یکی از امکانات بسیار خوب سرویس جیمیل در نسخه وب، قابلیت Undo یا انصراف از ارسال ایمیل پس از ارسال آن است! به عبارت دقیقتر چنانچه شما ایمیلی را توسط این سرویس ارسال کنید و سریعا متوجه شوید آن را اشتباه ارسال کردهاید یا متنی در ایمیل درج شده که نباید برای مخاطب ارسال شود تا چند ثانیه فرصت دارید ایمیل ارسالی را پس بگیرید و ارسال آن را لغو کنید.
سرویس جیمیل ارسال موفقیتآمیز ایمیل را به شما اعلام میکند، اما با وقفهای چند ثانیهای ایمیل را ارسال میکند و چنانچه پیش از ارسال واقعی شما تصمیم به لغو ارسال ایمیل داشتید این عملیات را برای شما انجام میدهد.
این قابلیت اکنون به اپلیکیشن جیمیل روی دستگاههای اندرویدی نیز اضافه شده و چنانچه بخواهید در تلفن همراه یا تبلت اندرویدی خود مانع ارسال یک ایمیل شوید یا ارسال آن را لغو کنید، میتوانید از فرصتی چند ثانیهای بهرهمند شوید. روش انجام این کار به این شرح است:
مطمئن شوید اپلیکیشن جیمیل نسخه 8.7 و بالاتر روی دستگاه هوشمندتان نصب شده است.
اپلیکیشن را اجرا کرده و ایمیل موردنظرتان را به مخاطب ارسال کنید.
حین ارسال ایمیل و پیش از فرستادن کامل آن در پایین صفحه گزینه Cancel برای جلوگیری از ارسال ایمیل در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید با فشار روی این گزینه عملیات ارسال را لغو کنید.
چنانچه ارسال موفقیتآمیز باشد، در پایین صفحه گزینه Sent برای شما نمایان شده و فرصتی چند ثانیهای برای انصراف از ارسال ایمیل به شما داده میشود.
در این شرایط چنانچه قصد بازگشت و انصراف از ارسال ایمیل را دارید باید سریعا از پایین سمت راست صفحه روی گزینه Undo فشار دهید.
اغلب کاربران هر روز حجم عظیمی از اطلاعات را از متن گرفته تا کلیپ و عکس در شبکههای اجتماعی قرار میدهند و البته نگران از بین رفتن این اطلاعات هم نیستند، زیرا این شرکتها چنان عظیم و پرنفوذ شدهاند که کسی احتمال ورشکستگی یا از بین رفتن اطلاعاتشان را هم به ذهن راه نمیدهد! با این حال، بجز داشتن بکآپ، مواردی پیش میآید که به دریافت این دادههای آپلود شده نیاز میشود.
مثلا ممکن است بخواهید قبل از بستن حساب کاربریتان، کل دادههایتان را دریافت کنید یا در گذشته با دوستی در ارتباط بودهاید و دوباره میخواهید اطلاعات تماسش را پیدا کنید. این دلیل هرچه باشد، این شبکهها از چند سال پیش، امکان دانلود آرشیو کل اطلاعات کاربری را در اختیار گذاشتهاند که در این مطلب روش دریافت آن را توضیح میدهیم.
گوگل
هنگامی که برای دریافت دادههایتان به صفحه takeout.google.com بروید، اگر داخل حساب کاربریتان باشید، گوگل فهرستی از 50 سرویس را جلویتان میگذارد تا انتخاب کنید دادههای کدام را میخواهید! سرویسهایی از گوگل پلاس گرفته تا نقشه گوگل و یوتیوب، هرگونه سرویسی که گوگل ارائه میکند. تیک سرویسهای مورد نظرتان را میگذارید (همه را هم میتوانید انتخاب کنید) و دکمه رفتن به مرحله بعد را در پایین صفحه میزنید.
در صفحه بعد گزینههایی مربوط به نوع آرشیو (zip یا tgz)، حداکثر اندازه آن از 1 تا 50 گیگ و همچنین نحوه ارائه این آرشیو (ارسال لینک از طریق ایمیل، اضافه کرده به گوگل درایو یا ...) نمایش داده میشود. در صورت بیشتر بودن اندازه آرشیو از حداکثر اندازه، آرشیو به چند فایل شکسته میشود.
هنگامی که آرشیو آماده شود، با ورود دوباره رمز عبورتان میتوانید آن را دانلود کنید. اینجا هم با یک فایل index.html طرف هستید که به سرویسهای مختلف و دادههای مربوط به هر کدام لینک دارد. مثلا میتوانید روی سرویس کروم بزنید و از فایل Bookmarks.html فهرست بوکمارکهایتان را مشاهده کنید. البته متاسفانه همه دادهها آنچنان که باید و شاید واضح نیستند که بتوان بهراحتی آنها را باز کرد.
