همان طور که می دانید ویژگی تایم لاین فیس بوک این امکان را به کاربران داده است که بتوانند پروفایل هایی با عکس های خودشان را ایجاد کنند. با روی کار آمدن ویژگی تایم لاین در فیس بوک ابزارهای زیادی نیز به منظور سفارشی سازی آن عرضه شده اند که در این مطلب شما را با یکی از بهترین ابزارهای آنلاین ایجاد کاوری زیبا از عکس هایتان آشنا خواهیم ساخت.
CoverCanvas نام ابزاری است که با استفاده از آن می توانید آلبوم های دلخواه تان را ایجاد کنید به عبارتی با در اختیار قرار دادن آلبوم عکس تان به این ابزار کار ساخت کاوری زیبا برای تایم لاین را به آن واگذار کرده اید. شما همچنین می توانید نوع قلم و استایل های متفاوت ارائه شده در برنامه را برای ساخت آلبوم عکس تان نیز انتخاب کنید.
اگر شما نمی خواهید از آلبوم عکس پیش فرض تان به منظور ساخت تایم لاین استفاده شود، نگران نباشید زیرا می توانید از لیست پیش فرض CoverCanvas که شامل دسته هایی نظیر هنر، ماشین، موسیقی، فیلم، ورزش و… می باشد، بهره گیرید.
بعد از تعیین نوع ایجاد آلبوم تان تنها کاری که لازم است انجام دهید انتخاب دکمه Make My Cover به منظور ایجاد تایم لاین مربوطه تان می باشد. شما می توانید با کمی حوصله کاوری زیبا و بی نظیر از تلفیق تصاویر و نوشته برای پروفایل تان ایجاد کنید.
آیا شما تا به حال به سرویس گوگل پلاس سر زده اید ؟ از آن استفاده کرده اید ؟ با گوگل پلاس آشنایی دارید؟ آیا در سرویس گوگل پلاس اکانت دارید ؟ تقریبا یک سال و چند ماه پش بود که گوگل ، سرویس گوگل پلاس را با سروصدای زیاد و تبلیغات گسترده به راه انداخت و مورد استفاده کاربران دنیای مجازی اینترنت قرار داد.
طی این چند سال اخیر به شبکه های اجتماعی مجازی اهمیت بیشتری داده شده است و با استقبال شدید کاربران اینترنتی مواجه شده اند و گوگل هم نمی خواست از این قافله عقب بماند ، بنابراین با راه اندازی این سرویس بازار رقابت بین شبکه های اجتماعی مجازی را داغ تر کرد.
اما این سرویس گوگل ، نقاط ضعف هایی هم داشت .انتقاد و نقطه ضعفی که اکثر کاربران در رابطه با گوگل پلاس مطرح می سازند ، اضافه شدن یکسری کدهای نامفهوم به انتهای آدرس URL اکانتهای گوگل پلاس پس از ایجاد اکانت در این سرویس است.قسمت انتهایی آدرس اینترنتی که به اصطلاح به آن ” Vanity URLs” می گویند معمولا باید نام افراد حقیقی یا حقوقی مثل نام کمپانی ها و شرکت های تجاری باشد (درحقیقت باید همان UserName اکانت ساخته شده شما باشد ) ؛ که در سرویس گوگل پلاس این Vanity URL ها ؛ کدها و شماره های در ظاهر نامفهومی هستند.
برای درک بهتر موضوع از جانب شما ، مثالی می زنم.برای مثال شما دو شبکه اجتماعی مجازی بزرگ دنیا ؛ یعنی فیسبوک و توییتر را در نظر بگیرید.پس از ساخت اکانت در این دو شبکه اجتماعی ، در انتهای آدرس اینترنتی آن ها ؛ پس از خط مورب (/) ؛ نام اکانت شما به نمایش در می آید که این همان Vanity URL ها هستند. در حقیقت نام کاربری شما ، در انتهای آدرس باید قرار گیرد.مثلا :
www.facebook.com/UserName و www.twitter.com/UseName
حالا اگر شما به سراغ سرویس گوگل پلاس روید و اکانت خود را بسازید ؛ دیگر خبری از درج نام اکانت شما در انتهای آدرس اینترنتی URL نیست!و سرویس گوگل پلاس به صورت خودکار کدها و شماره هایی را در انتهای آدرس شما درج می نماید. چیزی شبه آدرس زیر:
plus.google.com/118417568775189468164
همان طور که مشاهده می فرمایید ، یکسری اعداد و ارقام نامفهوم در آخر URL ما ظاهر می شود.شاید به خودی خود این مسئله برای شما مشکل بزرگی نباشد اما به این قسمت فکر کنید که شما قصد ساخت یک کارت ویزیت کاملا حرفه ای را دارید و می خواهید علاوه بر ایمیل و شماره تلفن همراه خود ؛ آدرس (URL) شبکه های اجتماعی خود نظیر فیسبوک و توییتر و گوگل پلاس خود را نیز درج کنید.
