قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 3

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

بیماری‌های قلبی مادرزادی را بشناسید

بیماری‌های مادرزادی قلبی از جمله جدی‌ترین بیماری‌هایی هستند که نوزادان را تحت تاثیر قرار می‌دهند. همانطور که اسمش نشان می‌دهد، این بیماری در هنگام تولد آغاز می‌شود.

وب‌سایت صورتی ها: بیماری‌های مادرزادی قلبی از جمله جدی‌ترین بیماری‌هایی هستند که نوزادان را تحت تاثیر قرار می‌دهند. همانطور که اسمش نشان می‌دهد، این بیماری در هنگام تولد آغاز می‌شود.

انواع مختلفی از بیماری‌های قلبی مادرزادی، دوره درمان متفاوتی دارند. پیش‌بینی و درمان هر یک نیز منحصر به فرد است. در ادامه همه اطلاعات در مورد بیماری های مادرزادی قلبی در نوزادان و نحوه برخورد با آن‌ها را ارائه می‌کنیم.

بیماری های مادرزادی قلبی در نوزادان: علل، درمان و نکات مهم - مجله صورتی‌ها

ابتدا یک تعریف از بیماری های مادرزادی قلبی در نوزادان را بیان می‌کنیم. یک بیماری قلبی مادرزادی عبارت است از ناهنجاری‌های قلبی مختلف در کودک، از بدو تولد. آن‌ها براساس پیچیدگی و تاثیری که بر روی بدن دارند طبقه‌بندی می‌شوند. اغلب سیستم‌های گردش خون و تنفسی بیشتر تحت‌تاثیر یک نقص در قلب قرار دارند.

آماری کوتاه در مورد بیماری مادرزادی قلبی نوزادان

به گفته آکادمی امراض کودکان آمریکا: یک بیماری قلبی مادرزادی رایج‌ترین نوع نقص تولد در میان نوزادان است. این اتفاق در حدود هشت تا از ۱۰۰۰ نوزاد رخ می‌دهد.

با توجه به مرکز کنترل بیماری آمریکا، نقص‌های مادرزادی قلبی حدود ۱ % از تولدها یا تقریباً ۴۰۰۰۰ نوزاد در هر سال در آمریکا را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند. حدود ۲۵ درصد از نقص‌های مادرزادی قلبی، حیاتی هستند.

CHDs ها جزو بیماری‌های مادرزادی اصلی هستند که منجر به مرگ نوزادان می‌شوند. پیشرفت‌ها در پزشکی، نرخ زنده ماندن نوزادان را به ۸۵ % افزایش داده‌اند. متخصصان پزشکی اظهار می‌کنند که اغلب CHDs مزمن هستند بنابراین حتی اگر منجر به مرگ کودک نشود، بقیه عمر نوزاد با این بیماری می‌گذرد. شدت بیماری به این بستگی دارد که چه بخشی از قلب تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد.

انواع مختلف بیماری های مادرزادی قلبی در نوزادان کدام‌ها هستند؟

حدود ۱۸ نوع از نقص‌های قلب می‌تواند در هنگام تولد رخ دهد، اما تنها ۱۲ نوع از آن‌ها شایع‌ترین هستند. در این جا لیستی از نقص‌های مادرزادی قلبی از جمله مواردی که مهم هستند؛ آورده شده‌است:

نقص دیواره دهلیزی (ASD):

یک حفره یا دهانه کوچک در غشا وجود دارد که آتریا را جدا می‌کند و در قسمت‌های فوقانی قلب قرار دارند. این منجر به اختلاط خون اکسیژن‌دار می‌شود.

نقص دیواره بین بطنی:

در این نوع نقص قلبی، حفره‌ای؛ بافت بطن راست و چپ را جدا می‌کند و منجر به اختلاط خون و اکسیژن می‌شود.

نقص کانال اتریواستاتیک:

این نیز مانند نقص دهلیزی، بطنی است. نوزادانی که با این شرایط به دنیا آمده‌اند، سوراخی در غشا دارند که هم بطن و هم آتریا را جدا می‌کنند که منجر به تشکیل نامناسب شیره می‌شود که جریان خون را محدود می‌کنند.

Coarctation آئورت (CoA):

این یک وضعیت بحرانی است که آئورت، بزرگ‌ترین سرخرگ بدن، باریک می‌شود. آئورت سرخرگ اصلی است که از قلب گرفته تا خون اکسیژن‌دار را به همه بخش‌های بدن توزیع کند.

سندرم قلب چپ هیپوپلاستی (HLHS):

در شرایط بحرانی، سمت چپ قلب به درستی بزگ نمی‌شود، به این معنی است که دهلیز چپ و بطن ممکن است قادر نباشند به اندازه کافی خون را پمپ کنند.

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.