قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

فعال‌سازی پیمایش نرم در مرورگر گوگل کروم

در مرورگرهای مدرن اینترنتی قابلیتی به نام Smooth Scrolling یا پیمایش نرم وجود دارد که بالا و پایین کردن صفحات وب توسط غلطک ماوس را به صورتی ظریف انجام می‌دهد. بدین صورت که دیگر عمل پیمایش صفحه به شکل تکه‌تکه انجام نمی‌شود و به نرمی این کار صورت می‌پذیرد. اگر در حال مطالعه یک متن باشید این موضوع را بهتر درک خواهید کرد. در مرورگر فایرفاکس این قابلیت به طور پیش‌فرض فعال است اما در مرورگر کروم این طور نیست. در این ترفند به نحوه‌ی فعال‌سازی پیمایش نرم در مرورگر گوگل کروم خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا در نوار آدرس مرورگر کروم عبارت chrome://flags را وارد نموده و Enter بزنید.
حال در صفحه‌ی باز شده گزینه‌ی Smooth Scrolling را یافته و بر روی Enable موجود در زیر آن کلیک کنید.
سپس در پایین مرورگر بر روی دکمه‌ی Relaunch Now کلیک کنید.
خواهید دید که مرورگر به طور خودکار بسته شده و مجدد باز می‌شود.
اکنون این قابلیت فعال شده است و می‌توانید از آن بهره ببرید.

در سال 2004 میلادی، جیمیل تعریف تازه‌ای از سرویس ایمیل تحت وب را مطرح کرد، سرویس پست‌الکترونیکی مبتنی بر وبی که ظاهری ساده، سبک و دوست داشتنی داشت و با آن یک گیگا بایت فضای مجانی، جواب دندان شکنی به تمامی رقبا داده بود.

حال، فضای این سرویس ایمیل، ده برابر شده و توانسته میلیون‌ها نفر از سراسر جهان را به سمت خود جلب نماید. حتی اگر هر روز هم از جیمیل استفاده می‌کنید، هنوز برخی از جوانب امر بر شما پوشیده است و بسیاری به ترفندهای استفاده از این سرویس پستی آشنایی کافی ندارند. به کمک این ده ترفند قادر خواهید بود تا به یک کاربر حرفه‌ای جیمیل بدل شوید.
 
ترفند 1 – از فیلترها کار بکشید
مدیریت صندوق پست الکترونیکی کار ساده‌ای نیست، اما جیمیل ابزارهایی در اختیارمان قرارداده تا این کار را با سهولت بیشتری انجام دهیم. می‌توانید هر یک از مواردی که جستجو می‌نمایید را به یک فیلتر دستورپذیر بدل کرده و بعداً نیز از آن استفاده کنید.
برای نمونه با کد «from: Facebook» می‌توانید ایمیل‌های دریافتی از این شبکه اجتماعی را به خوبی دسته‌بندی و بایگانی نمایید. یا اینکه می‌توانید فیلتری را برای نامه‌های دریافتی از یکی از دوستان نزدیکان درست کنید تا هیچ یک از آنها را بعداً گم نکنید. فیلترها همچنین می‌توانند پیش از ورود کاربر به صندوق پستی‌اش دست به دسته‌بندی نامه‌ها بزند و آنها را در دسته‌های موضوعی جمع‌آوری نمایند.

ترفند 2 – از جستجو بیشترین استفاده را ببرید
از محصولات گوگل انتظار می‌رود که حداقل بویی از این جستجوگر مهم اینترنتی برده باشند. گرچه این خصلت همیشه هم به طور عیان به چشم نمی‌آید، اما این نهانی بودنش نیز مزیتی است که اهل فن می‌توانند از آن بهره‌مند گردند.
شایان توجه است که کادر جستجوی جیمیل بیشتر از آنچه که تصور می‌کنید قدرتمند است؛ برای این منظور می‌توانید برروی فلش کوچک که در سمت راست کادر جستجوی جیمیل قرار دارد را فشرده و از تنظیمات پیشرفته این جستجوگر منتفع شوید.

اکثر کاربران اینترنت  برای خرید اینترنتی از یک سری کلمات کلیدی در موتورهای جستجو بهره‌گیری می کنند و بر اساس این واژه ها کلیدی است که، سایت ها به کاربران نمایش داده می شود. حال برای اینکه بتوانید در این امر از رقیبان خویش سبقت بگیرید باید در بهینه سازی سایت دقت کنید معمولا فروشندگان فروشگاه های اینترنتی اشتباهاتی را در مورد سئو سایت خود انجام می دهند که ما به مواردی از آنها اشاره میکنیم در صورت دوری از این اشتباهات می توانید عملکرد وبسایتتان را به لحاظ سئو زیاد بالا ببرید:
1.انتخاب نادرست واژه ها کلیدی:

یکی از اشتباهات رایج  برگزیدن نادرست واژه ها کلیدی می باشد.

