قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

اخبار روز تکنولوژی

واژه «بیت‌باکس»‌ (Beatbox) به اجرای موسیقی توسط دهان و بدون استفاده از آلات موسیقی گفته می‌شود (دانلود نمونه‌ای از اجرای یک بیت‌باکس). از طرفی دیگر شما با مترجم گوگل که توانایی ترجمه اکثر زبان‌های زنده دنیا به یکدیگر -از جمله فارسی- را دارد نیز آشنا هستید. مترجم گوگل علاوه بر امکان ترجمه،‌ امکان تلفظ واژگان برای برخی زبان‌ها را نیز امکان‌پذیر کرده است. در این ترفند جالب، قصد داریم به معرفی روشی بپردازیم که با استفاده از آن می‌توانید مترجم گوگل را به یک اجراکننده بیت‌باکس تبدیل کنید!

 

بدین منظور:
وارد مترجم گوگل به آدرس http://translate.google.com شوید.
اکنون هر دو زبان مبدأ‌ و مقصد را بر روی German تنظیم کنید.
حالا عبارت زیر را Copy کرده و در قسمت مخصوص ترجمه واژگان Paste کنید:

 

pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpkzvpvzk kkkkkk bsch


اکنون خواهید دید به جای دکمه Listen، دکمه Beatbox به چشم می‌خورد. با کلیک بر روی دکمه Beatbox شاهد اجرای یک بیت‌باکس خواهید بود!

به جای عبارت قبلی، می‌توانید عبارات زیر را نیز آزمایش کنید که هر یک بیت‌باکس های متفاوت و جالب دیگری را برای‌تان اجرا خواهد کرد:

 

pvk pvk pv pv zkh bsch zk pv bsch pzkbsch pvzkpkzvpvzk kkkkkk pv zkh bsch zk pv bsch pzkbsch pv pvk
ttchtt kkkkk, bsch. ttchtt kkkkk, bsch. ttchtt kkkkk, ttchtt kkkkk, ttchtt kkkkk, bsch.
st pv st pv pv zz zz tsk zzh, st pv bvvv bvvvvrk tsk pv tsk pv zk pv tsk pv zk pv tsk pv zk bvpsk tz

 

اما شما خودتان نیز می‌توانید چنین بیت‌باکس‌هایی بسازید! بدین صورت که، هر یک از نُت‌های زیر یک صدا تولید خواهند کرد که با کنار هم قرار دادن آن‌ها می‌توانید به یک ریتم ‌برسید:

zk bschkpv bk tk vk kt kttp krp pv th thp ds


علامتهای . و , نیز باعث ایجاد درنگ‌های کوتاه و بلند بین نُت‌ها خواهد شد.

جالب است بدانید شما می‌توانید در سایت http://googlebeatbox.tumblr.com انواع بیت‌باکس‌های ساخته شده توسط کاربران مختلف را مشاهده کنید و بیت‌باکس های خود را که به وسیله مترجم گوگل ساخته‌اید،‌ به اشتراک بگذارید

قصد دارید تا آدرس سایتی را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید به این دلیل که از قبل زبان کیبورد ویندوز بر روی فارسی قرار گرفته است،‌ آدرس سایت اشتباهاً به زبان فارسی تایپ می‌شود و ناچارید عبارت اشتباه را پاک نموده، زبان کیبورد را به انگلیسی تغیر دهید و مجدد آدرس صحیح را وارد کنید. این مشکل چه برای کاربران حرفه ای که تند تایپ می‌کنند و چه برای کاربران مبتدی که به هنگام تایپ به صفحه کلید نگاه می‌کنند پیش می‌آید. در این ترفند قصد داریم به معرفی راهی بپردازیم که دیگر نگرانی از این بابت نداشته باشید، به طوری که هر آنچه از این پس در نوار آدرس فایرفاکس وارد می‌کنید،‌ به طور اتوماتیک انگلیسی تایپ شود.

