قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

پاک سازی هارد دیسک مک با نرم افزار جدید مدیریت حافظه macOS sierra

یکی از قابلیت‌های کاربردی در سیستم عامل macOS Sierra، مدیریت فایل‌های اشغال‌کننده‌ی دیسک سخت به‌وسیله‌ی ابزار جدید مدیریت حافظه‌‌ای است که شاید هیچ‌گاه حتی به آن‌ها فکر هم نکنید. اکنون این ابزار سودمند جایگزین ابزارهای شخص سوم شده و یافتن فایل‌های اضافه، نرم‌افزار قدیمی و موارد دیگر را ساده‌تر کرده است. به‌منظور آشنایی با ابزار مدیریت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، همراه زومیت باشید.

یافتن و اجرای ابزار جدید مدیریت حافظه

ابزار مدیریت حافظه از نظر فنی یک نرم‌افزار است، اما کاربران نمی‌توانند آن را در پوشه‌ی نرم‌افزار بیابند. کاربران می‌توانند با دو روش به این ابزار دسترسی داشته باشند. می‌توان ابتدا با فشردن کلیدهای ترکیبی Command + Space و سپس نوشتن عبارت «Storage Management» در (Spotlight) به ابزار یادشده دسترسی داشت. کاربران همچنین می‌توانند ابتدا روی آرم اپل کلیک کنند و About This Mac را بفشارند. سپس از صفحه‌ی بازشده باید سربرگ Storage را انتخاب و روی دکمه‌ی Manage کلیک کنند تا به ابزار جدید مدیریت حافظه دست یابند.

راهنمای کامل موارد اساسی در صفحه‌ی پیشنهادات

اولین سربرگی که کاربران با باز کردن ابزار مدیریت حافظه با آن مواجه خواهند شد، سربرگ پیشنهادات (Recommendations) نام دارد. در سربرگ یادشده کاربران می‌توانند به‌سادگی به قابلیت‌های سریع موجود برای آزاد کردن فضای ذخیره‌سازی دسترسی داشته باشند. بسیاری از موارد موجود به‌صورت خودکار عمل می‌کنند؛ بنابراین اگر به ایده‌ی کنترل کردن کامل حذف انواع فایل‌ها و زمان انجام آن‌ها علاقه‌ای ندارید، نباید نگران دردسر آن باشید. با این حال، پیشنهادات موجود در این سربرگ ابزارهای بهبوددهنده‌ی سریعی هستند که بسیاری از فضای ذخیره‌سازی را آزاد می‌کنند. در ادامه نحوه‌ی عملکرد هر یک از چهار گزینه‌ی موجود را شرح خواهیم داد.

Store in iCloud: این گزینه فایل‌های بلااستفاده و کم‌ارزش را بین رایانه‌ی مک و فضای ابری آیکلود به‌صورت دوطرفه تبادل می‌کند. به این مفهوم که در زمان کمبود حافظه‌ی ذخیره‌سازی، سیستم عامل فقط فایل‌‌های بازدید شده‌ی اخیر را در درایو سخت نگه می‌دارد. این کار از لحاظ نظری عالی به نظر می‌رسد؛ اما اگر کاربری باشید که نیازمند دسترسی به فایل‌های قدیمی است، برای شما مشکل‌ساز خواهد بود. این گزینه فقط زمانی که واقعا به‌شدت نیازمند فضای ذخیره‌سازی بیشتر در لپ‌تاپ خود باشید، شاید بتواند راه‌گشای شما باشد.

Optimize Storage: این گزینه از طریق حذف خودکار فایل‌هایی که احتمالا دیگر نیازی به آن‌ها ندارید، اقدام به پاک‌سازی حافظه می‌کند. فایل‌هایی که بخش Optimize Storage آن‌ها را حذف می‌کند، شامل فیلم‌های آیتونز، فیلم‌هایی که قبلا مشاهده شده و ضمیمه‌های حجیم ایمیل است.

Empty Trash Automatically: اگر جزو اشخاصی هستید که هیچ وقت سطل زباله‌ی سیستم را خالی نمی‌کنند، گزینه‌ی جاری این کار را به‌طور خودکار برای فایل‌هایی که ۳۰۰ روز از وجود آن‌ها در سطل زباله می‌گذرد، انجام خواهد داد.

Reduce Clutter: با کلیک روی دکمه‌ی Review Files فقط به سربرگ اسناد (Documents) منتقل خواهید شد که در ادامه‌ی مقاله به‌طور اختصاصی به آن  خواهیم پرداخت.

بخش Recommendations به‌عنوان یک نقطه‌ی شروع مفید است، اما واقعا برای پاک‌سازی دیسک سخت، آزاد کردن و افزایش فضای حافظه‌ی ذخیره‌سازی کافی نیست؛ به همین دلیل باید برخی موارد را به‌صورت دستی تحت کنترل بگیرید.

استفاده از هر سربرگ برای یافتن و حذف فایل‌های حجیم، قدیمی و ناخواسته

نرم افزار مدیریت حافظه macOS sierra

با وجود این‌که بهره‌مندی از گزینه‌های خودکار سیستم عامل Sierra بسیار ساده است، اما برای پاک‌سازی کامل حافظه‌ی ذخیره‌سازی مقبول نیست. خوشبختانه سایر ابزارهای موجود در ابزار مدیریت حافظه‌ی سیستم عامل مک قادر به پاک‌سازی کامل حافظه‌ی ذخیره‌سازی هستند. در ادامه نگاهی عمیق به هر یک از سربرگ‌ها داریم و مواردی که در هر بخشِ مجزا کاربران می‌توانند با اطمینان خاطر اقدام به حذف آن‌ها کنند، شرح خواهیم داد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.