راه حل: تحقیق جامعی در باره کلمات کلیدی انجام دهید  .همچنین شما می توانید از واژه ها کلی تر برای این رقابت بهره‌گیری کنید زیرا نسبت به کلمات کلی تر چشم وهمچشمی اقلیت هستی دارد بعد استفاده از چنین کلماتی در پست تان مؤثرتر می باشد.
 2.استفاده ازتکنیک های منسوخ شده سئو:

گاهی کسان به علت عدم اگاهی از الگوریتم های به روز گوگل  از کلمات کلیدی کاربرد می کنند که منسوخ شده است و یا به چهره غیر طبیعی از تگ ها و توضیح کالا و موارد دیگر که به اصطلاح هرزنامه گفته می شود استفاده می کنند.هرزنامه نگاری در محتوی  مایه کاهش رتبه شما خواهد شد.

راه حل: حتی اگر از کلمات کلیدی زیادی هم در محتوی خویش کاربرد کنید این کار زیاد خوشایند تر می باشد لغایت اینکه مخاطب با محتوایی که هرزنامه ای بیش نیست روبرو شود .
 3.استفاده از مطالب تکراری:

در سایت گوگل نمایش صفحات با اطلاعات مجزا دارای اولویت می باشد به عبارتی آنها نمی خواهند که در صفحه اول چندین لینک هستی داشته باشد که به یک محتوی ختم می شود و اقدام به حذف این لینک ها می کند. حتی اگر وبسایت شما بر پای بست، دلایل قانونی بتواند دارای مطالب تکراری باشد بازهم در سئو مبتلا مشکل خواهد شد.

راه حل: از مطالب  تکراری در صفحات وب سایت خویش بپرهیزید.

نکته: اگر به هر دلیلی سرور سایت خود را تغییر دادید از ریداکت 301 کاربرد کنید لغایت گوگل تشخیص بدهد که کجا برود.
 4.عدم توضیح درباره محصولات:

بیشتر کاربران اینترنت مایل هستند قبل از اینکه محصولی را خریداری کنند یکسری اطلاعات ازآن فرآورده داشته باشند این شغل مایه می شود که کاربران به سایت شما حس اطمینان بیشتری پیدا کنند . حتی شما می توانید از این فرصت برای برپایی واژه ها کلیدی طولانی تری در باره محصولات تان ایجاد کنید .

راه حل: خیلی ساده است با در نظر داشتن این نکته که استفاده از سئو تنها به علت کلیک کردن افراد و ورود به سایت شما نیست و شما باید بتوانید مشتریان را حفظ کنید. شرح ناچیز ومفیدی در باره کالا و خدمات تان در سایت قرار دهید.

    بهینه نکردن URL:

URL مخفف عبارت Uniform Resource Locator است که نشانى عمومى تمامى صفحات و منابع دیگر بر روى وب جهانى است. این عبارت در ریشه-بن-بیخ IP، عبارت انتخابى و حوزه سایت را مشخص مى کند.

گاهی تارنما های تجارت الکترونیک با صفحات زیاد بیشتر URL های غیرتوصیفی برمی گزینند که دربرگیرنده شماره فرآورده یا چیز نامفهوم دیگری برای می باشد:

Forooshgahan.ir/product/3475869

اما در واقع باید به شکل زیر باشد:

Forooshgahan.ir/product/blog

که این کار باعث برپایی اشتباه در موتورهای جستجوگر برای نمایش صفحات ایجاد میکند.

راه حل: در صفحه مدیریت سایت فروشگاه تان  می توانید تنظیمات URLخود را به سادگی تغییر دهید و آن را بهینه کنید.
 6.تسلط نداشتن بر HTML:

ربات های گوگل هنگامی که  وارد وب سایت شما می شوند HTMLسایت شما را می خوانند .به همین دلیل است که عکس ها شما باید با HTML در این مورد تگ ALT  ترکیب شود الی گوگل قادر به تشخیص آن باشد. باید کلمات کلیدی به آنچه در تصویر هستی دارد مرتبط باشد، در غیر این چهره کلیدواژه های شما بهینه سازی نشده اند.