 

بدین منظور:
تنها نیازمند یک افزونه به نام Input Language Assistant هستیم. با نصب این افزونه بر روی مرورگر فایرفاکس، در صورتی که زبان کیبورد بر روی فارسی (یا هر زبانی به غیر انگلیسی) قرار گرفته باشد،‌ به طور اتوماتیک زبان به انگلیسی تغییر پیدا می‌کند و اشتباهی رخ نمی‌دهد.
برای نصب این افزونه به لینک زیر بروید:

http://addons.mozilla.org/af/firefox/addon/48578

سپس با انتخاب Add to Firefox و سپس کلیک بر روی دکمه Install،‌ افزونه را نصب کنید. پس از نصب افزونه نیاز است که یک بار فایرفاکس را ببندید و آن را از نو باز کنید.
تنها دقت کنید اگر یک تب باز کنید و همان زمان زبان کیبورد را بر روی فارسی قرار دهید و در نوار آدرس تایپ کنید،‌ زبان همچنان فارسی خواهد بود. اما اگر ابتدا زبان را به فارسی تغییر دهید و سپس یک تب جدید باز کنید و در نوار آدرس تایپ کنید متوجه کارکرد افزونه خواهید شد.

شما در طول روز سایت ها و صفحات زیادی را توسط مرورگر در اینترنت مشاهده میکنید. این صفحات هر کدام ساختار و قالب های متفاوتی دارد. اما شاید دوست داشته باشید هر صفحه ای که میبینید را خودتان دستکاری کنید! عکس ها را کوچک و بزرگ کنید ، نوشته ها را تغییر دهید ، جدول ها را بالا و پایین کنید و تقریبأ یک ویرایش کلی را در صفحه انجام دهید و آن را به فرمی که دوست دارید تبدیل کنید. در این ترفند قصد داریم یک راه بسیار جالب را به شما معرفی کنیم که بدون هیچ برنامه ای و تنها از طریق مرورگر اینترنتی تان و یک کد ، هر سایتی که دوست دارید را تغییر دهید و آن را دستکاری کنید. تنها مشکلی که وجود دارد اینست که نمیتوان آن برای همیشه ذخیره کرد! یکبار امتحان کردن این ترفند خالی از لطف نیست.

بدین منظور:
به سایت و صفحه ای که قصد ویرایش آن را دارید بروید.
به عنوان مثال در همین صفحه موجود در ترفندستان که مشغول خواندن این ترفند هستید.
سپس کد زیر را Copy کرده و در Address Bar (نوار آدرس) مرورگر Paste کنید و Enter بزنید:

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

پس از زدن Enter پیغام خاصی نمایش داده نمیشود.
تنها حالت صفحات تغییر میکند.
اکنون موس را بر روی قسمت های مختلف صفحه ببرید ، میبینید که میتوانید سایز عکس ها را تغییر دهید ، متون را جابجا کنید و تقریبأ یک ویرایش کامل انجام دهید.
همان طور که ذکر شد پس از رفرش صفحه همه چیز به حالت قبلی باز میگردد.
این ترفند بر روی کلیه مرورگرها قابل اجراست.

در صورتی که شما هم از آن دسته افرادی هستید که نامه های خود را با برنامه Outlook Express ارسال و دریافت میکنید، میتوانید از قابلیت جالب این برنامه استفاده نمایید. بدین شکل که میتوانید در انتهای تمامی ایمیلهای ارسالی یک عبارت و یا یک عکس را قرار دهید تا به عنوان امضای ثابت شما برای دریافت کنندگان ایمیل ارسال شود.

 

بدین منظور:
ابتدا Outlook Express را باز کرده و از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید.
سپس بر روی قسمت Signatures کلیک کنید.
در بخش Signatures براحتی می توانید یک امضا برای نامه هایتان بسازید. برای این کار روی New کلیک کنید و در ویرایشگر پایین در قسمت Text متن مورد نظر خود را وارد کنید یا چنانچه فایل خاصی (تصویر امضای واقعی شما) مد نظر شماست از قسمت File آن را وارد کنید.
در پایان به این نکته دقت کنید که اگر میخواهید امضای شما به انتهای همه نامه های ارسالی شما اضافه شود باید گزینه Add signatures to all در بخش Settings signatures تیک خورده باشد. در ضمن اگر نمی خواهید امضای شما به انتهای پاسخ نامه های اضافه شود باید گزینه Don't add signatures to تیک خورده باشد.