طبیعتا درج آدرس سرویس گوگل پلاس شما با توجه به آن کدها و عدد های نامفهوم روی کارت ویزیت وجه جالبی به آن نمی بخشد و علاوه بر این که زیبایی کارت ویزیت شما را زیر سوال می برد و از زیبایی آن می کاهد ، فردی را هم که می خواهد از روی کارت ویزیت شما وارد سرویس گوگل پلاس شما شود ، به دردسر می اندازد !
اگر به دنبال آدرس های کوتاه و جذاب برای سرویس گوگل پلاس خود هستید ؛ و از کدها و ارقامی که در انتهای آدرس گوگل پلاس شما درج می شود خسته شده اید و ناراضی هستید ؛ کافیست وب سایت هایی که آدرس لینک گوگل پلاس را کوتاه می کنند و تغییر نام می دهند را پیدا کنید و از خدماتشان به رایگان بهره ببرید.
با یک سرچ ساده ؛ لیست فراوانی از ازاین
وب سایت های خدماتی را پیدا خواهید کرد.تنوع و فراوانی این وب سایت ها به
قدری زیاد است که اکثر کاربران ؛ بر سر دوراهی انتخاب یکی از این وب سایت
ها جهت تغییر vanity URLs گوگل پلاس خود ؛ می مانند و برای انتخاب وب سایت
بهتر ؛ دچار شک و تردید هستند.در اینجا قصد معرفی هشت عدد از وب سایت برتر
ارائه دهنده این خدمات را دارم.
(۱)-معرفی وب سایت خدماتی “gplus.to”
یکی از راحت ترین و ساده ترین وب سایت های ارائه دهنده خدمات یاد شده ؛ وب سایت “gplus.to” است.صفحه اصلی سایت را که باز کنید ؛ به سادگی برای شما توضیح داده شده است که نحوه کار چگونه است.شات تصویری کوچکی نیز در بالای صفحه سایت قرار داده شده تا کاربران آماتور هم نحوه انجام کار را به سادگی متوجه شوند.
در قسمت “Your Google+ ID” ، شما بایستی کد شناسه گوگل پلاس خود را درج نمایید و در قسمت “Nick Name” ؛ یک نام کاربری متشکل شده از حروف و اعداد را وارد نمایید.توجه داشته باشید که شما مجاز به استفاده ۳ الی ۲۵ کاراکتر در قسمت نام کاربری هستید.علاوه بر این امکانات ؛ پس از ثبت نام کاربری خود ؛ شما میتوانید از آدرس زیر وارد فید آر اس اس (خوراک آر.آس.آس) سرویس گوگل پلاس خود شوید: rss.gplus.to/username
(2)-معرفی وب سایت خدماتی “gPlusNick.com”
وب سایت “gPlusNick” ، طراحی شاد و محیطی عام پسندانه تر دارد و اینترفیس کاربر پسندی دارد.این وب سایت نیز درست مانند وب سایت معرفی شده قبلی ، کار می کند.شما در قسمت “Google+ ID” ؛ شناسه گوگل پلاس خود را وارد می نمایید و در قسمت “Your Nick Name” نیز ، نام کاربری دلخواه خود را تایپ می کنید.
محدودیت کاراکتر های نام کاربری نیز ۲۵ کاراکتر می باشد که حداقل کاراکتر مجاز برای ساخت نام کاربری شما ، ۳ کاراکتر است ؛ توجه داشته باشید در صورتی که فقط از ۲ کاراکتر برای نام کاربری خود استفاده نمایید ؛ وب سایت طی یک هشدار خودکار ، شما را از تعداد کاراکتر لازمه و مجاز آگاه می سازد.از امکانات اضافی و جالب توجه این وب سایت خدماتی ، می شود اشاره ای داشت به قسمت اعضای جدید! در این قسمت همانطور که از اسمش پیداست ، افرادی که به تازگی نام کاربری ساخته اند ، طی یک لیست برای عموم نمایش داده می شوند.