نکته: سعی کنید در وب سایت خود از بعضی ویژگی ها مانند پیکان کمتر استفاده کنید زیرا گوگل نمی تواند آنها را بخواند و شدنی است در سئوی سایت شما مشکل برپایی کند.
7.پایین بودن سرعت بارگذاری:

سرعت ناچیز گرد دیگر از دشواری ها سئو می باشد . در طی تحقیقات اتمام گرفته حدود 40% از کاربران اینترنت اگر بارگذاری  سایت بیش از 3 ثانیه درازا بکشد صفحه را ترک می کنند که این تأثیر منفی زیادی روی رتبه سایت می گذارد.

راه حل: از المان ها و گرافیک های جالب در سایت تان کمتر استفاده کنید  وانگهی می توانید از طریق  Google Pagespeed Insights از سرعت سایت خویش مطلع شوید. این دست موزه روش‌های اصلاح آن را نیز به شما توصیه خواهد داد.
8.لینک نکردن به مطالب مرتبط:

یکی از راهبرد های گوگل این است که لینک های داخلی به  مطالب مرتبط لینک داده شده باشد . سئو سایت فروشگاهی این کار به جز اینکه به سئوی سایت شما کمک می کند فرصتی به بازدید کنندگان میدهد که از سایر مطالب پیوسته بهره ببرند وانگهی محتوی سایت شما نیز کامل تر می شود.

    نگرانی از رتبه‌بندی سایت:

سئو برای بازرگانی الکترونیک به معنی قرارگرفتن در صفحه اول جستجوها نیست، بلکه به این معنی است که چه میزان از ورودی شما منجر به فروش شود. حتی اگر شما به بهترین شکل روی کلیدواژه ها تمرکز کرده باشید، به این معنی نیست که بهترین گذرگاه اقتصادی را در قبل خواهید گرفت.

لازم است که فروشندگان تجارت الکترونیک در رابطه با سئو در بازاریابی خود همراه سایر طریق های بازاریابی شان اندیشه کنند و از آن به بهترین نحو بهره‌گیری کنند. یک نقص بزرگ در سعی شما برای بازاریابی شدنی است سئوی شما را بی ارزش کند. گوگل از صدها عامل رتبه بندی گوناگون برای تعیین ارزش سوداگری شما در نتایج جستجوها کاربرد خواهد کرد. برای نمونه سیگنال های اجتماعی، می تواند یکی از عوامل باشد.
 ۱۰. عدم  رمزگذاری امنیتی:

رمزگذاری امنیتی یکی از اصول مهم مشتری مداری است زیرا سایت شما را از تاختن هکرها حفظ میکند و از اطلاعات مشتریان می توانید محافظت کنید. ولی بعضی از فروشندگان اینترنتی به این امر توجهی نمی کنند که این مورد نیز اثرات منفی بر روی سئو دارد.

راه حل: با پروا به استرتژی گوگل برای رسیدن به نتایجی ریزبین و بی خطر برای کاربران می توانید با استفاده از HTTPS داشتن گواهینامه ی SSL 2048-bit در سایتتان رتبه ی شما را افزایش خواهد داد.

می‌توانید به دنبال نامه‌هایی بگردید که دارای فایل ضمیمه هستند، تا با حذف آنها قدری فضای‌تان باز شود. حتی اگر به دنبال نامه‌های دریافتی از تاریخی خاص، مثلا یک سال گذشته هستید نیز این امکان برایتان مهیا است. البته میزان نامه‌هایی از این دست جستجوها بسته به تعداد دریافتی در صندوق پستی‌تان متغییر خواهد بود.

ترفند 3 – صندوق پستی‌تان را طبقه بندی کنید
به زبانه‌ی Inbox در صفحه تنظیمات جیمیل رفته و در آنجا موارد مربوط به ترتیب نمایش نامه‌های دریافتی در صندوق پستی‌تان را مدیریت نمایید. از این گذشته استفاده از قابلیت منحصر به فرد Priority Inbox (صندوق نامه‌های اولویت‌دار) را در جیمیل فراموش نکنید.

پیش از همه اینها به بخش تنظیمات و زبانه Labs رفته و پیش‌نمایش (Preview) نامه‌ها را فعال کنید. قابلیتی که شباهت زیادی به برنامه مدیریت پست‌الکترونیکی outlook دارد. البته این قابلیت نیازمند صفحه‌نمایشی بزرگ یا عریض است و با مانیتورهای 15 یا 17 اینچ 4:3 نتیجه چندان خوب نخواهد شد.

