را هم‌زمان Drag کرده و به داخل ویرایشگر بیاندازید.

 

افزودنی‌ها (Enhancements)
پس از انتخاب هر کلیپ در تایم‌لاین خود، منوی Qick Fixes را مشاهده خواهید کرد. در اسلایدر مربوطه می‌توانید میزان نور و کانتراست ویدیو را تنظیم نمایید؛ همچنین به کمک گزینه Auto-fix می‌توانید از یوتیوب را مسئول قرار دادن بهترین روشنایی برای ویدیو قرار دهید. در ضمن، امکان ایجاد حرکت آهسته (Slow Motion) در ویدیو و جتی چرخش ویدیو ها در این بخش وجود دارد.

 

سرویس‌های اینترنتی, ویرایشگر سرویس یوتیوب

 

منوی فیلتر‌ها برای کسانی که قبلا از ویرایشگرهای ویدیویی دسکتاپ و یا حتی اینستاگرام استفاده کرده‌اند، آشنا به نظر خواهد رسید. در این بخش می‌توانید یک فیلتر مناسب و مطابق با سلیقه خود برای ویدیو قرار دهید.

 

تب Texts نیز مطابق انتظار امکان نوشتن متون با فونت، اندازه، رنگ و… را به شما می‌دهد و در نهایت می‌توانید متن مورد نظر را در ویدیو قرار دهید. تب Audio نیز میزان ولوم ویدیو را تنظیم می کند.

 

افزودن عکس و موزیک
مونتاژ ویدیوها برای ویرایشگر یوتیوب کار سختی نیست. با کلیک بر روی آیکون دوربین می‌توانید عکس های پروفایل گوگل خود و یا هارد درایو رایانه را به ویدیو اضافه نمایید.

 

سرویس‌های اینترنتی, ویرایشگر سرویس یوتیوب

 

آیکون موزیک نیز در بخش ویرایش توجه شما را به خود جلب خواهد کرد. به کمک این گزینه می‌توانید موزیک مورد نظر خود را نیز به ویدیو بیافزایید. متاسفانه امکان آپلود موزیک از رایانه وجود ندارد و باید از میان آهنگ‌های مجاز و از قبل مشخص شده، فایل مورد نظر خود را انتخاب و استفاده نمایید. برای این کار، موزیک مورد نظر را به داخل ویرایشگر بیاندازید.

 

مراحل پایانی
از آیکون ذره‌بین می‌توانید برای زوم کردن بر روی ویدیویی که ویرایش کرده‌اید استفاده کنید؛ این مورد برای مواقعی که قصد سانسور برخی قسمت‌ها را دارید بسیار ضروری است.

 

سرویس‌های اینترنتی, ویرایشگر سرویس یوتیوب

 

تمام آهنگ‌ها و ویدیو کلیپ‌هایی را که در مراحل ویرایش اضافه می‌کنید دارای میزان ولوم اختصاصی هستند. سعی کنید در تنظیمات این بخش با دقت بیشتری عمل کنید. پس از اتمام تمامی مراحل بر روی گزینه‌ی Publish کلیک نمایید تا ویدیو مربوطه در اکانت یوتیوب شما به عنوان یک ویدیو جدید ذخیره شود.

 

لازم به ذکر است که ویدیوی اصلی شما که مورد ویرایش قرار گرفت، دست نخورده در اکانت شما باقی خواهد ماند و نیازی به نگرانی در این زمینه نخواهد بود. امیدواریم کاربران یوتیوب از این مقاله بهره کافی را برده باشند.

قطعا کاربرانی که ‌‌روزانه مدت زمان بسیاری را صرف وب‌گردی در اینترنت و بعضا خواندن خبرهای روز می‌کنند، از هر ابزاری برای بهبود روند وب‌گردی و سرعت بخشیدن به آن استقبال می‌کنند. اگر شما نیز از این دسته ‌کاربران هستید، ما در اینجا افزونه‌ای را به شما معرفی می‌کنیم که تأثیر خوبی بر وب‌گردی شما دارد.

 

به هنگام‌ وب‌گردی، در هر صفحه وب چند یا چندین لینک یا تیتر وجود دارد که نا‌خودآگاه توجه شما را به خود جلب می‌کند. بالا و پایین کردن صفحات وب و به قولی Scroll کردن در صفحات وب، تیتر‌ها و لینک‌های دیگر را برای شما به نمایش می‌گذارد و به این ترتیب، شما وب‌گردی می‌کنید! آیا این کاملا بدیهی و اضافه‌گویی به نظر می‌رسد؟

 

پرسش اینجاست، ‌اگر افزونه‌ای‌ داشته باشید که همه صفحه وب را برای شما به شکل Marker‌هایی در کنار صفحه نمایش دهد و شما را از Scroll کردن و دنبال تیتر و لینک گشتن بی‌نیاز کند، آنگاه نظرتان چیست؟

 

اینجاست که Content Scrollbar به کار شما می‌آید؛ افزونه‌ای برای فایرفاکس که صفحه وب را برای شما اسکن می‌کند و لینک‌ها را به شکل مارکر‌های قابل کلیک بر ‌Scrollbar نمایش می‌دهد. کافی است ‌روی مارکر مورد نظر کلیک کنید تا به لینک مورد نظر بروید.

 

افزونه های فایرفاکس, نصب افزونه

 

برای نصب این افزونه، کافی است ‌به آدرس زیر بروید. پس از نصب افزونه و فعال شدن آن به هر صفحه وب که بروید، این افزونه ‌خودکار آن را اسکن می‌نماید و همه لینک‌های آن را به شکل مارکر ‌روی Scrollbar نمایش می‌دهد.

https://addons.mozilla.org/fa/firefox/search/?q=+Content+Scrollbar&appver=32.0&platform=windows

 

افزونه های فایرفاکس, نصب افزونه

 

کافی است ‌روی هر یک از این مارکر‌ها کلیک کنید تا ‌خودکار به آن لینک در صفحه وب منتقل شوید. این افزونه از چند تنظیم خوب نیز برخوردار است که برای دسترسی به آن‌ها باید به صفحه Add-ons در فایرفاکس بروید و سپس گزینه Options در کنار نام Content Scrollbar را برگزینید. در اینجا می‌توانید‌ مارکر‌ها را خاموش کرده یا آن‌ها را به حالت Minimize ببرید.

 

افزونه های فایرفاکس, نصب افزونه

 

این افزونه به ویژه برای گشت‌و‌گذار در وب‌سایت‌هایی که بسیار طویل هستند، مناسب است؛ البته بر روی وب‌سایت‌هایی که تنها از تگ‌های HTML استفاده می‌کنند، کاربرد ندارد.

ارسال ایمیل‌های حرفه‌ای و حساب شده با طراحی مدرن به همکاران، مشتری‌ها و حتی آشنایان یکی از فاکتورهای بسیار مهم در موفقیت و تاثیرگذاری بر روی افراد است. استفاده از سرویس‌هایی همچون یاهو، هات میل و جی‌میل کمک زیادی به ما برای ارسال و دریافت ایمیل‌ها می‌کند. اما ما به کسانی که می‌خواهند امکاناتی ماورای سرویس‌های مذکور را در اختیار داشته باشند، MailChimp را پیشنهاد می‌کنیم. در ادامه با این سرویس رایگان و فوق حرفه‌ای بیشتر آشنا خواهیم شد.

 

MailChimp به کاربران امکانات بسیار متنوع و متفاوتی را ارائه می‌کند و تجربه ایمیلی خوبی را برایشان به ارمغان می‌آورد.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

اگر صاحب یک وب‌سایت هستید، به کمک سرویس مذکور قادر به زمان‌بندی ارسال ایمیل‌های مورد نظر به بازدیدکنندگان خواهید بود. علاوه بر این، با وجود قابلیت اشتراک (Subscribe) قادر به ایجاد ارتباط حرفه‌ای‌تر با کاربران وب‌سایت خود می‌باشید.


ربات‌های گوگل متن‌ها را می‌خوانند اما عکس ها را نمی‌بینند، برای همین از کدهای موجود در بعد گویه تصویر کاربرد می‌کنند. برای همین بهتر است تا بر روی متن جایگزین، عنوان تصویر و اسم فایل دقت لازم را داشته باشید.

سئو کسب و کار

متن جایگزین چکیده یا شرحی از تصویر شماست که توسط کاربران قابل نگریستن نیست و ربات‌ها با اتکا به این روشنگری تصویر شما را طبقه بندی می‌کنند.

عنوان تصویر مثل نوری روی عنوان جایگزین می‌تابد. معمولا عنوان را می‌توانید با نگه داشتن ماوس روی تصویر ببینید.

عنوان فایل هم زمانی ظاهر می‌شود که تصویر بر روی یک درایو ذخیره شود. برای تنظیم آن کوشش کنید دائم واژه ها را با خط تیره متمایز کنید.
یک استراتژی سئو درازمدت داشته باشید

با عبور کردن از هفت خوان بالا، سایت شما یک سایت بهینه شده خواهد بود. البته این فرجام شغل نیست و برای باقی پایدار گذاشتن در جمع مدعیان، شما باید همیشه در حال اجرای برنامه‌های از پیش تعیین شده سئو سایت خویش باشید.

۳ نکته اصلی در این استراتژی باید مشخص شود:

    محتوای با کیفیت
    لینک سازی‌های داخلی
    سئو محلی

محتوای با کیفیت

همیشه گفته‌اند درونمایه پادشاه است. ایجاد محتوای با کیفیت باره علاقه گوگل است پس باید محتوایتان را بر مبنای سئو ایجاد کنید.

قانون ایجاد درونمایه ساده است؛ ساده، مرتبط و غیر تکراری. با به کارگیری همین ۳ نکته می‌توانید بهترین محتوای شدنی را برپایی کنید.

در واقع محتوای خوب به گوگل این پیام را می‌رساند که سایت شما پرکار است. برای پیوسته بودن، سوژه محتواهایتان را در گستره کاری خودتان انتخاب کنید. انتخاب موضوع‌های بی ربط، نظر کاربران و ربات‌ها در مورد شما را گمراه می‌کند.