اینستاگرام تمام اطلاعات اینستاگرامی را در یک فایل آرشیو جمعآوری کرده
اینستاگرام
اینستاگرام که این روزها از محبوبترین شبکههای اجتماعی به شمار میرود اخیرا در راستای تبعیت از قوانین اتحادیه اروپا، ابزار دانلود دادهها را در اختیار کاربران گذاشته است. دسترسی به این ابزار هم از طریق وب و هم از راه اپ به این صورت امکانپذیر است: در پروفایلتان به قسمت تنظیمات (آیکون چرخدنده) میروید و از بخش Privacy and Security امنیت و حریم خصوصی)، گزینه دانلود داده Data Download را انتخاب میکنید. حال با ورود ایمیل و سپس رمز عبور حساب کاربری، درخواستتان را با زدن روی دکمه Request Download تایید میکنید.
افزونه Yoast قدرتمندترین پلاگین در زمینه سئوی سایت بین کاربران وردپرس است؛ حتی اگر اطلاعات کمی درباره سئو سایت دارید، با کمک افزونه یوست سئو میتوانید به راحتی محتوای صفحات خویش را بهینهسازی کنید.
در حقیقت، افزونه یوست به شما کمک میکند تا ابتداییترین و اصلیترین نکات سئوی درونی صفحات خویش را رسیدگی کرده و در چهره نیاز آن ها را بهبود دهید . امروز در این راهنما، به تعلیم تنظیمات و نحوه شغل با افزونه Yoast SEO میپردازیم.
افزونه Yoast SEO باره مناسبی برای ارزیابی عناصر سئوی داخلی است ولی به این معنی نیست که پس از نصب آن کار تمام شده! این افزونه مواردی که از نظر موتورهای جستجو حائز اهمیت هستند را بررسی کرده و پیشنهادهایی در جهت بهبود آنها ارائه میدهد.
ویژگی زیاد خوب Yoast SEO این است که هم زمان با جاسازی محتوا آن را رسیدگی میکند و در انتهای مقاله بخشی برای درمان ارائه میدهد که نسبت به دگرگونی ها محتوا واکنش داده و کاملاً پویا است.
چرا باید از افزونه Yoast کاربرد کنیم؟
اگر به پیگیری نصب یک افزونه سئو همه کاره در وردپرس هستید، یوست سئو بهترین پیشنهاد است. در Yoast تمام ریزه کاریهای مربوط به سئو سایت در نظر گرفته شده و فقط کافیست نکاتی که به شما گفته میشوند را رعایت نمایید.
همچنین به یاد داشته باشید این افزونه از طرف شماری از نخبگان وردپرس در حال توسعه میباشد و بهصورت مجانی در گزین کردن مدیران سایتها پیمان میگیرد.
افزونه Yoast SEO تکاپو خود را از سال ۲۰۰۸ میلادی پیش درآمد کرد و بروزرسانیهای مداوم، آن را دوست داشتنی کرده است بهطوری که هماکنون بیش از ۵ میلیون نصب پرکار را با امتیاز ۴٫۹ از ۵ به خود وابستگی دیتا است.
این افزونه قوانینی را در توابع خویش جای داده که نتیجه پایانی موردپسند رباتهای گوگل و کاربران قرار گیرد.
البته این محبوبیت چندان هم بیدلیل نیست. چرا که قابلیتهای زیاد زیاد افزونه Yoast SEO مدیر هر سایتی را مجاب به به کارگیری آن میکند.
بیشتر بخوانید: شفا سئو سایت وردپرس با پلاگین شبکه های اجتماعی
امکانات افزونه Yoast SEO
برخی از این ویژگیها عبارتند از:
تجزیه و تحلیل کامل و ارائه توضیحات دقیق برای درمان وضعیت سئو مطالب و صفحات سایت
بررسی میزان خوانایی نوشتهها برای کاربران
یکپارچه سازی سایت با اکانتهای شبکههای اجتماعی و تنظیمات اشتراکگذاری مطالب
تمرکز برروی واژه کلیدی هدفگیری کلمات کلیدی نتایج جستجو
پیکربندی تگ متا ربات
اعمال تنظیمات برروی متاتگ عنوان و توضیحات
کنترل کامل نقشه سایت
بهبود RSS سایت
تنظیم فایل robots.txt و .htaccess
پشتیبانی از زبان فارسی
بروزرسانی های مداوم
کنترل آدرسها برای جلوگیری از برپایی محتوای تکراری
پشتیبانی قوی
و …
دانلود و نصب افزونه Yoast SEO
همانطور که پیشتر اشاره شد، افزونه Yoast SEO رایگان است و تمام کاربران وردپرس میتوانند از آن بهرهگیری کنند. برای نصب این افزونه آغاز به پیشخوان سایت خود مراجعه کرده و از سرنوشت “افزونهها” روی گزینه “افزودن” کلیک نمایید.