جیمیل, ترفندهای جیمیل

در مورد آخر، تنظیمات مربوط به زبانه‌های جدید صفحه نمایش اضافه می‌شود که به کمک آن می‌توانید سه پنل مستقل را ایجاد کرده و آنها را برای نمایش نتایج جستجوی مورد نظر خود برگزینید. یا اینکه محتویات آنها را برای موارد ستاره‌دار شده (با جستجوی عبارت «is:starred») نامه‌های خوانده نشده (با عبارت «is:unread») و موارد مهم (با عبارت «is:importatnt») تنظیم نمایید، البته انتخاب با شماست. راستی، توجه داشته باشید برای داشتن صندوق‌پستی چندگانه ابتدا می‌بایست قابلیت Priority Inbox را غیر فعال نمایید.

ترفند 4 – وارد کردن سایر صندوق‌های پستی
اگر شما هم جزو کسانی هستید که برای عضویت در خبرنامه‌ها ترجیح می‌دهید نشانی پست الکترونیکی ثانویه خود در یاهو یا هاتمیل را به کار گیرید، می‌توانید نامه‌های دریافتی در آنها را به جیمیل نیز منتقل کنید تا از یک‌جا همه امور روزانه را در ید قدرت و اختیار داشته باشید.
برای این منظور می‌توانید به تنظیمات جیمیل و بخش Accounts & Import آن سری بزنید. مراحل کار خیلی ساده و سر راست است، حتی می‌توانید موارد دریافتی از سایر حساب‌ها را فیلتر کرده یا به عنوان خوانده شده علامت‌گذاری نمایید. حتی ممکن است نشانی پست کاری خود را برای پشتیبان‌گیری به کار گیرید.
 
نکته: می‌توانید به نام کاربری خود در جیمیل هرچیز دیگری را بیافزایید مثلاً

yousername+ anything@gmail.com و از این نشانی جدید برای عضویت سایت‌های دیگر بهره ببرید.

جالب اینکه تمام نامه‌هایی که به این نشانی ارسال شود مستقیماً سر از صندوق پستی خودتان درخواهد آورد! تازه، پس از دریافت اولین نامه از این طریق قادر خواهید بود به کمک فیلتر«to:yourname+ anything@gmail.com» اقدامات لازم را صورت دهید.

ترفند 5 – به آسمان و ستاره‌ها نگاهی دوباره بیانداز!
آسمان زومیت پر از ستاره است اما شاید ستاره‌های ما به اندازه‌ی اختران درخشان موجود در صندوق پست الکترونیکی شما نباشد! قابلیت Superstars (ابرستارگان) که با مراجعه به زبانه General در Setting فعال می‌شود، به شما اجازه می‌دهد تا 12 ستاره گوناگون را تعریف کرده و هر یک را برای منظوری خاص به کارگیرید.

به این ترتیب نه تنها یک ستاره معمولی دارید بلکه ستاره‌هایی به رنگ‌ها و شکل‌های گوناگون خواهید داشت که هر یک تعریفی برای خود دارند! برای این منظور هر بار که بر روی نشانه‌ی ستاره در کنار هر نامه دریافتی کلیک کنید، رنگ و شکل ستاره عوض می‌شود.

جیمیل, ترفندهای جیمیل

اگر کاربر زرنگی باشید می‌توانید از این ترفند برای جداسازی کاربردهای هر نامه کمک بگیرید. مثلاً ستاره‌های سبز مربوط به امور کاری، ستاره‌های قرمز نامه‌های عاشقانه به همسر یا نامزد عزیزتر از جانتان و غیره. جالب اینکه هر کدام از این ستاره‌ها را می‌توان با عبارت جستجوی منحصر به خود کاوید، مثلاً عبارت «has:greenstar» برای مواردی است که با ستاره سبز رنگ نشان کرده‌اید. برای دسترسی به کد جستجوی هر ستاره، موشواره خود را مدتی بر روی آن نگه دارید.

ترفند 6 – برچسب بزنید
برچسب‌زنی را می‌توان یکی از بهترین قابلیت‌های سرویس پستی گوگل به حساب آورد. به کمک این برچسب‌ها می‌توان موارد همسان را از بین کوهی از نامه‌های موجود یافته و به کار گرفت.
به خاطر داشته باشید با برچسب‌زنی هر نامه به طور خودکار آن را فیلتر کرده‌اید. جالب اینکه می‌توانید با جستجوی برچسب‌هایی خاص آنها را در دسته‌بندی‌های دقیق‌تری گردآوری نمایید. برای نمونه با جستجوی عبارتی نظیر «label:newsletter before:2011/01/01» می‌توانید به خبرنامه‌های دریافتی پیش از تاریخ مربوط دسترسی پیدا کنید.