در خاتمه این که کپی نکنید! سعی کنید شما پیشرو باشید نه اینکه از ایده محتوایی سایرین کپی برداری کنید.
لینک سازی های داخلی

لینک سازی‌های درونی سوگلی ربات‌های موتورهای جستجو است. خدمات آنالیز سئوی فروشگاه اینترنتی علاقه وافر موتورهای جستجو به شبکه لینکی به حدی زیاد است که ایمان نمی‌کنید. فقط یادتان باشد که دائم کیفیت بر کمیت ارجحیت دارد. چه برای کاربران و چه برای موتورهای جستجو! این که کاربر دست به دست در بین محتواهای با کیفیت شما بچرخد، امری است که گوگل برای آن ارزش فوقانی قائل می‌شود.
سئو محلی

اگر می‌خواهید فروشگاهتان شناخته شده باشد، بهتر است نخست از همسایگان خویش آغاز کنید. شما باید فروشگاه‌تان را پله به پله به افراد اکثریت معرفی کنید که این کار با به کارگیری سئو محلی شدنی خواهد بود.

بهترین شغل برای برداشتن نخستین گام در سئو محلی معرفی کردن کسب و کارتان در Google My Business Account است. وقتی این شغل را می کنید، به راستی به طور سر راست به گوگل خودتان را شناسایی خواهید کرد. چه چیزی از این بهتر؟

کدام پلتفرم را انتخاب کنیم؟

بهترین گزینش ها برای یک وبسایت فروشگاهی، Shopify، WordPress و Magento هستند. پس متعلق به ها می توان به مواردی مشابه Weebly،  Wix و Squarespace اشاره کرد. این پلتفرم‌ها با امکاناتی که دارند هم کسب و کار شما را پوشش خواهند داد هم به اندازه کافی برای سئو ، ابزار در اختیارتان خواهند گذاشت.
بیشتر بخوانید: ۱۱ افزونه سئو وردپرس 2018 برای رتبه بندی بهتر سایت شما
با کدام ادوات سئو را چک کنیم؟

ابزارهای رایگان و پولی زیادی برای این کار هستی دارند که تحلیل های مختلفی از پیشه شما به شما ارائه می کنند. چند مورد از مهمترین‌های آن‌ها عبارتند از:

    SE Ranking Software update
    Google Analytics
    Google Alerts
    Google Keyword Planner
    Volume SEO Calculator
    Screaming Frog
    SEMrush

جمع بندی

راه اندازی یک فروشگاه آنلاین سئو شده می‌تواند کسب و کار شما را به مرحله جدیدی برساند. در دنیای امروزین معاصر برای چشم وهمچشمی در بازار جدید باید بتوانید از بعد اتمام این شغل بر بیایید. فقط یادتان باشد که ریشه-بن-بیخ را بر تولید محتوای با کیفیت بگذارید، ملت و ربات‌های گوگل دیر یا زود متوجه آن خواهند شد.

اگر قصد ارسال ایمیل‌های بسیار زیاد ( ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ ایمیل در ماه و یا سال) را نداشته و فقط ۱۰۰ الی ۲۰۰ ایمیل را در نظر دارید، سرویس این امکان را به صورت رایگان در اختیارتان قرار خواهد داد؛ هرچند به کسانی که قصد پیشرفت وب‌سایت و یا حوزه کاری خود را دارند پیشنهاد می‌کنیم ایمیل‌های بیشتر و در عین حال حساب شده‌تری را برای کاربران مختلف ارسال کنند.

 

در ادامه نحوه ثبت نام و استفاده از این سرویس را به شما آموزش خواهیم داد.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

مرحله اول: ساخت اکانت کاربری
ابتدا در مرورگر خود به وب‌سایت سرویس MailChimp مراجعه کنید. (http://mailchimp.com) در صفحه‌ی اول این وب‌سایت و همچنین در بخش Feutures می‌توانید با امکانات این سرویس بیشتر آشنا شوید. در این بخش با کلیک بر روی گزینه Sign Up For Free می‌توانید به راحتی اکانت کاربری رایگان خود را بسازید. پس از کلیک بر روی این گزینه، اطلاعات خود را وارد کنید.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

مرحله دوم: اطلاعاتی در مورد شغل
علاوه بر اطلاعات شخصی، سوالاتی در مورد نوع فعالیت و شرکت شما، تعداد کارمندان و سابقه کاری از شما پرسیده خواهد شد. پاسخ به این سوالات سرویس مذکور را بیشتر با نوع نیازهایتان آشنا می‌کند.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

مرحله سوم: داشبورد
پس از اتمام مراحل ثبت اکانت کاربری، به بخشی با نام داشبورد منتقل می‌شوید؛ مرکز فعالیت شما اینجاخواهد بود. تمامی امکانات و آپشن‌های ضروری در لیست سمت چپ قرار گرفته‌اند و به سرعت می‌توان به آن‌ها دسترسی داشت. برای شروع بر روی گزینه‌ی Create A compagn کلیک نمایید.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

قدرت و امکانات MailChimps در صفحه‌ی بعد مشخص خواهد شد. در این صفحه امکانات بی‌نظیری قرار گرفته شده که از جمله آنان می‌توان به ردیابی پاسخ دریافت‌کنندگان، بازخورد اجتماعی ایمیل و حتی تبدیل فرمت ویدیوهای ایمیل اشاره کرد.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

مرحله چهارم:طراحی و دیزان نهایی ایمیل
در نهایت می‌توانید شکل و شمایلی زیبا و متفاوت به ایمیل‌های خود بدهید؛ از انتخاب قالب‌های ساخته خودتان گرفته تا استفاده از ده ها تم از قبل طراحی شده توسط سرویس MailChimps.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

مرحله پنجم: افزودن نهایی موارد مختلف
با انتخاب گزینه‌ی Preview، پیشن نمایشی از ایمیل را ببینید و در صورت نیاز تغییرات نهایی را اعمال کنید. سپس با انتخاب گزینه‌ی Send، ایمیل یا ایمیل‌های خود را ارسال کنید.

 

طراحی ایمیل حرفه ای,ترفندهای اینترنتی

 

این سرویس برای کسانی که به صورت حرفه‌ای از ایمیل استفاده می‌کنند، ایده‌آل و بسیار کارآمد بوده و تاثیر به سزایی بر روی حوزه فعالیت آن‌ها می‌گذارد. امیدواریم از این مقاله آموزشی استفاده لازم را برده باشید.


ذخیره تصاویر گوگلی

آیا بتازگی سعی کرده‌اید تصاویری را از سایت گوگل ذخیره کنید؟ البته منظورمان تصاویر به‌نمایش درآمده در بخش جستجوی تصاویر گوگل نیست.

 

به‌عنوان مثال تصاویر برنامه‌های معرفی شده در فروشگاه محصولات گوگل را در نظر بگیرید و فرض کنید قصد دارید این تصاویر را روی هارد‌دیسک رایانه ذخیره کنید تا بتوانید در بخش‌های مختلفی از آنها استفاده کنید.

 

چنانچه بخواهید این تصاویر را ذخیره کنید، متوجه خواهید شد فرمت این تصاویر تقریبا برای شما جدید است: فرمت WebP. این فرمت بتازگی از سوی گوگل مورد استفاده قرار گرفته و به برنامه‌نویسان و طراحان سایت نیز توصیه شده است تا از این فرمت برای تصاویر خود در وب استفاده کنند، زیرا نسبت به دیگر فرمت‌ها مزایای بیشتری دارد.

 

فارغ از صحبت درباره این فرمت یکی از مشکلاتی که کاربران با ذخیره‌ تصاویر در این فرمت با آن مواجه می‌شوند، به نمایش درنیامدن تصاویر ذخیره شده در ابزار نمایش تصاویر ویندوز و دیگر برنامه‌های گرافیکی است. اگر مثل ما اصرار دارید این تصاویر را روی هارد‌دیسک رایانه ذخیره کنید و براحتی نیز آنها را در برنامه‌های مختلف مورد استفاده قرار دهید، پیشنهاد می‌کنیم از روش زیر کمک بگیرید:


1 ـ مرورگر کروم را اجرا کنید.

 

2 ـ روی منوی اصلی کلیک کرده و گزینه‌ Settings را انتخاب کنید.

 

3 ـ از سمت چپ روی Extensions کلیک کرده، سپس از پایین صفحه‌ سمت راست روی Get More Extensions کلیک کنید.

 

4 ـ در کادر جستجوی افزونه‌ها عبارت Save Image As PNG را وارد کرده و کلید اینتر را فشار دهید.

 

فرمت WebP, افزونه های گوگل کروم

 

5 ـ از فهرست نتایج گزینه‌ Save Image As PNG را پیدا کرده و با کلیک روی گزینه‌ Free، آن را روی مرورگر نصب کنید.

 

فرمت WebP, افزونه های گوگل کروم

 

6 ـ پس از نصب موفقیت‌آمیز افزونه‌ بالا، هرگاه بخواهید تصویری را روی هارد‌دیسک رایانه ذخیره کنید، می‌توانید پس از کلیک راست روی تصویر موردنظر از گزینه‌ Save Image As PNG کمک بگیرید.

 

7 ـ با ذخیره‌ تصاویر در فرمت PNG براحتی می‌توانید با بسیاری از برنامه‌ها آنها را مشاهده و ویرایش کنید. همچنین می‌توانید در سرویس‌های اشتراک تصاویر آنلاین نیز این تصاویر را براحتی آپلود کنید و محدودیت‌های فرمت WebP برای شما دردسرساز نخواهند شد.

آیا میخواهید تمام یک صفحه وب را دانلود کنید تا بعدا آن را در حالت آفلاین مشاهده کنید؟ آیا برای مدت زمانی به اینترنت دسترسی ندارید اما میخواهید از وب سایت های مورد علاقه خود عقب نمانید؟ اگر مانند ما از فایرفاکس استفاده میکنید، پس این افزونه برای شما و نیاز های شما طراحی شده است.