(۳)-معرفی وب سایت خدماتی “plus.ly”
وب سایت “plus.ly” ؛ با اینترفیس جذابی که دارد خیلی ساده خدماتی را که لازم دارید در اختیارتان می گذارد.آپشن جالبی که در کنار هر قسمت این سایت وجود دارد ، وجود یک علامت سوال (؟) کاربردی است که وجودش برای کاربران آماتور بسیار حیاتی است و آسایش آنان را فراهم می آورد.با کیلیک بر روی علامت سوال های یاد شده ، دستورالعمل آن قسمت به همراه اطلاعات بیشتر ، در اختیار شما قرار خواهد گرفت.اساس این وب سایت نیز همانند وب سایت هایی است که تا الان معرفی کردم و فقط کافیست شناسه گوگل پلاس خود را به سایت بدهید و یک نام کاربری دلخواه برای خود انتخاب نمایید.
(۴)-معرفی وب سایت خدماتی “onGPL.US”
وب سایت “ongpl.us” طراحی جالبی دارد و در نگاه اول مانند یک وبلاگ به نظر می رسد.از نظر طراحی صفحه باید گفت که استفاده از رنگ سبز داخل صفحه کمی بیش از اندازه می باشد.در شات تصویری که از این وب سایت برای شما تهیه کرده ایم ؛ مشخص است که در کدام قسمت باید شناسه گوگل پلاس خود را وارد نمایید و همچنین در کدام قسمت نام کاربری دلخواه خود را تایپ کنید.
(۵)-معرفی وب سایت خدماتی “gotoplus.me”
وب سایت “gotoplus.me” ، نیز همانند وب سایت هایی که در مطلب فوق ذکر شد عمل می کند و از ویژگی های جالب این سایت باید به زبان های تعبیه شده اشاره داشت.در حال حاضر پنج زبان ، انگلیسی ، ترکیه ای ، آلمانی ، روسی ، اسپانیایی (اسپانیولی ) و ایتالیایی وجود دارد.تا چندی پیش این وب سایت از شش زبان زنده دنیا پشتیبانی می کرد.این بدان معنی است که زبان فرانسه را نیز به لیست یاد شده باید اضافه کرد.اما وقتی روی عبارت “Languae” (زبان) کیلیک کنید ، در لیستی که باز می شود ، روی زبان فرانسه خط کشیده شده است.اگر آن را انتخاب کنید پیغام زیر را دریافت می نمایید :
( این هم نمونه ای است از فضای سیاسی حاکم بر دنیای اینترنت و فناوری روز دنیا ! )
(۶)-معرفی وب سایت خدماتی “gplusid.com”
وب سایت “gplusid.com” نیز ؛ سایت دیگری است که همین خدمات را در رابطه با سرویس گوگل پلاس به کاربران ارائه می دهد.این وب سایت توسط شرکت رومانیایی به نام “ProiectLive” ساخته شده است.همچنین این وب سایت ، شامل سیاست حفظ حریم خصوصی است که با کار با آن ، به راحتی این فضا را لمس خواهید کرد.
(۷)-معرفی وب سایت خدماتی “topl.us”
وب سایت “topl.us ” ؛ هیچ محدودیتی برای قسمت انتخاب نام کاربری از طرف شما قائل نشده است و یکی از نکات قابل توجه این سایت ، همین عدم محدودیت انتخاب نام کاربری است.
(۸)-معرفی وب سایت خدماتی “glpl.us”
سایت “glpl.us” ؛ به نظر شخصی بنده یکی از برجسته ترین سایت های خدماتی است که در رابطه با این موضوع پیدا کردم.در صفحه اصلی سایت ؛ به روشنی نحوه انجام کار آموزش داده شده است.آمار و ارقام بازدید و ثبت URL های کاربران دیگر، در این سایت بسیار بالاست که این خود نشان از این دارد که این سایت گزینه مناسبی است برای ساختن نام کاربری جدید برای گوگل پلاس.نحوه کار نیز همانند سایت های بالاست که معرفی شد.این وب سایت خدماتی توسط شرکت هلندی “۳۶۵concepts” راه اندازی شده است .
بدون شک برای شما هم پیش آمده که گاه و
بیگاه هنگام وبگردی تان با صفحه پیغام های خطای مرورگر روبرو شده باشید. در
این مقاله سعی داریم به برخی از رایج ترین پیغام ها و معنی آنها بپردازیم
تا ببینیم با دیدن هر یک چه باید انجام دهیم.
نکاتی که هر مرورگر
نشان می دهد و کلمات صفحه پیغام خطای آنها با یکدیگر فرق می کند. صفحه
ایراد گواهی یا اخطار بدافزار در هر مرورگری به شکلی متفاوت دیده می شود.
اما انواع مختلف صفحه های ایراد و خطا تقریبا در همه مرورگرها معنا و مفهوم
یکسانی را می رسانند.
اگر شما هم مرتبا با این پیام ها دست به گریبان هستید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر در این باره بدانیم.