ترفند 7 – گسترش توانمندی‌های جیمیل با برنامه‌های ثالث
برنامه‌ها و افزونه‌های ثالث متعددی برای سرویس پست الکترونیکی گوگل نگارش و منتشر شده‌اند؛ که به کمک آنها می‌توان توانمند‌ی‌های جیمیل را دو چندان کرد. برای نمونه برنامه Rapportive جزئیات بیشتری را از فیس‌بوک، لینکد‌این و توئیتر گردآوری کرده و در کنار پروفایل مخاطب نمایش می‌دهد. ابزاری که برای شناسایی هر چه بیشتر مخاطب خود بسیار کاربردی خواهد بود.
یکی دیگر از برنامه‌های ثالث محبوب Boomerang است که کاربر را قادر می‌سازد تا ارسال ایمیل‌ها را به آینده موکول کرده و آن را به طور مشخص در زمان تعیین شده انجام دهد. از این گذشته این برنامه به ما در یادآوری پیام‌های مهم در بازه‌های زمانی خاص کمک می‌کند.

ترفند 8 – شخصی‌سازی حجم نامه‌ها
شاید دوست داشته باشید میزان فاصله‌ای که بین فهرست نامه‌های صندوق پستی وجود دارد را کم و زیاد کنید، اما یک صفحه نمایش صرف ندارید و در خانه، محل کار و جاهای دیگری به صندوق پستی‌تان دسترسی دارید. برای این منظور به بخش تنظیمات رفته و با تغییر حجم نامه‌ها (Display Density) به میزان مورد نظر خود برسید.

ترفند 9 – یک نامه الکترونیکی را به ابزار یادآوری بدل کنید
گاهی پیش می‌آید که بنا به هر دلیلی قادر به ارسال نامه‌ای خاص نیستید، اما با این وجود نمی‌خواهید این کار را فراموش کنید. برای این منظور کافی است بر روی دکمه More (بیشتر) در بالای نامه مذبور کلیک کرده و آن را به یک ابزار یادآوری (add to Tasks) بدل سازید و تاریخ دقیق یادآوری را در تقویم ویژه‌ی آن مشخص کنید.

ترفند 10 – کارهای ابتدایی را بهتر به انجام برسانید
برای تکمیل این کارگاه آموزشی و تبدیل شما به یک جیمیل‌باز بالفطره باید آشنایی‌تان با امور پیش‌پا افتاده و ابتدایی را نیز افزایش دهیم. احتمالاً نمی‌دانستید که برای جستجوی نامه‌های دریافتی از سوی شخصی خاص می‌توانید از پرس‌وجویی نظیر «from: emailname@gmail.com» کمک بگیرید.

اگر شما هم ترفند مشابه‌ای را می شناسید در بخش نظرات آن را به دیگران معرفی کنید.

همان‌طور که می‌دانید به وسیله‌ی بخش مدیریت دانلود فایرفاکس می‌توان کلیه فایل‌هایی که توسط مرورگر از اینترنت ذخیره شده‌اند را مشاهده کرد. با استفاده از دکمه‌ی Clear List که در پنجره‌ی Downloads وجود دارد نیز می‌توان لیست فایل‌های دانلود شده را حذف کرد. اما در صورتی که ترجیح می‌دهید کلاً فایل‌ها پس از اتمام دانلود در این پنجره لیست نشوند و به صورت خودکار پس از دانلود فایل از داخل این پنجره حذف شوند، در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا در نوار آدرس مرورگر عبارت about:config را وارد کرده و Enter بزنید.

سپس در قسمت Search عبارت browser.download.panel.removeFinishedDownloads را وارد نمایید.

اکنون در نتایج یافته شده بر روی browser.download.panel.removeFinishedDownloads دوبار کلیک کنید تا مقدار آن از false به true تغییر کند.

حال در صورتی که اقدام به دانلود یک فایل کنید خواهید دید که پس از اتمام دانلود فایل، به طور خودکار از لیست دانلودها حذف خواهد شد.