در کادر جستجو کلمه “Yoast SEO” را نوشته و اقدام به جستجو کنید. در فهرست افزونههای نمایش دیتا شده گزینه افزونه Yoast SEO را انتخاب و نصب کنید.
دانلود و نصب افزونه Yoast SEO
چند لحظه منتظر بمانید و بعد از اتمام نصب، گزینه “فعال سازی” را برای این پلاگین انتخاب نمایید.
همانطور که ملاحظه میکنید الان بعد از نصب افزونه منوی جدید به سرنوشت منوهای وردپرس شما تحت عنوان سئو اضافه شده است. برروی منو کلیک کنید تا وارد پیشخوان Yoast SEO شویم.
منو یوست
نکته: بعد از فعالسازی افزونه، گزینه دسترسی سریع افزونه به ادمین بار اضافه خواهد شد. برای سهولت در پیکربندی افزونه میتوانید از دسته پیکربندی گام به گام شروع به تنظیم افزونه کنید. نسخه جدید این افزونه به تفکیک بخشها پرداخته و پیکربندی آن زیاد سادهتر شده است.
منوی سئوی وردپرس دربرگیرنده شش زیر منو به شرح ذیل است.
عمومی: دربرگیرنده بخشهای تنظیمات عمومی و مشاهده اطلاعیهها است.
ظاهر جستجو: دربرگیرنده تنظیمات نحوه نمایش محتوا است.
میز اجازه جستجو: بخشی برای وارد کردن کد تاییدیه گوگل است.
اجتماعی: بخشی برای مهار و مدیریت شبکههای اجتماعی است.
ابزارها: دربرگیرنده ابزارهایی برای درونریزی و برونبری اطلاعات سئوی وردپرس و تنظیمات فایلهای اصلی است.
نسخه پولی: برای مشاهده ویژگیهای نسخه پرمیوم و ارتقا از این دسته میتوان کمک گرفت. تنظیمات را از پایین منوی اول شروع میکنیم
بیشتر بخوانید: نکاتی برای جذب شدامد به سایت وردپرس جدیدتان
زیر منوی اول: عمومی
تنظیمات را از زیر منوی عمومی آغاز میکنیم. این دسته دربرگیرنده سه سربرگ است.
پیشخوان
امکانات
ابزارهای وبمستر
پیشخوان
از شیوه نخستین سربرگ به نام پیشخوان میتوانید کلیه اطلاعات و اعلانهای مربوط به افزونه را مشاهده کنید.
yoast-dashbord
امکانات
با مراجعه به سربرگ امکانات میتوانید کلیه بخشها را در حالت فعال یا غیرفعال پیمان دهید. در این دسته امکان فعالسازی تجزیه و تحلیل خوانایی مطالب، نقشههای XML سایت، نوار منوی مدیریت و… وجود دارد.
با پروا به نیازهای خویش بخشهای مد نظر را پرکار کنید. بهطور پیشفرض کلیه موارد در حالت فعال پیمان دارند.
facility- سئوی وردپرس
ابزارهای وبمستر
قسمت ابزارهای وبمستر دربرگیرنده سه فیلد است که میتوانید تاییدیههای مربوط به بینگ، گوگل و یاندکس را در این سه فیلد وارد کنید.
برای دریافت هر کد میتوانید بر روی لینک روبرو فیلد کلیک کنید. این بخش برای ایجاد اتصالات و به کارگیری انواع ابزارهای وبمستران است. در فرجام تنظیمات بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
ابزارهای وبمستر
زیر منوی دوم: ظاهر جستجو
با کلیک بر روی ذیل منوی نما جستجو به صفحهای مثل تصویر زیر هدایت خواهید شد. این بخش تنظیمات کمابیش مهمی را شامل میشود که حد باید پیکربندی شوند. آغاز سربرگ عمومی را بررسی میکنیم.
بیشتر بخوانید: دیکشنری سئو سایت – تقدیر اول
عمومی
این سربرگ برای پیکربندی تنظیمات کلی افزونه است که هنگام جستجو به بازدیدکنندگان نمایش داده می شود. دقت کنید این تنظیمات زیاد مهم هستند.
ظاهر جستجو - یوست
جداکننده عنوان: در انتهای عنوان سئوی مطالب نام وبسایت درج میشود در این دسته میتوانید مشخص کنید که فاصل نام وبسایت و عنوان سئو چه کاراکتری باشد که بهصورت پیشفرض کاراکتر خط ویس گزینش شده است.
صفحه خانه: در این دسته میتوانید برای صفحه اصلی خود عنوان و توضیحات باره عقیده را وارد کنید.
گراف دانش: از کشوی مقابل این دسته میتوانید مشخص کنید که صاحب وبسایت یک شخص حقیقی است یا حقوقی. چنانچه وبسایت شخصی است گزینه شخص را انتخاب کرده و در فیلد بعدی اسم خود را وارد کنید.