 

دانلود یک صفحه وب به تمامی میتواند کاربردهای زیادی داشته باشد. اعم از دسترسی به تصاویر و محتوی وب سایت به شکل مستقیم و از روی سیستم، تا مطالعه وب سایت در حالت آفلاین.

 

افزونه ScrapBook یک افزونه فوق العاده برای فایرفاکس است که به شما اجازه میدهد صفحات وب را دانلود و آنها را در حالتی کاملا ساده مدیریت کنید. ویژگی جالب توجه این افزونه این است که ساده، سبک و روان، دقیق بوده و از چندین زبان پشتیبانی میکند. با این افزونه وب سایت ها در حالت آفلاین کاملا شبیه به حالت آنلاین آنها عمل می کنند:

 

نصب افزونه ScrapBook
اگر از آخرین نسخه فایرفاکس – نسخه 33 – استفاده میکنید، قبل از نصب افزونه باید یکسری از تنظیمات را انجام دهید. به شکل پیش فرض آیکون این افزونه در هیچ جای مرورگر دیده نمیشود. در نتیجه تنها راه استفاده از آن از طریق کلیک راست است. بعد از نصب افزونه در مرورگر بر روی نوار ابزار خود کلیک راست کرده و گزینه Customize را انتخاب کنید:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

در صفحه Customize آیکون این افزونه را مشاهده میکنید که میتوانید آن را کشیده و بر روی نوار ابزار رها کنید در پایان بر روی دکمه Exit Customize کلیک کنید:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

همچنین قبل از استفاده از این افزونه ممکن است بخواهید برخی از تنظیمات آن را تغییر دهید. برای این کار بر روی منوی فایرفاکس کلیک کرده و گزینه Add-Ons را انتخاب کنید:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

سپس بر روی گزینه Extensions از پنل سمت چپ کلیک کنید و با انتخاب گزینه ScrapBook بر روی دکمه Options کلیک نمایید:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

در این صفحه میتواند کلیدهای میانبر افزونه، جای ذخیره وب سایت ها و صفحات وب و همچنین برخی تنظیمات دیگر را تغییر دهید:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

استفاده از افزونه برای دانلود صفحات وب
حال بگذارید نحوه دقیق استفاده از این افزونه را مرور کنیم. ابتدا وب سایتی که قصد دانلود آن را دارید باز کنید. ساده ترین راه برای دانلود کل وب سایت یا صفحات آن، کلیک راست بر روی صفحه و انتخاب گزینه Save Page یا Save Page As… از منو است. این دو گزینه توسط ScrapBook اضافه شده است:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

گزینه Save Page به شما اجازه میدهد که یک پوشه برای ذخیره را انتخاب کنید و سپس به شکل خودکار فقط همان صفحه را دانلود میکند. اگر به گزینه های بیشتری نیاز دارید از گزینه Save Page As… استفاده کنید. در این صورت پنجره جدیدی باز میشود که گزینه های بیشتری در اختیار شما میگذارد:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

مهمترین قسمت ها در این پنجره، بخش Options و Download linked files و سپس In-depth save است. به شکل پیش فرض این افزونه تنها تصاویر و Style ها را دانلود میکند اما اگر صفحه شما برای اجرای دقیق به اسکریپت های جاوا نیاز دارد میتوانید گزینه JavaScript را نیز فعال کنید.


در بخش Download linked files نیز تنها تصاویر به شکل پیش فرض انتخاب شده است، اما امکان انتخاب همه گزینه های دیگر نیز برای شما وجود دارد. این گزینه ها در برخی از وب سایتها که حاوی فایلهای PDF یا Word هستند بسیار کاربردی است.

 

در نهایت در بخش In-depth Save میتوانید مکانیزم دانلود را تعیین کنید. به شکل پیش فرض این افزونه به دنبال هیچ لینکی در صفحه وب نمیرود و در واقع این گزنه بر روی 0 تنظیم شده است. اگر عدد 1 را انتخاب کنید، کل صفحه وب بعلاوه همه صفحات لینک شده در این صفحه را دانلود خواهید کرد. عدد 2 به همین ترتیب، کل صفحه فعلی، صفحات لینک شده در آن و همه صفحات لینک شده در آن صفحات را دانلود خواهد کرد:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

در نهایت کافی است که بر روی دکمه Save کلیک کنید تا فرایند دانلود آغاز شود. اما خوب است در همین جا بر روی دکمه Pause کلیک کنید زیرا یک نکته مهم وجود دارد. همانگونه که در تصویر فوق میبینید، این افزونه هر چیزی را که بر روی صفحه وجود دارد از جمله تبلیغات را دانلود میکند. اما آیا شما واقعا به این تبلیغات نیاز دارید؟ پس بهتر است بر روی دکمه Pause کلیک کنید و گزینه Filter را انتخاب نمایید:

 

دانلود صفحات وب, نصب افزونه

 

بهترین گزینه هایی که در این قسمت میتوانید انتخاب کنید Restrict to Domain و Restrict to Directory است. همچنین اگر دقیقا میدانید که کدام صفحه را میخواهید میتوانید نام و آدرس آن را در قسمت Filter By String وارد کنید. این گزینه کمک زیادی به صرفه جویی در پهنای باند شما میکند.

 

در نهایت مجددا با کلیک بر روی دکمه Start فرایند دانلود را آغاز کنید که بسته به سرعت اینترنت و حجم وب سایت، زمان آن متغیر خواهد بود.

لینک دانلود افزونه :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/scrapbook


 بازشدن هریک از صفحات وب در تب‌های جدید از امکاناتی است که امروزه بیشتر مرورگرها از آن پشتیبانی می‌کنند. همچنین در مرورگرهای نسخه موبایلی این امکان وجود دارد که پیش‌نمایشی از محتوای به‌نمایش درآمده در هر تب را نیز مشاهده کنید و به این ترتیب براحتی تب موردنظرتان را از میان تب‌های باز انتخاب کنید.

 

انتخاب تب موردنظر با مشاهده‌ پیش‌نمایشی از تب‌های فعال بسیار سودمند است اما متاسفانه این قابلیت به‌طور پیش‌فرض در رایانه‌ها فعال نیست. دوست دارید در مرورگرهای مختلفی همچون کروم، فایرفاکس، سافاری و اپرا از قابلیت پیش‌نمایش تب‌ها بهره‌مند شوید؟

 

مرورگرهای اینترنتی, ویندوز 7

 

اینترنت‌اکسپلورر (ویندوز):

این قابلیت در مرورگر اینترنت‌اکسپلورر ویندوز 7 و بالاتر به‌طور پیش‌فرض فعال است و شما می‌توانید با حرکت نشانگر ماوس روی آیکون مرورگر در نوار وظیفه‌ ویندوز، پیش‌نمایشی از تب‌های فعال را مشاهده کنید.

 

مرورگرهای اینترنتی, ویندوز 7

 

فایرفاکس (مک او.اس.ایکس):

1ـ مرورگر فایرفاکس را اجرا کرده و در نوار آدرس عبارت about:config را وارد کنید، سپس کلید اینتر را فشار دهید.

 

2ـ در کادر جستجوی صفحه‌ به‌نمایش درآمده عبارت ctr را وارد کرده و از نتایج یافت شده گزینه‌ rowser.ctrlTab.previews را انتخاب کرده، روی آن دوبار کلیک کنید.

 

3ـ با دوبار کلیک روی گزینه‌ بالا، مقدار Value مربوط به آن ‌باید به true تغییر کند.

4ـ پس از طی مراحل ذکر شده، هرگاه تب‌های مختلفی در مرورگر باز بود می‌توانید کلیدهای Ctrl+Tab را فشار دهید تا پیش‌نمایشی از تب‌ها به‌نمایش درآید. در ادامه با رها کردن کلید Tab (کلید CTRL را همچنان پایین نگه‌دارید) و استفاده از کلیدهای جهت‌نما (حرکت به سمت چپ و راست) می‌توانید میان تب‌های فعال حرکت کنید.

 

فایرفاکس (ویندوز):

1ـ مرورگر را اجرا کرده و در نوار آدرس عبارت about:config را تایپ کنید.

 

2ـ گزینه‌ browser.taskbar.previews.enable را در صفحه‌ به‌نمایش درآمده جستجو کنید و پس از یافتن آن، با دوبار کلیک روی این گزینه، مقدار آن را به true تغییر دهید.

 

3ـ اکنون هرگاه بخواهید پیش‌نمایش تب‌های فعال را ببینید ‌باید ماوس خود را برای چند لحظه روی آیکون مرورگر فایرفاکس در نوار وظیفه‌ ویندوز نگه‌دارید.

 

مرورگرهای اینترنتی, ویندوز 7

 

کروم (مک و ویندوز):

1ـ متاسفانه در مرورگر کروم گزینه‌ پنهانی برای فعال کردن این قابلیت وجود ندارد اما می‌توانید از افزونه‌های این مرورگر کمک بگیرید.

 

2ـ مرورگر کروم را اجرا کرده و پس از مراجعه به لینک زیر، افزونه‌ TooManyTabs را روی مرورگر نصب کنید. (لینک به حروف کوچک و بزرگ حساس است)

http://goo.gl/rg9HSw

 

3ـ پس از نصب افزونه، یک آیکون در سمت راست نوار آدرس مرورگر اضافه می‌شود و با کلیک روی آن به پیش‌نمایش تب‌های فعال در مرورگر دسترسی خواهید داشت.

 

مرورگرهای اینترنتی, ویندوز 7

 

سافاری (مک):

1ـ اگر از مرورگر سافاری در سیستم‌عامل مک استفاده می‌کنید کار دشواری در پیش ندارید؛ چرا که این مرورگر به‌طور پیش‌فرض از این قابلیت پشتیبانی می‌کند. برای دسترسی به پیش‌نمایش تب‌های فعال باید روی آیکون کوچکی که در سمت راست نوار تب‌ها قرار دارد کلیک کنید.

 

2ـ پس از به‌نمایش درآمدن تب‌های فعال نیز می‌توانید با استفاده از کلیدهای جهت‌نما (سمت چپ و راست) به حرکت میان آنها بپردازید.