برای بازگردانی به حالت قبل نیز کافی است به همین روش

شاید این مشکل برای شما نیز پیش آمده باشد که پوشه‌ی Downloads مربوط به حساب کاربری شما به کندی باز می‌شود. این پوشه که در محل فایل‌های شخصی هر کاربر قرار دارد، اغلب به دلیل قرارگیری تصاویر ذخیره شده از اینترنت در آن، تمامی فایل‌های موجود در این پوشه را به عنوان تصویر شناسایی کرده و برای هر فایل یک فایل Thumbnail ایجاد می‌کند. این موضوع باعث کندی باز شدن این پوشه می‌شود، چرا که علاوه بر فایل‌های تصویری ممکن است فایل‌های دیگری نیز در این پوشه وجود داشته باشد. در این ترفند به نحوه‌ی حل این مشکل خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا جهت دسترسی به این پوشه از طریق Computer به C:\Users بروید.
سپس وارد پوشه‌ی مربوط به حساب کاربری خود شوید.
اکنون بر روی پوشه‌ی Downloads راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره‌ی باز شده به تب Customize بروید.
اکنون اگر گزینه‌ی Optimize this folder for بر روی Pictures تنظیم شده باشد مشکل کندی سرعت به این دلیل خواهد بود.
حال برای حل این مشکل این گزینه را بر روی General items تنظیم کرده و روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.
اکنون در صورتی که پوشه را باز کنید خواهید دید که با سرعت بالا باز می‌شود.
دقت داشته باشید که که ممکن است این تنظیم بار دیگر به Pictures تغییر پیدا کند. در نتیجه اگر باز هم به این مشکل برخوردید بایستی این عملیات را تکرار کنید.

هنگامی که وب‌سایتی درباره کسب‌وکار در حال آماده‌شدن است، امکان وقوع اشتباهات زیادی وجود دارد. به‌همین علت در اینجا فهرستی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی را که ممکن است شرکت‌ها هنگام طراحی دوباره وب‌سایت‌شان یا ساخت یک سایت جدید انجام دهند، تهیه کرده‌ایم تا آنها را بشناسید و از آنها دوری یا اصلاح‌شان کنید.

فراموش‌کردن مخاطبان اصلی
تیم مدیریت پروژه و اعضای توسعه یک وب‌سایت، مخاطبان آن نیستند، بلکه مشتریان مخاطب شما خواهند بود. بیشتر شرکت‌ها این مساله را فراموش کرده و به‌جای تولید محتوایی که قابل‌پسند مشتریان باشد تا آنها را جذب کند، محتوای مورد علاقه خودشان را در وب‌سایت قرار می‌دهند. مشتریان باید احساس کنند شما آنها را در نظر گرفته‌اید، بنابراین تا حد امکان باید مشتریان و بازدیدکنندگان خود را بشناسید تا وب‌سایتی به آنها ارائه کنید که دقیقا با مخاطب صحبت کرده و مطالب مورد نظر او را نشان دهد. به یاد داشته باشید در حالی که ممکن است تصور کنید وب‌سایت شما درباره خودتان است (درباره محصولات و خدمات شما)، در واقع مشتریان هدف اصلی قرار گرفته‌اند.

نداشتن نسخه مناسب برای موبایل
امروزه تقریبا ۲۰ درصد از ترافیک وب ازطریق دستگاه‌های موبایل ایجاد می‌شود. اگر سایت شما مشتری‌تان را مجبور به استفاده از یک واسط غیرموبایلی کند، ممکن است آن مشتری دیگر به سایت شما بازنگردد. راه‌حلش این است که مطمئن شوید سایت شما برای نمایش در دستگاه‌های موبایل بهینه‌سازی شده است. اگر پلتفرم مورد استفاده شما این گزینه را ندارد، چند ابزار و سرویس‌های کم‌هزینه در اختیار شما خواهد بود تا به شما در تولید نسخه موبایل وب‌سایت‌تان کمک کند.

تغییر URL و هدایت‌نکردن آدرس‌های قدیمی
هنگامی که درباره برخی اشتباهات بزرگ وب‌سایت‌ها از بازدیدکنندگان پرسیده می‌شود، بیشتر آنها به این مشکل اشاره می‌کنند که در خلال طراحی دوباره سایت، شرکت‌ها فراموش می‌کنند تمام صفحه‌های قدیمی‌شان را به‌سمت صفحات جدید هدایت کنند. این مساله یک تجربه کاربری بسیار بد را نتیجه می‌دهد و همچنین بهینه‌سازی موتورهای جستجو را نیز با مشکل مواجه می‌کند؛ زیرا مقداری از لینک‌های قدیمی به ساختار جدید URL انتقال داده نمی‌شود.
برای حل این مشکل باید قبل از آن که به‌طور کامل به سایت جدید بروید مدتی با آن کار کنید تا مطمئن شوید تمام URLها به‌طور صحیح به وب‌سایت جدید هدایت شده ‌است. این کار بسادگی با استفاده از ابزاری نظیر ردگیری لینک (Xenu's Link Sleuth Xenu) امکان‌پذیر است. از XML قدیمی نقشه سایت کپی بگیرید و تمام لینک‌های آن را بیازمایید تا ببینید کدام‌یک از آنها به خطای ۳۰۱ منجر می‌شود.