در صورتی که وبسایت از آن سازمان یا شرکت است گزینه شرکت را گزینش کنید و در فیلدهای بعدی نام کمپانی را وارد کرده و تصویری را بهعنوان سمبول(لاتین) کمپانی بارگذاری کنید.
انواع محتوا
سربرگ انواع درونمایه شامل تنظیمات پیوسته با فعالسازی درج تاریخ نوشتهها و برگهها، فعالسازی نمایش فیلد توضیحات متا برای برگهها و نوشتهها، فعالسازی امکان نمایش برگهها و نوشتهها در موتورهای جستجو است.
پس از آن اینستاگرام تمام اطلاعات اینستاگرامی را در یک فایل آرشیو جمعآوری کرده و لینکش را به شما ایمیل میکند. تنظیم شبکه های اجتماعی سایت در افزونه سئو وردپرس Yoast برای گراف دانش وقتی این فایل را دانلود و باز میکنید، با حجم عظیمی از دادهها مواجه میشوید! از تمام تصاویر، ویدئوها و استوریها تا نام کاربری فالوئرها و کسانی که بلاکشان کردهاید تا حتی پستهایی که لایک کردهاید. همه چیز را اینجا پیدا میکنید!
خبر بد این است که این اطلاعات بهصورت فایلهای JSON به شما داده میشود. برای اینکه خواندن این فایلها کمی راحتتر شود، میتوانید متن آنها را در این سایت
konklone.io/json کپی کنید (نگران نباشید، این سایت کاملا آفلاین است) تا به فرمتی خواناتر نمایش داده شود.
فیسبوک
برای دریافت اطلاعاتتان از فیسبوک از طریق رایانه به این سایت بروید و وارد حساب کاربری خود شوید. سپس از منوی دست راست بالا (آیکون مثلث رو به پایین) تنظیمات را انتخاب کنید. حال در قسمت تنظیمات عمومی (General Settings) روی لینک دانلود یک کپی از دادهها (آخرین مورد در تنظیمات) کلیک کنید.
اکنون فیسبوک پیامی میدهد مبنی بر اینکه جمعآوری اطلاعات ممکن است کمی زمان ببرد. با زدن دکمه Start My Archive به صفحه بعد میروید و در آنجا هم دوباره روی همین دکمه میزنید تا جمعآوری دادهها آغاز شود. هنگامی که این کار به انجام برسد، اعلانی به شما داده میشود تا کل دادههایتان در فیسبوک را بهصورت یک فایل زیپ دانلود کنید. (ایمیلی هم با لینک دانلود برایتان ارسال خواهد شد)
در آرشیو زیپ دانلود شده، یک فایل index.htm وجود دارد که با باز کردن آن، تمام اطلاعات در صفحات مختلف بهصورت دستهبندی شده و مرتب نمایش داده میشود: پیامها، تصاویر، ویدئوها و دیگر محتواهای شما و البته دادههای دیگری که میدانستید فیسبوک جمعآوری میکند، ولی نمیخواستید به آنها فکر کنید! زمانهای ورود، اطلاعات مکانی، آدرس IPهایی که با آنها به حسابتان وارد شدهاید، کلماتی که براساس آنها به شما تبلیغات هدفدار نشان داده میشد و همچنین دادههای تشخیص چهره شما بهصورت سه عدد رمزنگاری شده!
آرشیو دادههای توییتر هم مانند آرشیو فیسبوک دارای یک فایل index.html است
توییتر
توییتر هم مانند فیسبوک مسیر تقریبا سرراستی را برای دریافت دادهها در اختیارتان میگذارد. در صفحه اصلی روی آواتارتان در قسمت بالا سمت راست بزنید و با کلیک روی تنظیمات وارد این بخش شوید. در صفحه تنظیمات، از منوی سمت چپ، گزینه یکی مانده به آخر، یعنی Your Twitter Data را انتخاب و رمز ورودتان را وارد کنید.
در این قسمت اطلاعات مختلف مربوط به حسابتان، چه عمومی و چه شخصی را مشاهده میکنید. در پایین صفحه دو دکمه درخواست دادهها (Request Data) یکی برای خود توییتر و یکی برای پریسکوپ وجود دارد. با زدن روی این دکمه، توییتر شروع به جمعآوری دادههایتان میکند که چند دقیقهای به طول میانجامد. پس از اتمام این عمل، پیامی به شما برای دانلود دادههای آماده شده داده میشود.