قطعاً زمان هایی پیش خواهد آمد که به دلیل مسافرت یا تعطیلات کاری به ای میل خود دسترسی نداشته باشید. این تاخیر چندروزه در مطالعه ای میل ها و ارسال پاسخ می تواند به قیمت رنجیده شدن دوستان یا از دست رفتن فرصت های کاری تمام شود. Vacation Response به عنوان یک پاسخگوی اتوماتیک به تمامی ای میل های دریافت شده پاسخی مناسب خواهد داد و از ارسال کننده آنها به واسطه عدم دسترسی شما به صندوق پستی تان پوزش خواهد خواست.


روش کار بسیار ساده است:

بر روی Options از ناحیه بالا و سمت راست صفحه اصلی ای میل خود کلیک کرده و از منویی که ظاهر خواهد شد گزینه Mail Options را انتخاب کنید. از سمت چپ صفحه ظاهرشده گزینه Vacation Response را انتخاب کنید. در صفحه ای که ظاهر خواهد شد گزینه Enable auto response during your vacation را فعال کرده، تاریخ شروع زمان پاسخگویی خودکار را در قسمت Auto respond from و تاریخ پایان زمان پاسخگویی خودکار را در قسمت up until وارد کنید. در مقابل هر کدام از این گزینه ها، کادر اول برای وارد کردن ماه، کادر دوم برای وارد کردن روز و کادر سوم برای وارد کردن سال در نظر گرفته شده است. در قسمت Generic Response متنی را که مایلید در پاسخ به ای میل های دریافتی به صورت اتوماتیک ارسال شود، درج کنید. این پاسخ می تواند اعلام وصول ای میل و قولی برای مطالعه و پاسخ به آن پس از بازگشت از تعطیلات باشد. در صورت تمایل می توانید در قسمت Special Response پیغامی را به صورت اختصاصی برای ای میل های مورد نظرتان درج کنید. در پایان روی گزینه Save Changes در بالای صفحه کلیک کنید.

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟ بر خلاف بروز رسانی های قبلی پنگوئن و پاندا که در آغاز به عنوان یک افزونه برای الگوریتم اصلی گوگل منتشر شده بودند، مرغ مگس خوار از همان آغاز به هسته اصلی الگوریتم گوگل اضافه شد، در حالی که باور بر این است که بسیاری از اجزاء موجود الگوریتم اصلی دست نخورده باقی مانده است، بروز رسانی Hummingbird به صورت فزاینده و پیچیده ای در مورد ی تعهد و هدف گوگل به اثر دادن پیوسته ترین نتایج به پرس و جوی کاربران است.


گوگل در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۳ الگوریتم مرغ مگس خوار (  Hummingbird  ) را شناسایی کرد، این معرفی در حالی بود که یک ماه پیش این الگوریتم آغاز به پیشه کرده بود. در حالی که پس از بروزرسانی های قبلی مثل پاندا و پنگوئن گزارش ها زیاد زیادی مبنی بر از دست رفتن شدامد و رنکینگ به وجود می آمد، به نظر می رسد Hummingbird تاثیر منفی روی وب کلی نداشته باشد. به طور مفصل تر این بروز رسانی اغلب به عنوان یک اثر گذاری مثبت بر روی پایگاه فرهنگ و اطلاعات گوگل که به عنوان «Knowledge Graph» شناخته می شود. با این حال برخی از سئوکار ها گزارش داده اند که این بروزرسانی بر روی بعض از نتایج کارایی گذاشته است.


گراف فرهنگ و جستجوی معنایی

برای فهم کامل منظور و پشت پرده ی الگوریتم مرغ مگس خوار، مهم است که ابتدا با خاصیت های اصلی موتور های جستجو که بیشترین تاثیر گذاری را دارند آشنا شویم: جستجو معنایی و گراف(نمودار) دانش.


یک سنه قبل از انتشار الگوریتم مرغ مگس خوار، گوگل Knowledge Graph یا همان گراف نزاکت را عرضه کرد، هرچند که واقعا یک نمودار یا گراف نبود، بلکه بیشتر یک سری ویژگی جدید به SERP یا صفحه نتایج موتور جستجو بود، که با قصد فراهم آوردن پاسخ های تند و دقیق به پرسش های کاربران در باره افراد، محیط‌ ها و چیزها بود.