 

مرورگرهای اینترنتی, ویندوز 7

 

اپرا (ویندوز، مک و لینوکس):

1ـ در نسخه‌های قدیمی اپرا (سری 12) می‌توانید براحتی روی یکی از تب‌ها کلیک راست ماوس را فشار دهید و پس از مراجعه به منوی Customize گزینه‌ Enable Thumbnails in Tabs را فعال کنید تا پیش‌نمایش هر تب در نوار تب‌ها به‌نمایش درآید.

سئو چیست؟

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یا سئو عملی است که برای افزایش بازدیدهای با کیفیت از طریق سرچ ارگانیک (جستجو در موتورهای جستجو) اتمام می‌شود. در دیدن کلی سئو باعث افزایش شانس وبسایت برای حضور در صفحات اول نتایج جستجو یا افزایش رتبه SERP می‌شود.
سئو چکار می کند؟

تمام پروسه سئو به وبسایت شما و گوگل به عنوان یک بازیگر اصلی در این بین پیوستگی دارد. در اغلب موارد ربات‌های خزنده‌ گوگل که بازرسان گوگل محسوب می‌شوند به سایت شما فرستاده می‌شوند الی تمام صفحات در دسترس سایت شما را مانند سایر وبسایت‌های دنیا بررسی کنند. این ربات‌های خزنده لینک‌ها را بررسی می‌کنند و اطلاعات تمام صفحات را جمع‌آوری می‌کنند. در نهایت این اطلاعات را به سرورهای گوگل در سرتاسر نقاط گیتی می‌فرستند.

با جمع آوری اطلاعات بدست گوگل وقتی کاربران عبارت‌های موردنظرشان را جستجو می‌کنند، گوگل با اطلاعاتی که از وبسایت‌های تمام گیتی دارد، تصمیم می‌گیرد که کدام برگه از کدام سایت کاربر را به پاسخ می‌رساند و همان برگه‌ها را به ترتیب نخستینگی که بر اساس پیوسته بودن مرتب شده‌اند در نتایج جستجوی خود نمایش می‌دهد.

اگر هنوز برایتان قضیه روشن نشده، همه اینترنت را یک کتابخانه در عقیده بگیرید؛ وبسایت شما یک کتاب و گوگل کتابدار این کتابخانه است. کتابدار به کتاب شما نگاه می‌کند و اطلاعات موجود در محتوای هر صفحه شما را رسیدگی و ثبت می‌کند. وقتی گرد از کسانی که وارد کتابخانه شده‌اند سوالی می‌پرسد، کتابدار با به کارگیری اطلاعاتی که دارد، لیستی از صفحات کتاب‌هایی که پیوسته ترین جواب را دارند به فرد شناسایی می‌کند. به این ترتیب افراد به راحتی به جواب‌هایی ریزبین خواهند رسید.
نیمه تاریک دنیای سئو را بهتر بشناسید

جالب است بدانید سئو، از دهه ۱۹۹۰ که به جهان شناسایی شد، یک دنیای شناور است و صاحبان وبسایت‌ها و کارآزمودگان سئو همواره در حال تلاش برای یافتن بهترین روش‌ها برای درمان رتبه سایت خویش هستند.

در درازا این سال‌ها افرادی که در این زمینه پیشه می‌کردند، روش‌هایی برای دور زدن هوش مصنوعی گوگل ابداع کردند که به آن سئو کلاه سیاه گفته می‌شود. از بدو فرآوری این روش‌ها گوگل همواره در حال مبارزه با روش‌هایی این چنینی است.

نکته اینجاست که روش‌های کلاه سیاه روز به روز اثرگذاری خود را بیشتر از دست می‌دهند و روش‌هایی که الی چند وقت قبل مایه ابله زدن ربات‌های گوگل و درمان رتبه می‌شد، امروز دیگر کارایی ندارند. به راستی گوگل با تشخیص استفاده از روش‌های کلاه سیاه در وبسایت شما، جریمه‌ای سنگین برای شما در نظر خواهد گرفت و شما را به آخرین صفحات نتایج جستجو هدایت خواهد کرد.

برای بازدارندگی از این رخداد چکار باید کنیم؟ استجابت ساده است. برپایی محتوای با کیفیت و شفا تجربه کاربران در بازدید از وبسایت شما.

بیایید پیوستگی دهیم.
بیشتر بخوانید: مهمترین قوانین سئو در سال 2018
مهمترین مواردی که به عنوان یک سوداگری دیجیتال حقیر باید در نظر بگیرید

    وبسایت: شما مسلما احتیاج به وبسایتی دارید که حرفه‌ای طراحی شده باشد. به این ترتیب کاربران با دیدن ویژگی‌های ظاهری و راحتی شغل با سایت شما، تجربه احسان کسب خواهند کرد. تنها دقت کنید که طراحی شما باید متناسب با سوداگری شما باشد.
    محتوا: همیشه به دنیال محتوای با کیفیت باشید و به این اندیشه کنید کاربران چرا باید شما را انتخاب کنند. کوشش کنید به سوالات احتمالی کاربران پاسخ دهید، چراکه با اینکار مخاطبان خود را گسترده‌تر خواهید کرد.
    سئو On-Page: به ساختار داخلی سایت خود توجه کنید. برای این شغل برای عنوان‌ها و توضیحات متا اهمیت ویژه‌ای قائل شوید.
    سئو محلی: برای اینکه مشتریان اکثریت داشته باشید بهتر است نخست از گوشه ها-کناره ها خویش شروع کنید. سئو محلی شما را در اطراف خودتان سرشناس می‌کند.
    اعتبار: اگر می‌خواهید مخاطبانتان به شما اطمینان کنند، صفحاتی مشابه نمونه کارها، بررسی‌ها، نمونه‌ها و کیس استادی‌ها به شما حتما کمک خواهند کرد.
    برپایی مرجعیت: وقتی یک وب سایت مرجع داشته باشید، خواهید رویت که به بازبینی سررسید دیگر سایت‌ها به شما گواهمندی می‌کنند. این یگانه از عوامل کامیابی در دنیای دیجیتال، سئو و نتایج جستجو است.

سئو می تواند پیچیده باشد اما  برای موفقیت کافیست درست بازی کنید.
برای یک موفقیت تضمین شده نخست باید این هفت خوان را بگذرانید
۱. کلیدواژه ها

کلیدواژه ها همان واژه ها عبارات و کلماتی هستند که کاربران آنها را در موتورهای جستجو، جستجو می‌کنند. به عنوان صاحب یک سایت، برای این که بهترین تجربه جستجو از طریق شما به دست بیاید، باید بدانید که مخاطبان شما به پیگیری چه چیزی هستند.

سئو کسب و کار

برای این پیشه می‌توانید از ابزارهای تحلیل کلمات کلیدی یا Keyword Research Tools کمک بگیرید تا به شما ایده بدهند. بعد از این پیشه شما موارد رقابت در گستره کاری خویش را خواهید شناخت و می‌توانید بر پایه آن در مورد کلمات کلیدی وبسایت خویش تصمیم‌گیری کنید. بهتر است لیستی از کلیدواژه‌های مورد دربایستن و مرتبط همیشه جلوی چشمتان باشد.

این را فقط بدانید که بهترین چگالی برای واژه ها کلیدی ۲ درصد از کل متن است. استفاده بیشتر  از این مقدار سایت شما را از نظر گوگل تبدیل به یک هرزنامه می‌کند.
۲. تگ های عنوان یا TITLE TAGs

تگ های عنوان یک المان از جنس کدهای HTML است که سوژه و پس مقوله محتوای شما را بیان می‌کند. تگ های عنوان یک المان زیاد ارزشمند از عقیده گوگل و دیگر موتورهای جستجو است. برای درمان آن شما باید از یک عنوان کاملا پیوسته با محتوای درون برگه و عنوانی غیر تکراری استفاده کنید که در آن از واژه کلیدی هم کاربرد شده باشد.

سئو کسب و کار

بهترین حالت تنظیم آن این است که از واژه کلیدی و نام برندتان در آن حتما بهره‌گیری کنید و آن ها را با خط ویس یا خط عمودی از هم جدا کنید. فقط یادتان باشد که برای کل آن فقط می توانید از ۵۵ کاراکتر بهره‌گیری کنید.
۳. Page Copy

خیلی خلاصه اگر بخواهیم در باره این دسته صحبت کنیم، سئو فروشگاه اینترنتی باید گفت که بهره‌گیری بیش از مرز از واژه ها کلیدی، همانقدر که روی اعصاب خواننده گذرگاه می‌رود، روی ربات‌‌های گوگل هم کارایی منفی می‌گذارد. همش به تعقیب برپایی محتوایی باشید که کیفیت اولویت اصلی آن است، نه بهره‌گیری بیش از مرز از واژه ها کلیدی. یادتان باشد خزنده ها مشابه انسان مقاله ها را می خوانند.

سئو کسب و کار
۴. تگ های هد یا HEADING TAGs

تگ های هد بخشی از کدنویسی سایت به زبان HTML هستند که چند حالت از H1 تا H6 دارند. همانطور که به نما هم مشخص است، H1 پر اهمیت‌ترین آن هاست و بار سئویی زیادی را به دوش می‌کشد. چیزی که حتما باید بدانید این است که در هر صفحه فقط از یک تگ H1 استفاده کنید اما در به کارگیری بقیه آزاد هستید (‌البته شرط ترازمندی را همش در نظر داشته باشید).

سئو کسب و کار

این که نوشته هایتان را با استفاده از تگ های هد به بخش‌های کوچکتر بخش کنید، این امکان را به ربات‌های گوگل خواهد عدل الی به نحو  بهتری نوشته شما را رسیدگی کنند و از طرفی کاربران هم همین حس را خواهند داشت. تنها فراموش نکنید که از کلیدواژه‌ها هم در تگ های هد یا عنوان و زیرعنوان ها بهره‌گیری کنید.
۵. ساختار URL

نکته خوب URL این است که به شما کمک می کند تا واژه کلیدی موردنظرتان را به موتورهای جستجو نشانه دهید. پس فرمایش بایسته در تنظیم آن به کارگیری واژه کلیدی در آن است.