ایراد گواهینامه یا certificate error
ایراد گواهی SSL یا خطای گواهینامه امنیتی نشانگر مشکل در رمزگذاری HTTPS سایت مورد استفاده است. شما این ایراد را تنها هنگامی مشاهده می کنید که می خواهید از یک سایت HTTPS استفاده کنید.
هنگامی استفاده از رمزگذاری HTTPS، وب سایت ها باید گواهینامه هایی را عرضه کنند که نشان دهنده هویت قانونی و اعتبار آنها است. این گواهینامه ها معمولا توسط شرکت های معتبر خدمات دهنده به صورت سالیانه برای وب سایت ها صادر می شوند. برای مثال وقتی سایت Google.com یک گواهینامه دریافت کرده و از HTTPS استفاده می کند، شرکت صادر کننده گواهینامه تایید می کند که گوگل یک شرکت حقیقی و صاحب دامنه Google.com است. لذا مستحق آن است که از این نام رسما استفاده کند.
هنگامی که شما با استفاده از HTTPS به google.com وصل می شوید، گوگل این گواهینامه را به مرورگرتان نشان می دهد. مرورگر کنترل می کند که این گواهینامه توسط یک مرکز خدمات دهنده معتبر صادر شده باشد و همچنین مدت زمان اعتبار آن نگذشته باشد.
هنگامی که شما پیغام خطای گواهینامه یا certificate error را می بینید، بدان معنی است که احتمالا و لزوما شما در حال استفاده از سایت قانونی و واقعی مرتبط با شرکت مورد نظرتان نیستید. برای مثال هنگامی که می خواهید با استفاده از اینترنت یک شبکه بیسیم عمومی سایت بانک تان را باز کنید و این خطا را می بینید، ممکن است که شبکه بیسیم مورد استفاده تان در حال سرقت اطلاعات باشد و سایتی شبیه به صفحه اصلی را به شما نشان می دهد و سعی در جعل آن دارد.
البته این را هم در نظر داشته باشید که شاید دلیل نمایش این پیغام خطا، عدم موفقیت یا پیگیری سایت مورد نظر شما در تمدید سالیانه گواهینامه خود باشد. این احتمال هم وجود دارد که نتوانسته است تنظیمات آن را به خوبی انجام دهد. به هر حال، در صورت عدم اطمینان قطعی، هنگام مشاهده این صفحه نباید به کارتان ادامه داده و اطلاعات حساس تان را در این سایت وارد کنید.
اخطارهای فیشینگ و بدافزار
مرورگر شما همچنین گاهی به نمایش پیغام های خطا در خصوص فیشینگ و بدافزارها می پردازد. جدا از اینکه شما از فایرفاکس، کروم یا IE استفاده می کنید، مرورگرتان به صورت دوره ای و خودکار لیستی از وب سایت های خطرناک را دانلود می کند. هنگامی که شما بخواهید به یکی از سایت های درون این لیست وارد شوید، با پیام خطای اغلب تمام صفحه ای از طرف مرورگر روبرو می شوید.
دلیل قرار گرفتن سایت ها در چنین لیست هایی، وجود محتوای خطرناک همچون بدافزار در انها است. یا اینکه آنها سعی کرده اند که به شکل غیرقانونی سایت های واقعی دیگری را جعل کرده و رمزعبور، اطلاعات بانکی و دیگر داده های حساس کاربران را سرقت کنند.
در برخی موارد هم، یک وب سایت ممکن است به دلیل سرقت اطلاعات یا سعی در انجام فعالیت مجرمانه، به شکل موقت درون این لیست ها قرار گرفته باشد. اما هنگامی که مشکل را حل کرد، می تواند از چنین لیستی خارج شود. هنگام مشاهده این پیغام هم به هیچ وجه نباید کارتان را ادامه داده و وارد سایت مورد نظر شوید.
پیدا نشدن صفحه مورد نظر یا 404 Not Found
هنگام دسترسی به صفحات وب ممکن است با پیغام های گوناگونی از سوی سرور خدمات دهنده مواجه شوید. یکی از عمومی ترین پیام ها «404 Not Found» است که به معنی تلاش شما برای دسترسی به صفحه ای است که در حال حاضر وجود ندارد. حال ممکن است صفحه مورد نظر شما حذف شده باشد، یا اینکه شما آدرس آن را اشتباه وارد کرده باشید.
این پیغام های خطا معمولا توسط وب سرورها تولید شده و برای مرورگر شما ارسال می شوند. اگر شما چنین پیامی را مشاهده کردید، برای اطمینان بیشتر، آدرسی را که تایپ کرده اید، دوباره کنترل کنید. اگر هنگام کلیک روی لینکی با این پیام مواجه شدید، ممکن است لینک اشتباه باشد، یا اینکه صفحه مورد نظر قبلا حذف شده باشد.