آرشیو دادههای توییتر هم مانند آرشیو فیسبوک دارای یک فایل index.html است که یک صفحه تمیز حاوی توییتها، تصاویر، لینکها و ... را به شما نمایش میدهد. علاوه بر این، امکان یافتن سریع توییتها براساس تاریخ به کمک یک ابزار جالب وجود دارد. موارد دیگری چون اطلاعات حساب کاربری (تاریخ ایجاد، تعداد توییت و ...) را هم میتوانید در این صفحه ببینید. توییتر برای آنهایی که علاقه به تحلیل داده دارند قابلیت دریافت آرشیو به فرمت JSON و CSV را فراهم کرده است، به همراه یک فایل ReadMe برای راهنمایی نحوه کار کردن با آنها.
حجم ترسناک داده!
بگذارید کمی بترسانمتان! فکر میکنید فیسبوک یا سرویسهای گوگل چقدر اطلاعات از شما در اختیار دارند؟ به نظرتان حجم این دادهها چقدر است؟ از هنگامی که امکان دریافت دادههای شخصی ذخیره شده توسط این شبکهها در اختیار عموم قرار گرفته، کاربران زیادی اقدام به دانلود و بررسی آن کردهاند و خروجی قضیه واقعا ترسناک است! حجم اطلاعاتی که فیسبوک از یک کاربر عادی در اختیار دارد، حدود 500 مگابایت است، معادل تقریبا 400 هزار صفحه متن! برای گوگل با 50 سرویسش، خیلی بیشتر از این است.
آنقدری که جمعآوریاش روی سرورهای گوگل ممکن است چند ساعت طول بکشد! و البته محتوای این دادهها از ابعاد آنها بسیار ترسناکتر است. گوگل نه فقط سایتهایی که جستوجو کردهاید بلکه خیلی از سایتهایی که عادی بازدید کردهاید (از طریق شبکه تبلیغاتی خود)، مکانهایی که رفتهاید) با اطلاعات GPS، همه ایمیلهایتان (حتی آنهایی که پاک کردهاید) را میداند و حتی آمار استفاده از اپهای روی گوشی اندرویدیتان را هم دارد!
جستجوی ایمیلهایی که مدت زیادی از گم شدنشان میگذرد با استفاده از فانکشنهای جستجوی مایکروسافت Outlook کار سادهای است، البته تا زمانیکه این فانکشنها بهدرستی کار کنند. اما گاهی اوقات میبینیم که جستجوی Outlook بهدرستی کار نمیکند و هیچ پاسخی را برنمیگرداند. نگران نباشید. راهکارهای عنوان شده در این مطلب مشکل شما را حل میکند.
جستجوی ایمیلهایی که مدت زیادی از گم شدنشان میگذرد با استفاده از فانکشنهای جستجوی مایکروسافت Outlook کار سادهای است، البته تا زمانیکه این فانکشنها بهدرستی کار کنند. اما گاهی اوقات میبینیم که جستجوی Outlook بهدرستی کار نمیکند و هیچ پاسخی را برنمیگرداند. نگران نباشید.
ابزار جستجویی که نتیجهای ارائه ندهد هیچ فایدهای ندارد. اما با یکی از هفت روش زیر میتوانید مجددا این ویژگی حیاطی را بهکار بیاندازید.
1- ایندکس Outlook را دوبارهسازی کنید.
اول از همه سراغ راهکاری میرویم که معمولا مشکل را حل میکند.
روش اول: از Programs and Features استفاده کنید
در نوار جستجوی ویندوز 10 کلمه Control را تایپ کنید و بهترین گزینه برای باز کردن کنترل پنل را انتخاب کنید. بهمسیر Programs -> Programs & Features بروید. با رفتن بهپایین صفحه گزینه Outlook 2016 یا هر نسخهای از مایکروسافت آفیس که روی دستگاه نصب دارید را انتخاب کنید.
از منوی بالا، Change را انتخاب کنید. حالا میتوانید Quick Repair (اصلاح سریع) یا Online Repair (اصلاح آنلاین) را انتخاب کنید. اگر میخواهید بدون اینترنت مشکل را حل کنید ابتدا Quick Repair و سپس Repair را انتخاب کنید تا ایندکسینگ Outlook ترمیم شود.
ابزار جستجوی Outlook
اجازه دهید تا کار تکمیل شود. سپس سیستم را ریستارت کنید.
روش دوم: از گزینه Outlook Index Repair Menu استفاده کنید
گزینه دومی هم برای ترمیم ایندکس Outlook وجود دارد. فقط کافی است بدانید که آنرا کجا پیدا کنید.
ابتدا، Outlook را باز و File > Options > Search را انتخاب کنید. بعد از آن، Indexing Options و سپس Advanced را انتخاب کنید.
عملکرد جستجوی Outlook
نهایتا، Rebuild را انتخاب و روی OK کلیک کنید. این کار ممکن است مدتی طول بکشد. بعد از تکمیل دوبارهسازی، سیستم را ریستارت کنید.
ترمیم مشکللات جستجوی Outlook
همچنین: شرایط ایندکسینگ را دوباره بررسی کنید
راه حل سریع دیگری هم برای بررسی وضعیت ایدکسینگ Outlook وجود دارد.