سئو کسب و کار

فقط حواستان باشد که واژه ها را با خط طایفه متمایز کنید.
۶. توضیحات متا

به طور خلاصه، توضیحات متا خلاصه ای کوتاه از محتوای شماست. در واقع روشنگری متا همان متنی است که در صفحه نتایج جستجو در زیر آدرس شما نما می شود.

سئو کسب و کار

اگر توضیحات متا را خودتان تنظیم نکنید، گوگل به چهره رندوم احد از بخش‌های نوشته شما را برای کاربران نمایش خواهد داد. در نتیجه کاربران هیچگاه متوجه نخواهند شد که در مطالب شما دقیقا در چه زمینه‌هایی روشنگری دیتا شده است.

این روشنگری ۱۵۵ کاراکتری به کاربران کمک خواهد کرد الی بهترین برگزیدن را در بین نتایج جستجو داشته باشند؛ امری که برای گوگل بسیار مهم است.


2ـ متاسفانه این قابلیت در نسخه‌ جدید (سری 24) حذف شده و استفاده از آن در این نسخه‌ها امکان‌پذیر نیست. چنانچه به استفاده از این قابلیت در اپرا علاقه‌مندید ‌باید از اپرا 24 مخصوص توسعه‌دهندگان کمک بگیرید. برای دانلود این نسخه به لینک http://www.opera.com/developer مراجعه کنید.

 

در نسخه‌ توسعه‌دهندگان (ویندوز، لینوکس و مک) چنانچه ماوس خود را روی هریک از تب‌های فعال نگه‌دارید، پیش‌نمایشی از تب‌ها برای شما به‌نمایش درخواهد آمد (توجه داشته باشید قابلیت Show tab previews when switching between tabs در تنظیمات مرورگر غیرفعال نشده باشد.)

مرورگر گوگل کروم حدود ۵ سال (یا شاید هم بیشتر) است که به مرورگر مورد علاقه‌ام تبدیل شده؛ مرورگری قدرتمند، امن و سریع ! گذشته از همه ویژگی‌های خوب آن، بخصوص Sync شدن اطلاعات در حساب کاربری گوگل، شاید یکی از ویژگی‌های بسیار جالب آن، جستجوی صدا در موتور جستجوگر گوگل است.

 

شما با استفاده از یک میکروفون، می‌توانید که با گفتن عبارت مورد نظر خود، در گوگل جستجو کنید. اما این کار بصورتی انجام میگیرد که شما بر روی آیکون میکروفون کلیک کرده و سپس شروع به صحبت کردن کنید. اما گوگل قابلیتی دارد که تنها با گفتن عبارت «OK Google» می‌توانید جستجوی صوتی را فعال کرده و شروع به صحبت کردن کنید. برای فعال سازی، قدم‌های زیر را طی کنید:

 

قدم اول:
در صفحه مرورگر کروم، از طریق منوی بالا، وارد صفحه Settings شوید. می‌توانید عبارت chrome://settings را نیز در آدرس‌بار وارد نمایید.

 

جستجوی صوتی در گوگل کروم, آموزش جستجوی صوتی گوگل

 

قدم دوم:
به پایین صفحه بروید و روی Show advanced settings… کلیک کنید.

 

جستجوی صوتی در گوگل کروم, آموزش جستجوی صوتی گوگل

 

قدم سوم:
در بخش Privacy، گزینه Enable “Ok Google” to start a voice search را فعال کنید.

 

جستجوی صوتی در گوگل کروم, آموزش جستجوی صوتی گوگل

 

قدم چهارم:
حال صفحه Settings را ببندید؛ یک تب جدید باز کرده، میکروفون را بدست بگیرید و بگویید: OK Google!

آیا می‌دانستید‌ فیس‌بوک این امکان را دارد که به جای پیام‌های متنی اقدام به فرستادن پیام‌های صوتی کنید؟ اگر تاکنون نمی‌دانستید، کافی است به خواندن ادامه دهید تا ما به شما روش فرستادن پیام‌های صوتی را با استفاده از مرورگر گوگل کروم آموزش دهیم.

 

امروز فیسبوک توانسته است به عنوان یک شبکه اجتماعی پر قدرت و پر مخاطب، جای پای خود را محکم کند؛ هرچند شبکه‌های اجتماعی تازه راه‌اندازی شده همچون Ello می‌آیند ‌جای فیسبوک را بگیرند، ‌این شبکه اجتماعی همچنان پا برجاست. همین امر منجر به آن شده که امکانات وسیعی برای این شبکه اجتماعی طراحی شود؛ فرستادن پیام صوتی یکی از این امکانات است.

 

برای آغاز مرورگر گوگل کروم را باز کنید و افزونه Talk and Comment را از Web Store دانلود کرده و بر مرورگر نصب کنید.

لینک دانلود افزونه Talk and Comment :

https://chrome.google.com/webstore/detail/talk-and-comment/djnhkfljnimcpelfndpcjcgngmefaobl


فایل افزونه را کشیده و در این صفحه رها کنید، پیغامی ظاهر می‌شود که از شما مجوز دسترسی فیس‌بوک را درخواست می‌کند. هر دو گزینه را علامت زده و ‌روی Add کلیک کنید.

 

ارسال پیام‌های صوتی در فیس بوک, شبکه‌های اجتماعی

 

پس از آنکه افزونه نصب شد، در یک تب جدید پیامی در بالای صفحه مرورگر نمایش داده می‌شود که مجوز دسترسی به میکروفن را طلب می‌کند. ‌ روی دکمه Allow کلیک کنید.

 

ارسال پیام‌های صوتی در فیس بوک, شبکه‌های اجتماعی

 

پس از آن باید به فیس‌بوک رفته و در حساب کاربری خود وارد شوید. در این زمان فیس‌بوک نیز برای دسترسی این افزونه از شما سؤال می‌پرسد. کافی است بر ‌دکمه Ok کلیک کنید.

 

حال همه چیز آماده است و شما می‌توانید به هر یک از دوستانتان در فیس‌بوک پیام صوتی بفرستید. کافی است، پنجره پیام را باز کنید. متوجه می‌شوید، آیکونی شبیه به میکروفن به پنجره پیام افزوده شده است. بر روی این آیکون کلیک کرده و ‌شروع به ضبط پیام کنید.

 

ارسال پیام‌های صوتی در فیس بوک, شبکه‌های اجتماعی

 

پس از ضبط پیام، ‌روی دکمه Stop کلیک کنید و کمی منتظر بمانید تا پیام صوتی شما ‌کامل آپلود شود.

 

ارسال پیام‌های صوتی در فیس بوک, شبکه‌های اجتماعی

 

پس از آنکه پیام آپلود شد، در پنجره پیام متنی شبیه به این را می‌بینید:

 

ارسال پیام‌های صوتی در فیس بوک, شبکه‌های اجتماعی

 

 

این متن را ‌همین گونه که هست باقی بگذارید و آن را پاک یا دستکاری نکنید. تنها کافی است، ‌روی کلید Enter کلیک کنید. این پیام پس از ارسال به پیام صوتی تبدیل می‌شود و می‌توانید با کلیک ‌روی دکمه Play آن را گوش کنید.

 

ارسال پیام‌های صوتی در فیس بوک, شبکه‌های اجتماعی

 

نکته جالب اینجاست که دوستان شما برای گوش دادن به این پیام، نیازی به نصب افزونه مورد نظر ندارند. همچنین با این افزونه، ‌خواهید توانست، پست‌ها و دیدگاه‌های خود را نیز ‌صوتی برای دوستانتان در فیس‌بوک بفرستید.


ابزارهایی از گوگل که اسم آنها را هم نشنیده‌اید

ما هر روز از موتور جستجو‌ قوی‌پیکر گوگل استفاده فراوانی می‌بریم. تقریبا بیشتر کاربران از سرویس ایمیل این شرکت بهره می‌گیرند و حدود ۶۵ درصد از کاربران جهانی گوشی‌های هوشمند از سیستم عامل اندروید برخوردار‌ند؛ اما این‌ها تنها تولیدات و ابزارهای این شرکت نیست. بگذارید چند نمونه از بهترین ابزارهای گوگل را که کمتر شناخته شده هستند، به شما معرفی کنیم.

 

برای بسیاری از ما گوگل در موتور جستجو و سیستم عامل اندروید و نهایتا سرویس جی‌میل خلاصه می‌شود؛ اما اگر قرار بود این شرکت به همین‌ها بسنده کند، قطعا به یک غول بزرگ فن‌آوری اطلاعات تبدیل نمی‌شد.

 

گوگل شرکتی است که همه در‌آمد خود را از ارائه خدمات کسب می‌کند. درآمد میلیون دلاری این شرکت در سال همه ناشی از سرویس‌ها و امکاناتی است که ‌رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد و حوزه خدمات رایگان را در سراسر جهان در تلفیق با فضای وب به گونه‌ای گسترده است که دیگر بعید به نظر می‌رسد، هیچ شرکتی به گرد پای گوگل در این حوزه برسد.

 

اما ما تا چه حد با این ابزار‌ها و خدمات گوگل آشنا هستیم. در این گزارش سعی داریم شما را با خدماتی از این شرکت آشنا سازیم که برخی از آن‌ها هیچ ‌گاه به گوش شما نرسیده است.