صفحه های خطای شخصی سازی شده
صاحبان وب سایت با کمی ذوق و سلیقه می توانند صفحات پیام 404 Not Found یا هر خطای دیگری را روی سایت شان شخصی سازی کرده و به شکل دلخواه شان نمایش دهند. برای مثال در سایتی مانند HTG هنگام خطای 404 با صفحه ای الهام گرفته شده از بازی کلاسیک سوپر ماریو روبرو می شوید. یا اینکه در نارنجی وقتی که با صفحه خطای 404 روبرو شوید ، می بینید که کاراگاه گجت با دقت به دنبال حل مشکل است.
این صفحات هم از نظر معنی و مفهوم، تفاوتی با مورد قبلی ندارند، تنها برای انتقال احساس دوستانه تر و کمک به کاربر جهت ادامه کار، توسط مدیران و صاحبان سایت ها کمی دستکاری شده اند.
Server Not Found
پیغام پیدا نکردن سرور (Server Not Found) در فایرفاکس یا “Google Chrome could not find [website.com]” در مرورگر گوگل کروم نشان دهنده این است که مرورگر شما نتوانسته است وب سایت مورد نظرتان را پیدا کند.
سئو فروشگاه اینترنتی گزینه ای زیاد مهم برای موفقیت فروشگاه های اینترنتی می باشد. به همین دلیل سئو اسمارت خدمات سئو فروشگاه اینترنتی را به شما ارائه می نماید.
به دلیل اینکه سئو فروشگاه اینترنتی رابطه سر راست با میزان فروش و برآیند اینکه درآمد شما دارد گزینه زیاد پر اهمیتی بوده و باید به آن توجه نمود. سئو اسمارت خدمات سئو تضمینی فروشگاه اینترنتی و همچنین سئو کلی فروشگاه اینترنتی را به بهترین شکل شدنی برای شما سپریدن خواهد داد. البته در اکثر مواقع کارشناسان سئو اسمارت به مالکین فروشگاه اینترنتی گزینه بکلینک را پیشنهای می دهند، زیرا شما با استفاده از بک لینک می توانید با خرج کمتر شمار اکثریت از محصولات خود را سئو نمایید، البته باید بدانید بک لینک های سئو اسمارت دائمی بوده و احتیاج به شارژ ماهانه ندارند، به همین انگیزه است که موجب رشد سایت و سپس ماندگاری سایت در آن رتبه خواهند شد.
سئو اسمارت برای بالا بردن فروش و وانگهی افزایش سئو فروشگاه اینترنتی به شما به کارگیری دیجیتال مارکتینگ را پیشنهای می نماید. وانگهی به کارگیری کمپین های تبلیغاتی در افزایش سئو فروشگاه اینترنتی زیاد موثر است. راه های بهینه سازی فروشگاه اینترنتی شما کاربران محترم برای آگاهی از دیجیتال مارکتینگ و وانگهی کمپین های تبلیغاتی می توانید از راه گذرگاه های ارتباطی موجود در سایت به کارشناسان ما ارتباط برقرار نموده و برای افزایش سئو فروشگاه اینترنتی خود از آنها یاری بخواهید.
در ادامه در مورد سئو فروشگاه اینترنتی برای شما توضیحاتی خواهیم داد لغایت اغلب در این زمینه اطلاعات کسب نمایید و حتی خویش شما بتوانید بخشی از سئو فروشگاه اینترنتی خویش را اتمام داده و فروش خویش را افزایش دهید.
کلمه کلیدی
در سئو فروشگاه اینترنتی انتخاب کلمه کلیدی بسیار مهم است زیرا کاربران با جستجوی این واژه ها است که به سایت شما دسترسی پیدا می کنند. در گزینش کلمه کلیدی بسیار دقت کنید و سعی کنید کلماتی را انتخاب نمایید که کاربران اغلب آنها را جستجو می نمایند.
نام و توضیحات محصول
در سئو فروشگاه اینترنتی گزینش اسم محصولات و وانگهی توضیحات و تصاویر زیاد مهم است و می تواند در جلب مشتری و همچنین تبدیل بازدید کنندگان سایت شما به مشتری زیاد کارساز است.
تصاویر
در سئو فروشگاه اینترنتی از توضیحات عکس ها و در ضمن برچسب Alt عکس ها کاربرد نمایید، تا در جستجو تصاویر جستجوگر گوگل هم تصاویر محصولات شما نمایش داده شود.