در داخل Outlook، نوار جستجو را باز کنید. زبانه Search را از نوار منو انتخاب کنید. سپس، به مسیر Search tools > Indexing Status بروید و ببینید که چند مورد در صف ایندکس قرار دارند. همزمان با ایندکس شدن تمام آیتمهای صف انتظار میتوانید از برنامه استفاده کنید. اما ممکن است برخی گزینهها کار نکنند.
2- مکان ایندکس Outlook را چک کنید
برنامه Outlook را باز کنید و بهمسیر File > Options > Search > Indexing Options بروید. گزینه Modify را از پنل Indexign Options انتخاب کنید. مطمئن شوید که Microsoft Outlook تیک خورده باشد، سپس روی OK کلیک کنید.
سیستم را ریستارت کنید.
3- با استفاده از رجیستری جستجوی Outlook را ترمیم کنید
این امکان وجود دارد که با استفاده از رجیستری ویندوز قسمت جستجوی Outlook را ترمیم کنید.
کلیدهای ویندوز و R را با هم بگیرید تا پنجره Run باز شود. عبارت regedit را تایپ و Enter کنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود. سپس، کلیدهای Ctrl + F را بگیرید تا منوی جستجو باز شود. در این مرحله، کلید رجیستری زیر را وارد کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Windows Search
وقتی این کلید پیدا شد، پنل سمت راست را انتخاب و روی گزینه New Dword که 32 بیتی است کلیک کنید. نام Dword جدید را PreventIndexingOutlook بگذارید و مقدار "0" را بهآن تخصیص دهید.
کلید OK را انتخاب و سپس سیستم را ریستارت کنید.
4- مایکروسافت آفیس 2016 را بهروزرسانی کنید
آخرین باری که آفیس سیستمتان را بهروزرسانی کردید چه زمانی بود؟ شاید مشکلاتی که در خصوص جستجوی Outlook با آن برخورد میکنید با بهروزرسانی آفیس بهآخرین نسخه موجود برطرف شود.
برنامه Outlook را باز کنید. بهمسیر File > Office Account بروید (برای سایر برنامه آفیس فقط Account را پیدا کنید). در زیر Product Information منوی کشویی Update Options را پیدا کنید. اگر Update Now در دسترس است آنرا انتخاب کرده و اجازه دهید فرآیند نصب کامل شود.
اگر هیچ گزینهای در رابطه با بهروزرسانی نمیبینید و فقط یک دکمه About وجود دارد، موارد زیر را بررسی کنید:
1- آیا از لایسنسی که محل کارتان در اختیار شما گذاشته استفاده میکنید؟
2- آیا Group Policy سیستم را تغییر دادهاید؟
3- آیا در محل کارتان از Group Policy برای متوقف کردن بهروزرسانیهای دستی استفاده میشود؟
4- آیا فرد دیگری نسخه قفل شکسته آفیس را روی سیستم شما نصب کرده است؟
همواره میتوانید بهروزرسانی مایکروسافت آفیس را از صفحه دانلود Office Updates بهصورت دستی نصب کنید.
5- فایل Outlook Personal Folder یا همان PST. را ترمیم کنید
یکی دیگر از راهکارهای موجود ترمیم فایل PST. با استفاده از ابزار Inbox Repair است. اگر فایل PST. شما آسیب دیده باشد جستجوی Outlook بهمشکل میخورد.
در ابتدا، ابزار ترمیم را پیدا کنید. مکان این ابزار به نسخه Outlook نصب شده روی سیستم مربوط میشود. باید در یکی از آدرسهای زیر دنبال scanpst.exe باشید:
همچنین باید محل ذخیره فایل PST. را بدانید. کاربرانی که از نسخههای 2010، 2013 و 2016 نرمافزار Outlook استفاده میکنند باید در این آدرس فایل شخصی خود را پیدا کنند:
C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Microsoft\Outlook
روی scanpst.exe کلیک راست و Run as Administrator را انتخاب کنید. دکمه Browse را کلیک کرده و آدرس فایل شخصی خود را در این مکان کپی کنید. اکانت مربوطه را انتخاب کنید، بعد Open و سپس روی Start کلیک کنید. این فرآیند حدود چند دقیقه طول میکشد اما بهاحتمال زیاد مشکلات شخصی شما را برطرف میکند.
6- تنظیمات Outlook Indexing Group Policy را بررسی کنید
این گزینه زمان بیشتری میبرد، اما اگر احیانا این تنظیمات تغییر کرده باشد، مشکلات دیگری هم خواهید داشت. اما تست همه راهحلهای موجود در این خصوص ارزش آنرا دارد. متأسفانه، این گزینه تنها در دسترس کاربران ویندوز 10 نسخه پرو است و کاربران نسخه هوم به پنل Local Group Policy Editor دسترسی ندارند.