شما می توانید با جستجو برای «chocolate chip cookies» دیاگرام های دانشی که برای آن وجود دارد را تماشا کنید. این SERP ها حاوی نتایج و لینک های ارگانیک به سایت هایی که این داده ها متعلق به گرفتن شده است هستند، وانگهی یک سری داده های غنی نیز در گراف فرهنگ هستی دارد، همانند یک جعبه ی استجابت شامل شیوه تهیه، در پنل سمت راست هم می توانید اطلاعات و ارزش غذایی این محصول را پیدا کنید، همچنین رهنمود هایی برای جستجو های پیوسته هستی دارد.


چگونه گوگل تصمیم می گیرد این نمودار ها و اطلاعتی که نمایش می دهد به اندازه ی کافی احتیاج و هدف کاربر برای سپریدن این جستجو را رفع می سازد؟ در این جا جستجوی معنایی وارد می شود.


جستجوی معنایی تلاش می کند الی نتایج موجود در SERPها را متناسب به زبان پرس وجوی کاربران اینترنت و فراتر از معانی واژه ها منحصر به فرد مطابقت دهد، مطالب حاشیه ای را وارد بازی کند، چه زمانی که قصد کاربر ضمنی باشد چه روشن فرقی ندارد. برای بهتر آشنا شدن با جستجوی معنایی در عمل مجدد نگاهی به تصویر بالا که SERPهای مربوط به «chocolate chip cookies» را پرتو می دهند، بیاندازید. هرچند که جستجویی که انجام شده صرفا برای کوکی بوده است، جستجوی معنا شناختی به رغم واضح بودن نتایج جستجو برآورد هایی نیز اتمام دیتا است(که، به معنای راستین ، می تواند به تصاویر یا تعریف کوکی ها اشاره کند)، قصدی که در پشت جستجو هستی دارد با زبانی که برای آن استفاده شده است متفاوت است. پس گوگل نتایجی را نشانه داده است که اغلب قصد کاربر را پرتو می گیرد الی زبان جستجوی کاربر را. در نتیجه، ما شاهد SERP پر از اجازه العمل ها، حقایق تغذیه، و دیگر موضوعات مربوط به ساخت و یا خوردن کوکی ها است.


به گفته خودشان، افزایش قدرت جستجوی معنایی گوگل را توانا می سازد، کلمات خود و رابطه های بین موجودیت ها با یک سایر را در دنیای واقعی درک کنند. تمرکز Hummingbird در مطابقت دادنِ پرس و جو ها با نتایج جستجو متکی بر هوشمندی تکنولوژی گوگل است.


مبحثِ جستجوی معنایی زیاد پیچیده است، پس یک مثال دیگر از نحوی پیشه آن را در دنیای وب مطرح می کنیم. فرض کنید یک کاربر گوگل این جستجو را در کادر جستجو وارد می کند: بهترین رستوران ایتالیا. گوگل می تواند بفهمد که واژه ی بهترین به معنای مرتب سازی بر پای بست، کیفیت و ایتالیا اشاره به یک نوع غذا ویژه در رستوران ها دارد.


نشانه های الگوریتم مرغ مگس خوار

یکی از قصد های اصلی Hummingbird، برگردان جستجوی معنایی از یک مفهوم به یک درستی بود و همین سوژه در پایان به یک استاندارد جستجو تبدیل شد. این سعی ها منجر به این شد که حدث تقریبی از قصد جستجوی کاربر شفا پیدا کند، پس برای جستجوی بالا، کاربر یکسری رستوران ایتالیایی را بر بنیاد منطقه اطراف دریافت می کند، و بهترین رستوران های موحود در کشور ایتالیا و نتایج غیر پیوسته دیگر را به ما اثر نمی دهد.