محتوای قدیمی یا ایستا
سازمان‌ها نیاز دارند تا در دنیای جستجوی امروزی یافته شوند. موتورهای جستجو از محتوا به‌عنوان بزرگ‌ترین عامل برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین باید به‌طور مرتب محتوای جدید، مرتبط و قابل شرح (به‌منظور بهینه‌سازی موتورهای جستجو) در سایت خود قرار دهید.

یکپارچه‌نشدن با سایت‌های رسانه اجتماعی
برای موفق‌شدن در دنیای امروز که برپایه رسانه‌های اجتماعی است، شرکت‌ها باید لینک‌هایی به کانال‌های رسانه اجتماعی خود در وب‌سایت‌شان و در صفحه اصلی ارائه کنند. اگرچه این کار بسادگی و به‌وسیله توابعی که در صفحه‌های محتوا کار گذاشته می‌شود انجام می‌گیرد، ولی اگر یک سازمان بخواهد سایت خود را در مرکز توجه قرار دهد، باید از عناصر و المان‌های اجتماعی استفاده کند.

استفاده از فلش
با وجود مشکلاتی که فلش ایجاد می‌کند، هنوز شرکت‌های زیادی وجود دارد که در وب‌سایت‌هایشان از این ابزار استفاده می‌کنند. اگر یک سایت فروش را مدیریت می‌کنید، فلش می‌تواند تاثیرات منفی زیادی در شانس شما برای فروش بگذارد؛ زیرا نمی‌تواند در دستگاه‌های سیار از جمله محصولات سیار شرکت اپل (آیفون، آیپد و...) اجرا شود. همچنین موتورهای جستجو نمی‌توانند به محتوایی که به‌وسیله فلش فراهم می‌شود، دسترسی داشته باشند. به این معنی که نمی‌توانید به همان سادگی که سایت‌های برپایه جاوا را برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی می‌کنید، سایت‌های فلش را بهینه کنید.

تعبیه‌نکردن فرم ثبت‌نام بازاریابی ایمیلی در صفحه اصلی
به کسانی فکر کنید که برای فشردن دکمه «خرید» آماده نیستند، ولی به حرف‌ها و محتوای شما علاقه دارند و مشتاقانه می‌خواهند برای دریافت آگهی‌های فروش یا هر ایمیل تبلیغاتی و اخبار مربوط به محتوای شما ثبت‌نام کنند، درحالی که دکمه یا فرم ثبت‌نام در وب‌سایت شما پیدا نمی‌شود. بازاریابی ایمیلی یکی از بهترین کانال‌های بازاریابی برای بازگشت سرمایه است و اگر گزینه خاص این منظور یا ثبت‌نام برای بازاریابی ایمیلی در صفحه اصلی خود (یا دیگر صفحات مهم وب‌سایت) ندارید، مشتری‌ها و فرصت‌های بالقوه زیادی را از دست خواهید داد. (برای افراد و شرکت‌هایی که به‌دنبال راه‌اندازی بازاریابی ایمیلی و اینترنتی هستند، سرویس‌هایی که توسط Aweber و MailChimp ارائه می‌شود پیشنهاد شده ‌است).

انجام‌ندادن آزمون‌های تجربه کاربری
خودداری از انجام آزمون‌های تجربه کاربری (قابلیت استفاده سایت و تجربه‌ای که کاربر در برخورد با سایت شما به‌دست می‌آورد) یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات رایج وب‌سایت‌هاست. بیشتر شرکت‌ها نگران هزینه‌ای هستند که ممکن است به آنها تحمیل شود؛ ولی بسادگی می‌توان از یک همکار که در کار توسعه شرکت نداشته، درخواست کرد یکسری کارها را در طرح‌بندی جدید انجام دهد. این کار ساده می‌تواند مشکلات پنهان و دردسرساز را آشکار کند.

بررسی‌نکردن کارایی سایت در مرورگرهای گوناگون
یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی که مشاهده می‌کنیم این است که بعد از آماده‌شدن وب‌سایت آن را در تمام مرورگرها و همچنین در صفحه‌هایی با اندازه‌های مختلف آزمایش نمی‌کنیم. شاید به‌نظر بسیار ساده برسد، ولی گاهی اوقات عناصر صفحه در برخی مرورگرها کار نمی‌کنند یا حتی قالب سایت ممکن است به‌هم بریزد. به‌همین علت است که تمام حرفه‌ای‌های دنیای وب پیشنهاد می‌کنند قبل از شروع به کار سایت، آن را روی چند مرورگر مختلف (اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم و سافاری) و همچنین روی چند دستگاه سیار (آیپد، آیفون، اندروید و... ) اجرا کنید.