در نوار جستجوی منوی استارت gpedit را تایپ کنید.
حالا بهمسیر User Configuration > Administrative Templates > Search بروید. گزینههای Default Excluded paths و Prevent indexing certain paths را بهعنوان جایگزینی برای مایکروسافت چک کنید.
اگر وضعیت Policy روی Not Configured قرار دارد، پس باید جای دیگری دنبال مشکلتان باشید.
7- Outlook را دوباره نصب کنید
بهعنوان آخرین راهکار و در حالتی که هیچ کدام از روشهای فوق کارساز نبود چارهای بهجز نصب مجدد مایکروسافت Outlook ندارید. هرچند که این کار زمانبر و چندان ایدهآل نیست، اما برخی از کاربران ادعا میکنند که نصب دوباره بهعنوان آخرین راهکار تمام مشکلات را برطرف میکند.حتما میدانید که گوگل در کروم نسخه 68 سایتهایی که غیر HTTPS هستند را با عنوان "not secure" مشخص میکند. اما آخرین نسخه گوگل کروم ویژگیها و امکانات خیلی بیشتری را با خود بههمراه دارد.
کروم 68 یک ویژگی و قابلیت بسیار کاربردی برای افرادی که عاشق ایموجی هستند دارد. پنل ایموجی در حال حاضر در فاز آزمایش قرار دارد، اما شما میتوانید با پرچمها یا همان فلگهای کروم این ویژگی را فعال کرده و آنرا تست کنید.
ایموجیها در گوگل کروم
برای فعال کردن پنل ایموجی در کروم مراحل زیر را دنبال کنید:
1- به آدرس chrome://flags بروید.
2- با استفاده از نوار جستجو Emoji Context Menu flag را پیدا کنید. این پرچم کروم برای پلتفرمهای ویندوز، لینوکس و macOS در دسترس است.
فعال کردن پنل ایموجی در کروم 68
3- آنرا روی Enabled قرار دهید و وقتی پیام restart Google Chrome روی صفحه ظاهر شد روی آن کلیک کنید.
از نظر شکل ظاهری، این پنل مشابه همان پنلی است که در ویندوز 10 تعبیه شده و حالا کروم در حال استفاده از آن است. اگر دوست دارید در داخل ویندوز 10 به ایموجیها دسترسی داشته باشید کلیدهای "Windows + (.)" را بگیرید.
ایموجیها بهترین روش برای بیان چیزهایی هستند که نمیتوانیم آنها را در قالب کلمات بیان کنیم. شاید بههمین دلیل است که دائما تعداد بیشتری ایموجی معرفی میشود و پشتیبانی از آنها نیز به پلتفرمهای بیشتری اضافه میشود. همین اخیرا متوجه شدیم که خط فرمان ویندوز هم پشتیبانی از ایموجیها را آغاز خواهد کرد.
شاید با مشاهده تصاویر پروفایل کاربران در اینستاگرام به فکر دانلود آنها در گوشی و یا رایانه خود بیافتید؛ با روشهایی ساده میتوانید این کار را انجامدهید.
بسیاری از کاربران فضای مجازی برای دانلود نمایهها در اینستاگرام با مشکل مواجه هستند زیرا این مشکل در پارهای از موارد جنبه ضروری پیدا میکند. ممکن است برای ارتباط با مخاطبی خاص در اینستاگرام شما نیاز به نمایه پروفایل او داشته باشید.
چند روش متفاوت برای ذخیره نمایه در اینستاگرام وجود دارد. اهمیت این موضوع زمانی آشکار میشود که شما بخواهید از تصویر نمایه خود در اینستاگرام استفاده کنید و به هر دلیلی آن تصویر را در حافظه گوشی و رایانه نداشته باشید. در نهایت برای دسترسی به تصویر مورد نظر راهی به جز دانلود نمایه برایتان باقی نمانده باشد. در مطلب زیر قصد داریم چگونگی ذخیرهسازی نمایه در اینستاگرام را بیان کنیم:
ذخیرهسازی نمایه پروفایل اینستاگرام در رایانه
کاربران به راحتی میتوانند به وسیله رایانه و بدون هیچ برنامه کمکی، نمایه مورد نظر را در رایانه ذخیره کنند.
گام اول - در مرورگر صفحه کاربری فرد مورد نظر را در اینستاگرام(خودتان یا دوستانتان) باز کنید. سپس بر روی تصویر نمایه کلیک راست و گزینه copy image address را انتخاب کنید.
ذخیره تصویر پروفایل اینستاگرام در گوشی
گام دوم - آدرس(URL) تصویر کپی شده را در یک صفحه جدید در قسمت address bar در یک مرورگر اینترنتی دلخواه اضافه(paste) میکنید. نکته قابل توجه در این قسمت حذف کردن بخش (( s150*150/)) از آدرس URL است زیرا با حذف این بخش از تصویر نمایه اینستاگرام با کیفیت اصلی و کامل قابل مشاهده است.