Rich Snippet
استفاده از Rich Snippet این گزینه کدهایی هستند که اطلاعات محصولات شما را برای موتورهای جستجو مشخص میکنند، در سئو فروشگاه اینترنتی سعی کنید از این گزینه بهرهگیری نمایید.
لینک داخلی
ایجاد لینک درونی در سئو فروشگاه اینترنتی بسیار سودمند می باشد و کاربرد هوشمندانه متعلق به می تواند سئو سایت شما را درمان بخشد.
دستهبندی محصولات
دستهبندی پسندیده و هوشمندانه محصولات در سئو فروشگاه اینترنتی بسیار موثر است، زیرا میتوانند هدفی مناسب برای جستجوکنندگان در گوگل باشند.
سرعت سایت
سرعت سایت یک فاکتور بسیار مهم در سئو فروشگاه اینترنتی است، به همین دلیل کوشش کنید سرعت صفحات فروشگاه خویش را افزایش دهید. بهتر است بدایند سرعت لود پایین صفحات در فروشگاه می تواند بسیاری از مشتریان شما را از بین ببرد.
نقشه سایت
از سایر فاکتورهای مهم در سئو فروشگاه اینترنتی نقشه سایت می باشد. نقشه سایت مایه می شود صفحات و محصولات شما سریعتر و کاملتر نمایه شوند.
نظرات کاربران
نظرات کاربران در سئو فروشگاه اینترنتی زیاد پر اهمیت است زیرا مایه می شود کاربران دیگر جذب محصولات شما شده و آن را خریداری نمایند. همواره کاربران خود را به درج نظرات تشویق نمایید.
حال ممکن است شما آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید، یا اینکه سایت مورد نظرتان وجود خارجی نداشته باشد. شاید هم DNS Server مورد استفاده تان در حال حاضر از دسترس خارج است، یا اینکه بخشی از تنظیمات کامپیوترتان (همچون فایروال، پروکسی یا...) به درستی انجام نشده اند.
Unable to Connect
خطای “Unable to connect” در فایرفاکس یا “Google Chrome could not connect to [website.com]” در گوگل کروم، تا حدی شبیه به مورد قبلی به نظر می رسند. اما معنای کاملا متفاوتی دارند.
اگر شما این پیغام خطا را ببینید، به این معنی است که مرورگر شما با موفقیت به DNS Server متصل شده است و توانسته هویت وب سایتی با این آدرس را تایید کند. اگر چه مرورگرتان هنگامی که سعی کرده به سرورهای این وب سایت متصل شده و آن را برای شما نمایش دهد، پاسخی دریافت نکرده است.
دلیل مشاهده این خطا ممکن است در دسترس نبودن خود وب سایت باشد یا اینکه برخی مشکلات کاربردی باعث آن شوند. شاید بخواهید برای اطمینان بیشتر از اینکه مشکل از خود وب سایت است و کامپیوتر و اینترنت شما ایرادی ندارد، سرویس هایی چون Down For Everyone Or Just For Me را هم امتحان کنید. این سرویس به شما می گوید که سایت مورد نظرتان تنها برای شما قابل استفاده نیست، یا اینکه هیچ فرد دیگری هم قادر به دیدن آن نیست. در قدم بعدی می توانید کنترل کنید که فایروال، پروکسی یا دیگر تنظیمات شبکه تان باعث چنین مشکلی نشده باشند.
400 Bad Request
پیغام خطای درخواست اشتباه 400 به این معنی است درخواستی که از سوی مرورگر شما به سرور وب سایت مورد نظرتان ارسال شده است (برای مثال درخواست باز کردن یک صفحه خاص)، دچار نوعی ناهنجاری است.
تا هنگامی که سرور درخواست شما را درک نکند، نمی تواند آن را انجام دهد و در نتیجه شما با خطای 400 روبرو خواهید شد.
401 Unauthorized
اخطار «بدون مجوز»، کدی است که به معنای دسترسی غیر مجاز است. یعنی اینکه شما تلاش می کنید صفحه ای را باز کنید که نیاز به سطح دسترسی خاصی دارد و احتمالا لازم است قبل از لود شدن آن، ابتدا با نام کاربری و رمزعبور معتبر در سایت لاگین کرده و وارد شوید.
اگر شما با اکانت کاربری تان وارد سایت شده اید و باز هم با چنین پیغامی (401) مواجه می شوید، بدان معنی است که شما اختیارات لازم برای مشاهده این بخش از سایت را ندارید، یا اینکه نام کاربری و رمزعبور شما متعلق به این سایت نیست و شاید هم شما آنها را اشتباه وارد می کنید.
403 Forbidden
کد ممنوعیت به این معنی است دسترسی به صفحه یا منابعی که می خواهید آنها را بیابید، مطلقا ممنوع است.