 

۱ ـ جستجو‌ صوتی گوگل: این ابزار به شما کمک می‌کند ‌با ‌میکرفون گوشی یا سیستم خود، نام و اطلاعات آهنگی را که پخش می‌شود، به دست آورید.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۲ ـ Panoramio : این ابزار در تلفیق با Google Map این اجازه را به کاربران می‌دهد تا تصاویر خود را بر اساس موقعیت جغرافیایی ‌روی نقشه قرار دهند.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۳ ـ برنامه عروسی خود را گوگل تنظیم کنید: البته این ابزار شاید چندان به درد کاربران ایرانی نخورد؛ اما هدف از آن کمک به زوج‌های جوان برای جمع‌آوری اطلاعات لازم در خصوص مراسم عروسی است.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۴ – Google nGrams: به دنبال واژه‌ها بگردید و ببینید ‌در ‌یک سال این واژه‌ها چند بار در حوزه‌های مختلف به کار رفته است.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۵– Google Fonts: اگر به دنبال قلم‌های زیبا و منحصربفرد برای کار خود هستید، حتما سری به این ابزار بزنید.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۶– Google Topics : به شما کمک می‌کند تا روند تحول و سیر یک موضوع را در فضای وب دنبال کنید و اوج و فرود آن را در بازه زمانی خاص ببینید.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۷– Google Timer: مرورگر خود را باز کنید و در گوگل تعداد دقایق یا ساعات را وارد و بعد از آن عبارت Timer را وارد کنید تا گوگل یک شمارش معکوس را برای شما آغاز کند.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۸ – Google Art Project : در این سرویس می‌توانید برخی از مهم‌ترین و مشهورترین آثار هنری جهان را با تصاویری با وضوح بالا ببنید.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۹– Google Sky : اگر به نجوم و ستارگان علاقه‌مندید، می‌توانید با این ابزارشبیه به Google Earth در کهکشان ها سیر و سیاحت کنید.

 

سرویس های گوگل, جستجو‌ صوتی گوگل

 

۱۰– Google Scholar : اگر دانشجو هستید به هیچ وجه این ابزار را از دست ندهید. در این سرویس گوگل برای شما حجم عظیمی از ژورنال‌های معتبر و حرفه ای را‌ رایگان ارائه می‌کند.

بسیاری از ما از مرورگر محبوب و قدرتمندی همچون فایرفاکس تنها در حد ابزارها و امکانات اولیه بهره میبریم. وب گردی در حد رفع نیازهای روزمره منجر به آن میشود که مرورگرها هم در حد روزمره و برای رفع نیاز ورد استفاده قرار گیرند. در حالی که مرورگری همچون فایرفاکس، امکانات و قابلیت های جالب و کاربردی دارد که اگر از آنها استفاده نکنیم، دیگر هیچ فرقی ندارد که از کدام مرورگر استفاده کنیم.

 

برای مدت زمان طولانی استفاده از فایرفاکس منجر به آن شده که ما هر روز بیش از گذشته از امکانات و قابلیت ها، امنیت، انعطاف پذیری و کارایی مرورگر فایرفاکس بیشتر لذت ببریم. هرچند بسیاری از ما از امکانات پیش فرض این مرورگر استفاده میکنیم، و هیچ اشکالی هم ندارد، اما قطعا بخش اعظمی از ظرفیت این مرورگر به این ترتیب بدون استفاده باقی خواهد ماند.

 

تنها تعداد انگشت شماری از تغییرات و افزونه ها منجر به آن میشود که نحوه استفاده شما از این مرورگر، به کل متفاوت و حرفه ای شود. امروز میخواهیم تعدادی از این تغییرات و نکات را که برای ما بسیار کارآمد و جالب بوده است را به شما معرفی میکنیم.

 

1 – Restart کردن فایرفاکس
هیچ آیکون یا منویی برای Restart کردن فایرفاکس در واسط کاربری وجود ندارد. در حالی که در بسیاری از مواقع از جمله نصب افزونه ها این گزینه سودمند است و برای شما به شکل خودکار نمایش داده میشود. اما برای این کار به شکل دستی ابتدا Shift + F2 را فشار دهید و سپس در نوار فرمان که باز در پایین پنجره مرورگر باز میشود عبارت restart را وارد کرده کلید Enter را بزنید:

 

دانلود افزونه, افزونه های فایرفاکس

 

2 – باز کردن پوشه Profile فایرفاکس
دو گزینه برای باز کردن پوشه پروفایل فایرفاکس وجود دارد. یعنی پوشه ای که اطلاعات اساسی همچون Bookmark ها، اغلب افزونه ها، تاریخچه وب گردی و مانند آن ذخیره شده است. روش اول این است که مجددا بر Shift + F2 را فشار داده و عبارت openprofile را وارد کنید و روش دوم این که در نوار آدرس عبارت about:support و سپس بر روی دکمه Show Folder کلیک نمایید:


جستجو واژه ها کلیدی

اگر می خواهید کمپین سئو شما نتیجه نکویی داشته باشد، باید روی کلید واژه های سایت خویش تمرکز داشته باشید. ولی علت آن چیست؟
شما هر کاری که بخواهید در زمینه سئو فروشگاه اینترنتی خود سپریدن دهید، مرتبط با کلمات کلیدی خواهد بود و به آن اختصاص دارد و بدون آن شما نمی توانید صفحات مختلف فروشگاه خویش را بهینه سازی کنید. احتمالاً باورداشت کردنش کمی سخت باشد ولی واژه ها کلیدی شما روی تکنیک های گوناگون سئو که در فروشگاه خود کاربرد می کنید تاثیرگذار خواهد بود. برای مثال معماری سایت شما و URL ها باید کلمات کلیدی را در نظر بگیرند. اما چگونه کلمات اصلی سایت فروشگاهی خویش را پیدا کنیم؟
چگونه کلمات کلیدی صفحات گوناگون فروشگاه اینترنتی را انتخاب کنیم؟

این واژه ها کلیدی هستند که ملت در موتور های جستجو وارد می کنند و چشمداشت دارند که به محتوای سودمند و باره عقیده خود دست پیدا کنند. اگر این واژه ها کلیدی حول محصولات و خدمات کمپانی شما انتخاب شوند، پسندیده خواهند بود.
برای نمونه وب سایت آمازون که در حقیقت گرد از رقبای شما به حساب می آید را در عقیده بگیرید. با استفاده از این وب سایت می توانید نحوه صحیح گزینش واژه ها کلیدی را یاد بگیرید. پس پیش درآمد به آمازون بروید و یگانه از محصولاتی که شما هم منظور فروش آن را از راه فروشگاه اینترنتی خود دارید جستجو نمایید.

برای بزرگنمائی و مشاهده تصویر در اندازه 600x379px اینجا کلیک کنید.

همانطور که نگریستن می کنید فروشگاه آمازون کلمات کلیدی را توصیه می کند که هدفمند و مرتبط با کلمه کلیدی وارد شده باشد.
بعد از این که شما توانستید یک لیست از کلمات کلیدی مور عقیده خویش جاسازی نمایید می توانید با به کارگیری موارد پایین واژه ها کلیدی برای صفحات گوناگون را گزینش نمایید:
میزان جستجو

تقریبا می توان گفت این موضوع مهم ترین سنجه برای ارزیابی عبارات جستجو شده می باشد. اگر هیچ کسی برای این عبارت جستجویی سپریدن نمی دهد، دیگر چشم وهمچشمی بر سر آن در صفحات اول معنایی ندارد. در برخی از صنایع، 100 جستجو در هر ماه شمار زیادی است. در برخی دیگر، 10،000 جستجو در ماه هیچ چیز نیست. به همین خاطر بهتر است هنگامی که در حال انتخاب کلمات کلیدی فروشگاه اینترنتی خویش هستید به این نکته توجه کنید که میزان جستجو کلمات باید به چه صورتی باشد. برای درک بهتر این سوژه می توانید از آلت های سئو مانند semrush استفاده نمایید.
کلمه کلیدی متناسب با محصول

اگر شما بتوانید کلید واژه ای را برگزیدن کنید که جستجو های زیادی در موتور های جستجو دارد، آیا می توانید خویش را برنده چشم وهمچشمی بدانید؟
در واقع، پذیرش منفی است.
به این دلیل که کلمه کلیدی شدنی است با آنچه که سایت شما به فروش می رسد پسندیده نباشد. اگر واژه ها کلیدی برگزیدن شده مناسب نباشند شما بعدا کار سختی برای تغییر آن ها دارید. بنابراین پیش متعلق به که به مراحل بعدی بروید، در همین سرنوشت کلمات اصلی وب سایت خویش را بررسی کنید.
هدف تجاری

قرار اخذ فروشگاه اینترنتی شما در رتبه نخست برای کلمات کلیدی با میزان جستجو بالا عالی است. بعد قبل از این که در ارتباط با یک واژه کلیدی تصمیم گیری کنید بهتر است که فکر کنید که آیا کسانی که از فروشگاه اینترنتی شما خرید می کنند، خریداران واقعی هستند یا خیر؟
خوشبختانه امروزه دست موزه های سئو امکاناتی را ارائه دیتا اند که می توانید از آن ها برای این موضوع کمک بگیرید.
رقابت

شما باید لیستی از واژه ها کلیدی برای فروشگاه اینترنتی خویش برگزیدن نمایید که شکیبیدن زیادی برای افزایش مشتریان فروشگاه اینترنتی شما خواهند داشت. در صفحات اول گوگل واژه ها کلیدی مورد عقیده خود را ارزیابی کنید و ببنید آیا تارنما هایی که برای این واژه کلیدی رتبه بندی شده اند، سئو و بهینه سازی شده اند یا خیر.
معماری سایت

معماری سایت و اینکه چگونه صفحات سایت شما سازماندهی و مرتب شده اند، احد از مهم ترین تقدیر های سئو و بهینه سازی برای هر وب سایتی خواهد بود. ولی این موضوع برای فروشگاه های اینترنتی دو مساوی اهمیت دارد. به دلیل این که فروشگاه اینترنتی شما دارای تعداد صفحات زیاد زیادی خواهد بود. به عنوان مثال، BestBuy.com دارای بیش از 6 میلیون صفحه است.

برای بزرگنمائی و تماشا تصویر در اندازه 600x210px اینجا کلیک کنید.