فراهم‌نکردن امنیت سایبری
نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس تنها شما را کمی از دسترس خارج می‌کند. حمله‌هایی که باعث می‌شود یک سرویس قطع شود (DDoS) نه‌تنها روز به روز درحال افزایش است، بلکه می‌تواند به‌وسیله ارسال خوشه‌های مخرب و هدفمند در ترافیک وب که برای از کار انداختن یک وب‌سایت طراحی شده‌است، تبادلات سایت و سرویس‌هایی را که به کاربران می‌دهید به کلی مختل کند. طبق بررسی‌های انجام‌شده‌، به گفته ۶۷درصد فروشندگانی که حمله‌های DDoS را تجربه کرده‌اند، ضرر آنها از قطع وب‌سایت در هر ساعت بیش از صدهزار دلار بوده است؛ حدود دو میلیون دلار در روز. راه مقابله با این‌گونه حملات این است که همواره سیستم‌عامل و آنتی‌ویروس خود را به‌روز نگه دارید و علاوه بر آن، سایت خود را زیر نظر داشته و به‌طور منظم فایل پشتیبان را تهیه و در محلی ذخیره کنید.

دنبال‌نکردن واکنش بازدیدکننده
بهترین راه برای این که متوجه شوید در وب‌سایت شما چه‌چیزی مناسب و چه‌چیزی نامناسب است، استفاده از برنامه‌های تحلیلی و اندازه‌گیری ارقام به‌دست آمده است. این کار بهترین راه درک رفتار کاربران شماست و نشان می‌دهد آنها چه‌چیزی را می‌خواهند و به چه‌چیزی علاقه ندارند. با این حال، بسیاری از کسب‌وکارها از نصب ابزار پایه‌ای هم غافل هستند درحالی که به‌عنوان مثال گوگل یک ابزار تحلیلی قدرتمند ارائه کرده که رایگان و برای استفاده و نصب راحت است .

بسیاری از کاربران، محیط نرم‌افزاری اوت‌لوک را با متن‌های مشکی و زمینه سفید رنگ مشاهده می‌کنند. در این حالت نمایش، تفاوت ایمیل‌های جدید و خوانده نشده با ایمیل‌های قدیمی یا خوانده شده در این است که این ایمیل‌های جدید به‌صورت توپر (Bold) نمایش داده می‌شود.

با توجه به این اختلاف بسیار کوچک، تشخیص ایمیل‌های خوانده نشده از خوانده شده‌ها چندان آسان نیست و حتی کاربرانی که مشکل کور‌رنگی دارند نیز بشدت در انجام این کار با مشکل مواجه می‌شوند. برای جلوگیری از رفع این مشکل و تشخیص بسیار آسان و سریع ایمیل‌های خوانده نشده از خوانده شده‌ها بهترین روش می‌تواند تغییر در رنگ متن این ایمیل‌ها و نوع قلم آنها باشد. برای انجام این کار می‌توانید به روش زیر عمل کنید:

1ـ نرم‌افزار اوت‌لوک را اجرا کنید.

2ـ‌ از ریبون بالای نرم‌افزار به تب View بروید.

3ـ گزینهView Settings را که به کمک دو آیکون چرخ‌دنده کوچک به‌نمایش درآمده است کلیک کنید.

4ـ در پنجره به‌نمایش درآمده گزینه Conditional Formatting را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

5 ـ با کلیک روی گزینه فوق، پنجره‌ای نمایش داده می‌شود که در آن می‌توانید رنگ و نوع قلم مورد استفاده برای پیام‌ها در شرایط مختلف را مشخص کنید. پیام‌های خوانده نشده، ثبت‌شده‌هایی که ارسال نشده‌اند، منقضی شده‌ها، پیام‌های ذخیره شده در پوشه‌های دیگر و... برخی از انواع پیام‌های موجود در این بخش هستند.

6 ـ در این مثال برای تغییر رنگ و قلم پیام‌های خوانده نشده ‌باید گزینه Unread messages را انتخاب کرده سپس روی دکمه Font کلیک کنید.

7ـ نوع قلم، چگونگی نمایش، اندازه و رنگ آن را انتخاب کرده و با کلیک روی گزینه OK تغییرات را ذخیره کنید.

8 ـ مشاهده می‌کنید که پیام‌های خوانده نشده باتوجه به قلم و رنگی که شما انتخاب کرده‌اید نمایش داده شده‌اند و براحتی در میان انبوهی از پیام‌های خوانده شده قابل تشخیص هستند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.