به بیان دیگر، خطای 403 بدان معنی است آنچه که می خواهید ببینید، برای شما غیرقابل دسترسی است.
500 Internal Server Error
این
یکی از خطاهای معمول در صفحات وب است. هنگامی به نمایش در می آید که در
سرور وب سایت شما خطایی رخ داده باشد، اما سرور نتواند دقیق تر از این به
شما در خصوص ایراد اطلاعاتی ارائه کند و بگوید که ایراد دقیقا چیست.
پیغام 500 Internal Server Error عمومی ترین پیام خطای مربوط به سرور است که معمولا با آن روبرو می شوید.
503 Service Unavailable
پیغام در دسترس نبودن سرویس هنگامی رخ می دهد که سرور وب سایت در آن لحظه قابل دسترس نیست.
خطاهای 503 معمولا به دلیل فشار بیش از حد بر سرور و یا سرویس های موقت نگهداری سرور رخ می دهند.
504 Gateway Timeout
این
خطا وقتی مشاهده می شود که یک سرور پاسخ مناسبی در زمان مناسب از سرور
دیگر دریافت نکند. این درخواست های میان سرورها معمولا برای باز کردن یک
صفحه وب و یا درخواست های تکمیلی مرتبط با آن هستند.
این معمولا بدان معنی است که سرور دیگر به درستی کار نمی کند یا در حال حاظر در داون شده است.
پیغام های خطای مرورگر به همین موارد محدود نمی شوند، اما رایج ترین مواردی که ممکن است با آنها روبرو شوید، این گزینه ها هستند. به هر حال آشنایی با این موارد مطمئنا می تواند وبگردی امن تر و البته با ناراحتی کمتر را برای تان رقم بزند.
در گوگل سرویسی هست بنام Web History که بطور خودکار تمام فعالیت های شما را در خود ذخیره می کند.فعالیت هایی مثل جستجو هایی که انجام می دهید،سایت هایی را که میبینید و… یک حالتی مثل History مرورگر خودتان هست،فقط بدی این سرویس این است که بدون اجازه از شما بطور پیش فرض این سرویس روشن است و در قسمتی از سایت گوگل در حال ذخیره سازی هست.مشکل دیگر این است که گوگل از اطلاعات شما استفاده می کند ،در قسمتی از توضیح Web History آمده است که
using it for internal purposes
گوگل در واقع برای مقاصد داخلی استفاده می کند،ولی طبق قوانین ایالات متحده اگر دولت بخواهد می تواند تمام اطلاعات را در اختیار بگیرد.
پس اگر مایل نیستید که توسط گوگل فعالیتاتون مانیتور شود سریع تر این سرویس را غیر فعال کنید.در این مطلب ما آموزش میدهیم که چگونه سرویس Web History گوگل را غیر فعال کنید.
اول از همه به سایت Google بروید و با ایمیل و پسورد خود وارد شوید.سپس رو Account Settings کلیک نمایید
سپس در پایین صفحه زیر برگه ی Services روی گزینه ی Go to Web History کلیک نمایید
در این جا تمام اطلاعات ذخیره شده توسط گوگل را مشاهده می کنید،اول تیک را بزنید،سپس دکمه ی Remove All Web History کلیک نمایید،بعد از تایید کردن به این صفحه باز میگردید،بعد از آن روی دکمه ی Pause کلیک کنید که از ذخیره شدن فعالیت هایتان از این به بعد جلوگیری شود.
* در عکس بالا دو نمونه از ذخیره شدن فعالیت ها را میبینید،این مقدار برای شما باید خیلی بیشتر باشد این به این دلیل است که شخص بنده سریع تر اقدام به این کار کردم.
در روزهای اخیر شاهد حمله هکر ها به سایت ها مهم و بزرگی از قبیل توئیتر و فیس بوک، مایکروسافت و اخیراً هم اورنوت هستیم. سرویس های امینتی تمام این سایت ها اعلام نمودند که وجود حفره امنیتی در نرم افزار جاوا این امکان را به هکرها می دهد تا به سیستم های کاربران حمله کنند. از همین رو نیاز است تا این نرم افزار را که به صورت پیش فرض در تمام سیستم عامل ها نصب هست را غیر فعال نموده تا از دسترسی هکرها به اطلاعات جلوگیری شود.
در این جا سعی بر آن داریم تا راه غیر فعال کردن این نرم افزار را در همه مرورگرها و حتی تک به تک مرورگرها را به شما نشان دهیم.