به دلیل هستی همین صفحات، سئو و بهینه سازی سایت شما باید به نوع ای باشد که کاربران هنگام جستجو باید به بهترین نتایج دست پیدا کنند.
دو قانون طلایی سئو:

قانون طلایی عدد 1:
همه چیز ها را ساده و پیمانه پذیر نگه دارید.
قانون زرین شماره 2:
تمام صفحات تارنما فروشگاهی شما نباید با صفحه اصلی بیشتر از سه کلیک فاصله داشته باشند.
مثالی از نحوه تنظیم سایت معماری فروشگاه اینترنتی

در اینجا یک مثال از معماری سایت پیمان دارد که دو قانون طلایی را نقض می کند:

مشکل این تصویر چیست؟
اول، ساده نیست. فهم بخردانه که در این معماری به پیشه رفته است دشوار است.
دوم، پیمانه پذیر نیست. هر بار که می خواهید یک بخش جدید اضافه کنید، باید یک لایه جدید ایجاد کنید و دسته های موجود و ذیل شاخه های موجود را دوباره مرتب کنید.
اما مهم تر از همه از عقیده سئو، این طریق زیاد عمیق است. در اغلب فروشگاه های اینترنتی تنها لینک های اصلی و مهم در صفحه اصلی قرار می گیرند و زمانی که شما حائز یک معماری "عمیق" هستید، مبتلا مشکل خواهید شد.

سئو داخلی

اکنون که شما معماری سایت خویش را تنظیم کرده اید، زمان بهینه سازی صفحات دسته بندی و محصولات است. برای اکثر سایت های فروشگاهی این دو نوع صفحات سهم زیادی از ترافیک و فروش را بر عهده دارند. به عنوان مثال کسی که برای "کفش ورزشی نایک جدید" جستجو می کند زیاد  نزدیک  تر از کسی است که عبارت "خرید کفش آنلاین" را جستجو می نماید.
این جا برخی واژه ها مهمی که در اثناء جستجو فروشگاه های اینترنتی بدست ملت وارد می شوند را آورده ایم:

    ارزان
    اندازه
    بررسی
    بهترین
    آنلاین
    حمل رایگان


در ذیل بعضی کلماتی که در فروشگاه های اینترنتی بیشترین کلیک را داشته اند، آورده ایم:

    تخفیف
    ضمانت
    ذیل ترین قیمت
    حمل مجانی کالا
    حمل یک روزه
    فروش


در این جا سه سه نکته بنیادی برای سئو درونی فروشگاه های اینترنتی وجود دارد که در ذیل آورده ایم:

    توصیف فرآورده را در هزار کلمه یا اغلب بنویسید.
    چگالی کلمه کلیدی را رعایت نموده و آن را چندین بار وارد کنید (سه تا پنج بار)
    از واژه ها کلیدی پیوسته با کلید کلمه اصلی استفاده نمایید.


تکنیک های سئو

تکنیک های سئو فروشگاه اینترنتی احد از مواردی است که برای کل سایت ها اهمیت دارد. ولی اهمیت آن برای سایت های فروشگاهی دو مساوی خواهد بود. علت این جستار هم شمار زیاد صفحات فروشگاه های اینترنتی است. حتی یک سایت کوچک فروشگاهی هم می تواند اغلب از 5000 صفحه داشته باشد. تمام این صفحات احتمالا مسائل مربوط به سئو را افزایش می دهند. به اغلب صفحات فروشگاه های اینترنتی لینک های زیادی اشاره نمی کنند. به همین جهت به کارگیری تکنیک های سئو تنها عازم است که شما بتوانید در صفحات محصولات خویش از رقبای خود سبقت بگیرید.
ابزار های زیادی هستند که شما می توانید با استفاده از آن ها تکنیک های گوناگون سئو را پیاده سازی کنید. در ذیل تعدادی متعلق به ها را نام برده ایم:

    SEMRush
    DeepCrawl
    ScreamingFrog
    Site Condor
    Ahrefs


بازاریابی محتوا برای فروشگاه های اینترنتی

مانند هر وبسایت دیگری ،  طرح فروشگاه اینترنتی هم می توانند دسته عظیمی از مشتریان و فروش خود را از طریق بازاریابی درونمایه کسب کنند. به عنوان مثال، Sonoma.com یک سایت فروشگاهی لوازم طباخ خانه دوست داشتنی است که دارای یک وبلاگ برجسته می باشد که اجازه العمل ها، راهنمایی های پخت و پز، مصاحبه با سرآشپزان، و غیره را در آن توضیح می دهد.

 

دانلود افزونه, افزونه های فایرفاکس

 

3 – باز کردن فایرفاکس در حالت Safe Mode
حالت Safe Mode حالت ویژه ای از مرورگر است که در آن برخی ابزارها نظر افزونه ها غیر فعال هستند. این حالت به ویژه در زمانی که به دنبال عیب یابی مرورگر هستید به کار می آید، مثلا اگر اشکال از یک افزونه باشد، میتواند آن را شناسایی نمایید. برای ورود به حالت Safe Mode قبل از اجرای فایرفاکس، کلید Shift را بچسبید تا پیغامی مبنی بر اجرای مرورگر در حالت Safe Mode نمایش داده شود:

 

دانلود افزونه, افزونه های فایرفاکس

 

اما اگر مرورگر در حال اجرا است، از منوی Help گزینه Restart with add-ons disabled را انتخاب کنید (اگر منو ها را نمی بینید، یک بار کلید Alt را فشار دهید).

 

4 – استفاده از میانبرها
فایرفاکس چندی میانبر کاربردی دارد. اما این میانبرها پر کاربرد ترین و در عین حال کارآمد ترین آنها است:

باز کردن تب جدید : Ctrl + t
بزرگنمایی مثبت و منفی : Ctrl + و Ctrl –
بارگذاری مجدد صفحه یا Refresh بدون استفاده از Cache : Ctrl + F5
جستجو در صفحه : F3
باز کردن Download Manager : Ctrl + j
باز کردن Developer Tools : F12

 
5 – افزونه Save File to
حتما شما هم متوجه شده اید که ابزار دانلود ذاتی فایرفاکس چندان پیشرفته نیست. یکی از افزونه های کاربردی برای بهبود این ابزار افزونه Save File to است که به شما این امکان را میدهد تا فایلهای مختلف را در پوشه های از قبل تعریف شده ذخیره کنید.

افزونه Save File to

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/save-file-to/

 

دانلود افزونه, افزونه های فایرفاکس

 

6 – شخصی سازی دسترسی به صفحات
وقتی از وب سایت ها دیده میکنید، فایرفاکس از یک سری دسترسی ها یا Permission های پیش فرض برای این موضوع استفاده میکند. این دسترسی ها مشخص میکنند که بنا به وضعیت مرورگر کدام صفحات چه کارهایی را میتوانند انجام دهند. از جمله دسترسی به موقعیت جغرافیایی شما، بارگزاری تصاویر، نمایش Popup و مانند آن.

 

همانطور که میبینید Permission ها بسیار کاربردی هستند. برای تنظیم آنها از منوی Tools گزینه Page info را انتخاب کنید و در پنجره ای که باز میشود به تب Permissions بروید:

 

دانلود افزونه, افزونه های فایرفاکس

 

7 – حذف منو های اضافی و بدون کاربرد
منو ها در مرورگر فایرفاکس گزینه های متعددی را نمایش میدهند. البته ما و شما از همه آنها استفاده نمی کنیم و به همه آنها هم احتیاج نداریم. افزونه Menu Wizard به شما کمک میکند تا منو های اضافی را از نوار منو و کلیک راست حذف کنید.

افزونه Menu Wizard

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/s3menu-wizard/?src=cb-dl-featured

 

8 – باز کردن چندین لینک به شکل همزمان
به شکل معمول شما در یک زمان تنها میتوانید یک لینک را در فایرفاکس و در صفحات وب باز کنید. اگر بر روی وب سایتی مانند بیتوته مشغول خواندن اخبار هستید، میتوانید لینک چندین خبر را همزمان باز کنید. کافی است از افزونه ای مانند Multi Links  و یا Snap Links Plus که با نسخه های اخیر فایرفاکس کاملا همخوان است، استفاده کنید.

بعد کافی است تا یک مستطیل به دور لینک هایی که میخواهید همزمان باز شود بکشید.

افزونه ی Multi Links

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/multi-links/

افزونه Snap Links Plus

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/SnapLinksPlus

یکی از مشکلاتی که وب‌گردان در مرورگر خود دارند، پخش ویدیو و آهنگ به صورت خودکار و توسط برخی از سایت‌ها می‌باشد. البته راه‌هایی جهت متوقف کردن پخش خودکار برخی از محتوی‌های ناخواسته در سایت‌ها وجود دارد که آن را قبلا برای شما عزیزان در بخش آموزش شرح دادیم. اما متاسفانه باز هم ممکن است برخی بازی‌های آنلاین، سایت‌هایی مثل یوتیوب و فیس‌بوک و حتی تبلیغات ویدیویی برخی سایت‌ها در تب‌های غیر فعال مرورگر شما صدا ایجاد نمایند.

 

خوشبختانه در نسخه‌های اخیر مرورگر کروم قابلیتی جهت شناسایی تب پرسر وصدا وجود دارد؛ بدین صورت که در کنار نام تب یک علامت بلندگو مشخص می‌شود. اما برای بی‌صدا شدن این چنین تب‌های غیرفعال آن‌ هم به صورت خودکار راهی وجود دارد؟

 

افزونه های کروم, تب‌های غیر فعال مرورگر

 

افزونه‌ی Mute Inactive Tabs کلید حل مشکل شما می‌باشد؛ این افزونه مخصوص مرورگر کروم بوده و تب‌های غیر فعالی که صدا ایجاد می‌کنند را به صورت خودکار به حالت بی صدا در می‌آورد. امکان فعال و غیر فعال کردن افزونه مذکور از طریق آیکون آن که شبیه بلندگو بوده و در بالا سمت چپ وجود دارد. (مطابق تصویر زیر این آیکون پس از نصب افزونه نمایان خواهد شد)

 

هنگامی که افزونه به حالت غیر فعال درآید، یک خط بر روی آیکون آن به نشانه عدم فعالیت قرار می‌گیرد و وضعیت آن را مشخص می‌ نماید. هر تبی که به دلایلی سر و صدا ایجاد می کند، به محض خروج از آن به حالت بی‌ صدا در خواهد آمد.