ذخیره تصویر پروفایل اینستاگرام
گام سوم - حال کافی است با راست کلیک کردن روی تصویر نمایه باز شده گزینه save image را انتخاب کنید تا به سادگی نمایه مورد نظر در محل دلخواه شما در رایانه ذخیره شود.
تصویر پروفایل اینستاگرام
ذخیرهسازی نمایه پروفایل اینستاگرام در گوشی هوشمند اندروید
تمامی مطالب یاد شده در زمان دسترسی مستقیم به رایانه امکانپذیر است. حالا اگر از رایانه شخصی دور بودیم و تنها به گوشی اندروید دسترسی داشتیم چه باید کرد؟!
برای دانلود تصویر پروفایل اینستاگرام در گوشیهای هوشمند اندروید در اولین مرحله باید نرمافزاری با امکان دانلود تصویر پروفایل اینستاگرام که مبتنی بر سیستمعامل اندروید باشد بر روی گوشی خود را دانلود و نصب کنید.
1- نرمافزار Insta Profile Zoom and Save
با دانلود و نصب این نرم افزار بر روی گوشیهای اندروید، کاربران به سادگی میتوانند حتی بدون نیاز به باز کردن اپلیکیشن اینستاگرام نمایه مورد نظر خود را از اینستاگرام دانلود و ذخیره کنند. این اپلیکیشن به صورت رایگان برای تمامی کاربران در دسترس میباشد و کاربران تنها با وارد کردن نام و مشخصات خود میتوانند در برنامه ثبت نام کنند و وارد آن شوند و سپس با اشاره روی دکمه دریافت تصویر(Get Profile Picture) نمایه انتخاب شده را دانلود کنند.
پس از اشاره روی دکمه get profile picture نرمافزار جستجویی گسترده را در دنیای اینستاگرام شروع میکند و تصاویر پروفایل اشخاص مورد نظر هر کاربر را نمایش میدهد. پس از دریافت نمایه پروفیل مورد نظر کاربر میتواند با اشاره بر روی آیکونی فلاپی مانند واقع در گوشه سمت راست بالای صفخه نمایشگر گوشی، تصویر را ذخیرهسازی کند. در این اپلیکیشن کاربر همچنین میتواند با لمس آیکون Share تصاویر پروفایل را با دیگران به اشتراک بگذارد.
اپلیکیشن Insta Profile Zoom and Save تنها 3 مگابایت حجم دارد و از طریق Google Play Store قابل دانلود است.
2- نرمافزار Insta Big Profile Photo
تصاویر پروفایل اینستاگرام اکثرا کوچک هستند و این امر سبب سخت شدن تشخیص چهره و یا جزییات تصویر نمایه مورد نظر میشود. در همین جهت بهرهگیری از اپلیکیشنی که امکان بزرگنمایی و زوم بر روی تصاویر را داشته باشد، بسیار کمک کننده است.
برای مشاهده تصویر بزرگنمایی شده پروفایل اینستاگرام کافی است پس از وارد شدن به Instagram با لمس فلش کوچک کنار تصویر پروفایل از URL تصویر مورد نظر رونوشت(copy) بگیرید و سپس آن را در قسمت مربوطه نرمافزار Insta Big Profile Photo پیس(paste) کنید. در نهایت با لمس گزینه Load it میتوانید تصویر پروفایل اینستاگرام را با اندازه بزرگتر و اصلی مشاهده کنید.
این اپلیکیشن با حجم 10 مگابایت در Google Play Store موجود میباشد.
3- نرمافزار Profile Picture Download For Instagram
این اپلیکیشن به دلیل سادگی و زیبایی بینظیر موفق به کسب نمره 4.7 از 5 در فروشگاه مجازی Google Play شده است.این برنامه همانند اپلیکیشن Insta Profile Zoom and Save نیاز به اجرا یا نصب Instagram روی حافظه گوشی هوشمند اندروید ندارد که خود امتیاز بزرگی محسوب میشود.
کاربر تنها باید نام پروفایل مورد نظر خود را در قسمت جستجو اپلیکیشن تایپ و سپس آیکون Sreach را لمس کند. پس از این مرحله نمایه اینستاگرام مورد نظر روی صفحه نمایش گوشی نمایان میشود. کاربران با اشاره به گزینه Download this picture در قسمت پایینی صفحه میتوانند تصویر پروفایل اینستاگرام را در گوشی دانلود و ذخیره کنند. تصویر ذخیره شده در گالری گوشیهای هوشمند اندروید قابل مشاهده میباشد.
این اپلیکیشن با حجم 3 مگابایت در Google Play Store قابل دسترسی کاربران است.