غیر فعال کردن جاوا در همه مرورگرها
شرکت
اورکل در ماه پیش نسخه بروز رسانی جدیدی از جاوا را (ورژن ۱۰) عرضه نمود
که در آن قابلیت غیر فعال کردن جاوا در تمام مرورگرها را دارد. این نسخه
جدید را نصب کرده، به قسمت کنترل پنل ویندور رفته و برنامه جاوا را باز
کنید. از قسمت Security تیک کنار گزینه Enable Java content in the browser
را برداشته و کلید تائید را فشار دهید تا تنظیمات ذخیره شود.
غیر فعال کردن جاوا در کروم
در
گوگل کروم در نوار آدرس chrome://plugins تایپ نموده تا تمام پلاگین های
موجود در کروم را برای شما نشان دهد. در صفحه باز شده پلاگین جاوا را پیدا
کرده و روی گزینه Disable آن کلیک کنید .
غیر فعال کردن جاوا در اپرا
همانند
کروم عبارت about:config را در نوار آدرس تایپ نموده، جاوا را یدا کنید و
تیک کنار آن را بردارید یا گزینه Disable را فعال سازید.
از طریق قسمت Add-ons در قسمت پلاگین ها جاوا را پیدا کرده و آن را غیر فعال سازید.
پنجره های PopUp به پنجرههای کوچکی گفته میشود که بر روی پنجره فعلی باز میشوند و معمولاً حاوی یک پیغام، تبلیغ یا پنجره مربوط به کامنتها هستند.
نرمافزار Yaldex PopUp 4.9 برای ساخت چنین پنجرههایی طراحی شده است:
من توضیحی مختصر در مورد تنظیمات مختلف این نرم افزار کوچک ارائه میکنم:
در بخش Function Name یک نام دلخواه (انگلیسی) برای تابع جاوا اسکریپتی لازم تایپ کنید.
در بخش PopUp Name عنوان پنجرهای که باز خواهد شد را بنویسید (مثلا: نظرات)
در بخش Popsize طول و ارتفاع پنجره پاپ.آپ را مشخص کنید.
در
بخش Position مشخص کنید که در چه قسمتی از اسکرین باز شود. مثلا با فاصله
100 پیکسل از بالا و 100 پیکسل از چپ. اگر Autocenter را فعال کنید، در وسط
صفحه باز خواهد شد.
در بخش PopUp Options مشخص کنید که کدام نوارها در
پنجره بازشو، فعال باشد. (مثلا نوار آدرس، نوار وضعیت و ...) یا اینکه
تغییر اندازه فعال باشد (Resizable)، اسکرولبار فعال باشد و ...
در بخش Focus تنظیم میکنید که پنجره جدید، بر روی پنجره جدید (In Front) یا در زیر پنجره جدید (In Back) باز شود.
در
بخش Type of PopUp میتوانید تنظیم کنید که برای هر کاربر، پنجره مورد نظر
روزی یک بار فعال شود (Once Per Day) یا هر بار که پنجره مرورگر او بسته و
دوباره باز میشود (Once Per Session) یا اینکه در حالت Basic باشد. (برای
دو حالت اول، مثلا فرض کنید در پنجره پاپ.آپ میخواهید یک پیغام مهم را
نمایش دهید. اگر کاربر با هر بار ورود به صفحه مورد نظر شما، این پنجره
مدام باز شود، تکراری میشود و ...)
و اما در بخش Launch Method تنظیم میکنید که این پنجره با چه عملی باز شود؟
مثلا به محض لود شدن صفحه (On Load)
یا به محض بسته شدن پنجره (On Unload)
یا لینکی موجود باشد و کاربر روی آن کلیک کند و این پنجره باز شود (Link Click)
یا به صورت یک دکمه باشد که کاربر بر روی آن کلیک کند و این پنجره باز شود (Button Click)
یا اینکه از سمت راست (x Seconds After Loading) تنظیم کنید که مثلا 10 ثانیه بعد از لود شدن صفحه، این پنجره باز شود.
و ...
در بخش PopUp URL نیز آدرس صفحهای که قرار است در این پنجره کوچک نمایش داده شود را بنویسید.
و در انتها، اگر میخواهید پنجره بعد از چند ثانیه بسته شود، در بخش Close Windows After، آن چند ثانیه را مشخص کنید!
در نهایت، روی Build کلیک کنید تا کد شما آماده شود. آن را در یک فایل NotePad کپی کنید و با یک نام و پسوند HTML ذخیرهاش کنید...
و اما میتوانید این نرمافزار را از طریق لینک زیر به صورت رایگان دانلود کنید:
Download Yaldex PopUp (ZIP 1.62 MB)
ضمناً سایت اصلی سازنده این نرمافزار سایت Yaldex.com است.