 

افزونه های کروم, تب‌های غیر فعال مرورگر

 

Mute Inactive Tabs یک افزونه با عملکرد خودکار بوده و کار خود را به خوبی به انجام می‌رساند اما باز هم برای کاربران امکانات بیشتر و بهتری را در نظر گرفته است. این افزونه پس از بی‌ صدا کردن ویدیویی از یوتیوب و یا آپارات، پخش آن را متوقف نخواهد ساخت. اگر این قابلیت نیز به افزونه اضافه شود، مطمئنا آن را بهتر و کامل‌ تر خواهد کرد.

 

لازم به ذکر است که این افزونه با مرورگر کروم و تنها برای یک پنجره از آن کار می‌کند؛ در واقع اگر پنجره‌ی دیگری را باز نمایید، این افزونه در پنجره جدید عملکردی از خود نشان نمی‌ دهد. در صورتی که پنجره‌ی جدیدی از مرورگر را باز نمایید، تمامی تب‌های پنجره‌ی قبلی که به صورت خودکار به حالت بی‌صدا در آمده بودند شروع به پخش می‌نمایند!

 

افزونه های کروم, تب‌های غیر فعال مرورگر

 

علاوه بر این، افزونه‌ی مذکور علاوه بر نسخه‌ی رایگان خود دارای یک ورژن غیر رایگان (Pro) نیز می‌ باشد که امکان قرار دادن نام سایت‌ ها در لیست سفید (White List) جهت بی‌صدا نشدن آن‌ها توسط افزونه را به کاربران خواهد داد.

 

در مجموع، افزونه‌ی مورد نظر بسیار کاربردی بوده و صادقانه نسخه‌ی غیر رایگان آن ارزش پرداخت هزینه‌ مربوطه را ندارد. در صورتی که سازنده امکانات بیشتری نظیر متوقف کردن ویدیو‌ها پس از بی‌ صدا شدن تب مربوطه را نیز به برنامه خود بیافزایند، این افزونه بهتر و بهتر خواهد شد؛ چرا که امکان باز کردن چندین تب از ویدیوهای یوتیوب و دیدن آن‌ها یکی پس از دیگری برای کاربران به وجود خواهد آمد.

لینک دانلود افزونه :

https://chrome.google.com/webstore/detail/mute-inactive-tabs/fnndlfanhilikkpoginfilaodnnekhhe


زمانی که صحبت از انتقال فایل و داده می‌شود، معمولا فلش USB گزینه مناسب و نخستین انتخاب است. همچنین اگر قرار باشد فایلی را برای دوست خود که در آن سر دنیاست بفرستید، ایمیل گزینه محتمل است؛ اما با استفاده از Infinit دیگر نیازی به استفاده از Flash USB یا ایمیل ندارید.

 

امروزه گسترش ارتباطات بین کاربران با ‌‌اینترنت و انتقال داده‌ها منجر به آن شده است که راه‌های متفاوتی برای برقراری این ارتباط در بین کاربران و رد و بدل کردن داده‌ها در بین آن‌ها وجود داشته باشد. یکی از این راه‌ها، استفاده از فرمول P۲P یا Peer to Peer است.

 

این گونه ابزار به شما امکان می‌دهد ‌بی‌هیچ دغدغه‌ای در مورد میزان، نوع و حجم فایل‌های مورد نظر برای انتقال، به سادگی هر داده‌ای را بین خود و دوستان خود منتقل کنید، اگر یک قدم با شما فاصله دارند یا فرسنگ‌ها فاصله بین شماست. ابزار Infinit یکی از بهترین ابزارهای P۲P است.

 

ابزار Infinit, انتقال فایل با اینترنت

 

دانلود، نصب و استفاده از ابزار
این ابزار هم برای کاربران ویندوز و هم Mac طراحی شده است. برای دانلود آن می‌توانید به آدرس اصلی وب‌سایت آن در زیر مراجعه کنید. برای دانلود نیاز است ‌ابتدا حساب کاربری خود را ایجاد کنید.

https://infinit.io/

 

ابزار Infinit, انتقال فایل با اینترنت

 

یکی از قابلیت‌های کلیدی این ابزار، امکان ارسال فایل با فرمول Drag & Drop است و یک پروسه چهار ثانیه‌ای است.

 

بگذارید بیشتر توضیح دهیم: پس از نصب نرم‌افزار (همچنین نیاز است ‌با استفاده از اطلاعات حساب کاربری که قبلا ارائه کرده‌اید، وارد حساب خود شوید) آیکون آن در Tray ویندوز ظاهر می‌شود. برای بار اول که از ابزار استفاده می‌کنید، تیم طراح ابزار یک ویدئو را برای شما از طریق همین ابزار می‌فرستد.

 

با کلیک ‌روی آیکون ابزار یک پیغام به شکل Popup نمایش می‌یابد. از اینجا می‌توانید فایل‌های خود را برای دوستان بفرستید. ‌روی آیکون موشک کاغذی کلیک کنید و پنجره‌ای باز می‌شود که حاوی دو تب است: Sent To User و Get a Link.
 

 

ابزار Infinit, انتقال فایل با اینترنت

 

اگر ‌قصد ارسال فایل به وی را دارید و این ابزار را نصب کرده باشید و با حساب کاربری خود درآن وارد شده باشید، می‌توانید با وارد کردن نام کاربری یا جستجو‌ وی مستقیم‌ فایل را برایش بفرستید. همچنین می‌توانید پیامی حاوی ۱۰۰ کاراکتر نیز برای وی ارسال نمایید. در قسمت Add Files نیز باید فایل یا فایل‌های مورد نظر خود را برای فرستادن انتخاب کنید.

 

نکته جالب اینکه می‌توانید به جای انتخاب کاربر مورد نظر ایمیل وی را نیز وارد نمایید. در این صورت فایل‌های شما به آدرس ایمیل این شخص فرستاده می‌شود.

 

ابزار Infinit, انتقال فایل با اینترنت

 

اما این قابلیت نیز وجود دارد که با استفاده از تب Get a Link فایل‌های خود را به سرور این ابزار فرستاده و لینک آن را دریافت کنید و برای چند تن از دوستان خود بفرستید، در این حال، پس از آپلود ‌فایل‌ها پیغامی شما را از این موضوع مطلع می‌سازد و آدرس لینک در Clipboard کپی می‌شود.

 

ابزار Infinit, انتقال فایل با اینترنت

 

همان گونه که می‌بینید، این ابزار یک ابزار بسیار ساده و کاربردی است که از سرعت بالایی نیز برخوردار است، به گونه‌ای که حتی کاربرانی که از سرعت پایین در اینترنت برخوردارند نیز می‌توانند به سادگی از این ابزار استفاده کنند.

تولبار مرورگرهای چون کروم و فایرفاکس امکان قرار دادن آدرس‌های زیادی را به شما می‌دهد. اما ممکن است با این حال هنوز به فضای بیشتری دسترسی داشته باشید و یا بخواهید یک منوی تولبار زیبا و کاربردی‌تر از قبل را طراحی کنید؛ به عنوان مثال با حذف نام بوک‌مارک‌ها و تنها نمایان شدن آیکون یک وب‌سایت! در این مقاله به بررسی نکات این چنینی خواهیم پرداخت. پس در ادامه با ما همراه باشید.

 

افزودن بوک‌مارک‌های جدید
اولین نکته‌ای که باید بدانید، نحوه بوک‌مارک کردن یک صفحه اینترنتی است؛ برای این کار باید مطابق شکل زیر بر روی آیکون ستاره کلیک کرده و نام و محل قرار گرفتن بوک‌مارک را مشخص کنید. مطمئن شوید در بخش Folder، عبارت Bookmark bar قرار گرفته باشد.

 

افزودن بوک‌مارک‌های جدید , ترفندهای اینترنتی

 

تولبار بوک‌مارک‌ها همیشه و به صورت پیش‌فرض در بالای مرورگر کروم قرار گرفته است. البته می‌توانید حضور این تولبار را با رفتن به بخش منوی بوک‌مارک‌ها و زدن تیک Bookmark Bar برای همیشه بر روی اسکرین ثابت کنید.

 

پاک کردن نام
نکته‌ی اصلی مورد نظر ما در این مقاله همینجاست؛ پس از انتخاب یک بوک مارک با آیکون ستارّه، بخش نام را کاملا خالی بگذارید و همچنین نام تک تک بوک‌مارک‌های قبلی خود را پاک کنید ( با کلیک بر روی آن‌ها و رفتن به بخش Edit). البته این کار را برای آدرس صفحات اصلی سایت‌ها انجام دهید.

 

افزودن بوک‌مارک‌های جدید , ترفندهای اینترنتی

 

با این کار از این به بعد تنها آیکون وب‌سایت‌ها در تولبار مشخص خواهد بود؛ این موضوع هم به زیبایی بیشتر مرورگر شما کمک می‌کند و هم امکان قرار دادن وب‌سایت‌های بیشتر را در تولبار مذکور به شما خواهد داد. البته تشخیص آیکون وب‌سایت‌هایی همچون گوگل، توییتر، اینستاگرام، فیس‌بوک و وب‌سایت‌هایی که زیاد به آن‌ها سر می‌زنید، آنچنان مشکل نیست. اما برای وب‌سایت‌های جدیدتر باید رفته رفته آیکون آن‌ها را به خاطر بسپارید.

 

افزودن بوک‌مارک‌های جدید , ترفندهای اینترنتی

 

کاربران فایرفاکس نیز می‌توانند این کار را برای تولبار بوک‌مارک‌هایشان انجام دهند؛ در ضمن، یک سری تفاوت‌هایی بین فایرفاکس و کروم در نحوه‌ی ویرایش بوک مارک‌ها وجود دارد، اما مطمئنا مشکلی برای انجام آن نخواهید داشت. علاوه بر این، سعی کنید برای آدرس صفحات زیر مجموعه‌ای ( به عنوان مثال یک مقاله) نام آن‌ها را قرار دهید و در پایان لیست بوک‌مار‌ک‌ها بگذارید تا مشکل گم کردن آن‌ها برایتان پیش نیاید.

 

امیدواریم از این مقاله کوتاه و کاربردی بهره کافی را جهت وب‌گردی بهتر و راحت‌تر برده باشید.