الگوریتم مرغ مگس خوار و جستجوی صوتی

در گذشته بروزرسانی الگوریتم مرغ مگس خوار به عنوان بزرگترین قدم گوگل به دنیای دوری ناپذیر جستجوی صوتی بود. زمانی که Hummingbird در سنه ۲۰۱۳ عرضه شد، «جستجوی مکالمه ای» در حال ایجاد موج هایی در جامعه ی سئو بود. این شغل گوگل را در درک زبان طبیعی و جستجوی صوتی چند سال به جلو تر جنبش داد.


به طور حلاصه دیگر فهمیدن و سنجش هدف جستجوی کاربر فقط بر پای بست، کلمه و کلمات کلیدی یک زبان نیست. پیشرفت هایی همانند جستجوی معناشناختی و به روزرسانی هایی همانند Hummingbird برای کارکرد موثر تر در دنیای زبان طبیعی طراحی شده است.


الگوریتم مرغ مگس خوار و جستجوی محلی

در حالی که انجمن های ارگانیک سئو در حال فهمیدن اثرات بروز رسانی Hummingbird بر روی کلیات دنیای وب بودند، انجمن های محلی سئو مشغول رسیدگی به اثرات این بروز رسانی بودند. در پیش درآمد انگاشت می شد که بروز رسانی Hummingbird نتایج جستجوی محلی را با جعبه های بیهوده و ناپسند پر کرده است. برای مثال، جستجویی مانند «وکیل تهران» یک پذیرش را در یک جعبه جداگانه به جای گردآور ای معمول از کسب و کارهای محلی نشانه می داد. همچنین برخی از سوداگری ها از ضعف های گوگل سوء کاربرد می کردند و از اسم های کسب و کار تقلبی کاربرد می کردند(برای نمونه اسم دفتر خویش را وکیل طهران شناسایی می کردند در حالی که دفتر وکالت ان ها نام متفاوتی داشت)، گوگل برای ارائه ی یک تجربه ی پیوسته در حال شکست بود. این سناریوی خسته کننده در نهایت برای اغلب قسمت ها حل شد.


علاوه بر این، انجمن های سئو گمان می زدند که Hummingbird شدنی است تاثیرات زیر را بر روی نتایج ارگانیک محلی داشته باشد:


نتایج محلی سازی شده ی بیشتری برای پرس و جوی هایی که قصد جستجو در محله ی خاصی را داشتند

در ادامه، حضور قابل توجه نتایج امثال دایرکتوری در وسط نتایج ارگانیک جستجوی های محلی

آیا بروزرسانی الگوریتم مرغ مگس خوار تاثیر بدی بر روی سایت من گذاشته؟

در حالی که صاحبان سوداگری محلی شدنی است برخی دشواری ها زودگذر مانند جعبه های اسپم و تفریق ورودی موتور های جستجو را تجربه کرده باشند، ولی در کل به عقیده می رسد کمتر سایتی هستی داشته باشد که بعد از این بروز رسانی ضربه خورده باشند.


اگر فکر می کنید که سایت شما با بروز رسانی های گوگل سخت پیدا کرده است نگاهی به بروز رسانی های سایر گوگل نیز بیاندازید و ببینید احتمالاً کاهش بازدید کننده و رنک سایت شما به انگیزه هستی بعضی بروز رسانی های سایر گوگل همانند پاندا و پنگوئن باشد.


الگوریتم مرغ مگس خواربیشتر از اینکه تهدید باشد یک فرصت است!

الگوریتم مرغ مگس خوار به تمام صاحبان تارنما ها سیگنال عدل که اهداف گوگل اغلب بر روی افزایش فهم و درک هدف در پشت جستجوی کاربران است، و دیگر به پرس و جو ها به عنوان یک دودمان ی واژه ها کلیدی نگاه نمی کند بلکه به دنبال مضمونی است که در پشت کلمات وجود دارد.


بهترین کاربرد ای که صاحبان وب سایت ها می توانند از این بروزرسانی گوگل بکنند این است که مطمئن شوند محتوای ان ها منعکس کننده ی یک زبان طبیعی باشد. می توانید الگوریتم مرغ مگس خوار را به عنوان پلی که شکاف بین اسپم و هرزنامه های باستانی و سئوی نوین که منعکس کننده ی زبان طبیعی برای خوانندگان را پر می کنند، فرض کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.